Evo viđeh....
Printable View
Evo viđeh....
https://x.com/samodejo01/status/1854972547994996885
Hahahahahaha ja ne znam je li vec dje bilo al nemoguce sta ovaj lik prica, oplakah
Smješnije, čuš žalosnije, je što ova spodoba ima 30 HILJADA pregleda. Alooo 30 hiljada
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Shurduling najjaci.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
dzabe ga hvali, Tramp ne finansira anonimuse :D
dajkovi glasači = glasači svih stranaka na vlasti trenutno u CG. a naći ćeš njegove istomišljenike po ovom pitanju po cijeloj CG. nebitno da li su Crnogorci, Srbi, Hrvati, Albanci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znači, nije više Manda premijer, nego Dajko?
Sve su to ista...
to su dvije potpuno različite stvari. dajko je desničar kakvih ima dosta u ovoj državi, a skoro svi glasaju za partije na vlasti, ostatak glasa za opoziciju. sa izuzetkom odredjenog dijela ljudi koji su glasali es zarad nekakvih drugih stvari a dobili ništa od toga. jedan odje te je pisa' po forumu kako je Crnogorac i za dps i objašnjava kako će branit dps do zadnje je za Trumpa. klasični desničar.
a Andrija Mandić jeste premijer. sve odluke vezane za ovu državu donosi isključivo on, i niko više. ako ti to ne vidiš, onda to nije moj problem.
Pa ne, tvoj problem je što si ograničen mržnjom prema svakom mišljenju koje se ne podudara sa tvojim kalupom i živiš u nekom svom svijetu, ostalo i što ima neke i ozbiljne greške a podudara se sa tvojom ideologijom lagano obojiš nekom ružičastom bojom i dobro je to.
Za ovo drugo, oćeš da kažeš da ne postoji Crnogorac desničar, i da je taj lik (ko god on bio) koji je to pisa' zapravo laga' da je Crnogorac?
Danas su zapravo najveći fašisti ekstremni ljevičari, to je jasno ka' dan.
U tih 30000 pregleda kako reče extra izgleda da najviše ima onih kojima je antipatičan. [emoji1787]
Meni on čak nije ni desničar samo pravi budalu od sebe.A to je danas najunosnije izgleda.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
ada e. mrzim ljude koji ima drugačije mišljenje. odma' idete da se mrzi neko. nisam ja kriv te je manda numero uno u ovoj državi, to su mu omogućili abaz i spajk. imali su šansu da ovu državu učine makar malo boljom i normalnijom a oni su odabrali da je predaju u ruke snsu.
ja nidje ne napisah da Crnogorci nisu desničari. no samo dao primjer da desničara (ka Dajko) ima svuda po CG. nezavisno koje su nacionalnosti.
A nisu to njegova uvjerenja lik i nema uvjerenja samo je naplatio nacionalizam ka i mnogi.
Ma da, eto svi (koji mi) idemo da se mrzi neko.
A ti si najpčigledniji primjer spočitavanja na forumu, čim ti se neko ne uklapa u tvoj neki imaginarni kalup, odma je sns-ovac, poČetnik, dfovac, bi da kolje i slično.
On topic, taj penal od dajka ne znam ima li ni 1000 glasova, to što ti izjednačavaš to sa glasovima svih u vlasti, po toj formuli sam i ja Dajkov glasač, odlično rezonovanje
napisah gore fino da postoji određeni dio glasača esa koji su dali glas toj partiji da ne bi ovakvi ka dajko žarili i palili po ovoj državi. i očigledno da su se zaebali. dajko je predstavnik partija koje vladaju u cg, i on misli isto kao onaj iz bsa, snpa ili es. samo što dajko to makar smije da kaže i sprovodi svoju agendu po CG. a ovi ćute i podržavaju ga. on je splačina kakve nema, al gori od njega su ovi te ga podržavaju na tišu i koji mu daju funkciju.
Koliko ludila ima na netu od tjubera koji obrću milione na teški debilizam do tiktokera raznih profila a vi se uhvatili za Dajka koji eto ubira par poena na spiku koja ako ćemo realno nije ništa manje ludilo od masu političara.
Ono.Oćete da vidite što je pravo ludilooo..
[emoji1787][emoji1787]
https://youtu.be/u3wvZlQteno?feature=shared
Ovakvi likovi ima ih ka pljeve.
https://x.com/RadosaWrbica/status/1855903648460530084
kakva pizdetina. 100 razloga će ti dati, veli ova splačina. pi.
A dobro, 'Vrbica' (znamo mu svim identitet valjda) je ono dno dna, najgori sljam sa dna kace.. kao neki 'recept' po kome se oni najgori i najjeftiniji AI botovi treniraju.
Kakav je ovo twitter nindza... imamo ovakvih ratnika koliko oces... a kad im iskljucis internet, niko i nista su...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
pojma nemam ko je, iskreno. nedje sam vidio šta je pisao posle onoga ubistva one djevojke prije par mjeseci. pa je onda valjda brisao. ovo je dno, ovako napisati nešto u zemlji dje svaki dan izlazi vijest o nasilju nad ženama. a istovremeno izigrava nekakvoga borca za ljudska prava i bolju Crnu Goru. kako ne.
Čudo jedno kako je vazda opšte znanje nešto o čemu ja pojma nemam.