imas pm :)
kad pogledas - edituj post :P
Printable View
imas pm :)
kad pogledas - edituj post :P
Onda nisi ni za dorucak.
To i ja kazem.
i eto sad da neko kaze da mercedes pravi spora auta!
ma daaaaaaajte!
:cool:
salim se, NHF ;)
Druže, razlike između auta je preko 300 kila i što je najvažnije 10 godina! Ne možeš poredit mrcinu staru i auto koji je skoro nov. To je ka da ja krenem da se trkam u trčanju sa čojekom starim 40 godina i zejebajem ga što sam ga dobio jer sam mlađi....
A i u startu sam reka da ćeš me stić tako da pssst :P . Treba li da te podjestim kako sam te drao dok si imao klia ispred udg-a , imam svjedoke :P :D
A poša je na guranje kući taj Mercedes :). A i ide kao lud + očuvaaaaan boca.
Vala baš! Ja sam znao da će me stić ali iskreno ne toliko :D. Eo Vasilije je bio samnom u kola,razvio sam 170, kad sam ga ubačio u četvrtu više nije mogao nikuđ, a prve dvije puni wrhunski...
Ako se razumiješ ti sledeći put čačkaj tamo viđi što mu je pošto u servis vele da je sve u redu.
Mada nije vožen odavno do crvenog ka taj dan, možda se umrtvio za razliku od Trilevog koji je po vas dan u "S" i puni gas :).
Umrtvio? Kako volim te price.
Ma ajde, vidjecu. A zasto se trkate sa nekim u kola? To te samo usporava.
P.S. bas ti mjenjaci vole trke i te stvari.
Kako nije bila kakav Golf dvojčica Gti ili trojčica Gti, prošl bi taj dan kao Ksenija Pajčin...
Da mi se popravi raspoloženje moram odrat nekog Gti-a :)
Ma ne, trkaj se sa nekom kantom tamo.
Ne ne, tvoj je 6 manual, ali Audi je automatik.
Cekaj, sa e38 je oprao Klijica....?
Fabia ce se drzat Toyoti Yaris...I to jedva..
Čini ti se jer njegov kad startuje ubija, zabaci te u sic koliko je jako ona kad iz S-a kreće. Ja sam mogao vala i bolje da krenem mada nisam bio nešto mnogo loš. Zbog toga sam predložio da krenemo trku iz pokreta a ne iz mjesta. Sledeći put ćemo krenut iz pokreta pa ćeš viđet rezultat.
Mada glupo mi je da se trkam sa autom kojeg vozim svaki i dan i koji nije smece.
Onaj ko te slagao da si kupio dobar auto za male pare.
svi me lazhu :( :( :( :(