Kaže Mirka -> Janik.
https://www.facebook.com/share/r/16b6SK9WjG/
Printable View
Kaže Mirka -> Janik.
https://www.facebook.com/share/r/16b6SK9WjG/
Ako ništa drugo,danas će Novak,po meni, imati publiku na svojoj strani,jer većina publike biće njegovi vršnjaci ili nešto malo stariji.Dakle generacijska solidarnost[emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Trika nema da će za njega navijati.
navijaće kako bude išao meč,tj kao i uvijek za sami sebe tj za tu kartu koju su premasno platili dal kešom ili guzic@m.
otkinu ovaj američki prevarant set alkatrazu,i mrtav zadovoljan.reko' možda će ga ove prozivke da je alkatraz već u finalu motivisati pa možda odigra meč života ali je dečko prosto prevara.
Šteta što uradi Fric u tajbrejk.
ču uradio,pitao se taman koliko ja i ti.prosto nije bilo razloga sem tad da imalo ubrza alkatraz jer ovaj ne umije ali ništa.bukvalno finale bez ijedne graške znoja prolivene.
edit: ali je ovo dvosjekli mač,ušao je u finale a da nije kršten meč odigrao,i da zapravo ne znamo na koji nivo tenisa je sposoban.nevezano za to,i dalje stoji ona moja - najbolje vođen teniser vrv u istoriji.e sad ono što kirjos veli - čekajte kad ga se dokopaju kamenjarke pa ćete da vidite ostaje jedini rizik,ali ga za sad idealno štite od svega.
Opet su se Nolju noge zavezale protiv Sinera.
Alkaraz na travi je makar duplo bolji od Alkaraza na sljaci, koji je opet osjetno bolji od onog sa betona. Covjek je rodjen za prirodne podloge, ali posebno na travi dje do izrazaja maksimalno dolazi ovaj njegov suvi talenat. Dropovi, slajsevi i ti voleji koji su toliko savrseni da niko ne moze ni da pomisli da ih stize. Ali za razliku do svih ovih godina na ovom Vimbodonu on ima vanserijski servis, to je dodao u ionako svoj bogati asortiman, tako da ga je sad na travi jos teze dobiti. Nebitno je oce li u nedelju podici trofej ili ne, on sa tek napunjenih 22 godine moze lagano da puca na 10+ RG i posebno Vimbldona.
U seriji je od 24 uzastopne pobjede ali sve to staje vrlo brzo jer nakon nedelje bice mu mnogo mnogo teze da ulazi u ove serije pobjeda i pogotovo titula jer na betonu, pogotovo nesto brzem Siner ima daleko vecu prednost od njega. A usudjujem se reci i trenutni Djokovic. A nakon toga stize dvorana, tu je najtanji.
Ipak momak je nestvaran talenat i kad sa 22 godine ima ovoliko Slemova i titula, mora se covjek zapitati sta ce se desiti kada udje u zenit i koji je njegov limit uopste?
Ne moze mu nista u razmjenama. Ali niiiista. A maxe, sta ja gledam ovo, kakva tuga...
Siner je ipak veci nivo. Samo da izdrzi lakat i pada i Alkaraz. Sve ide ka tome da postane najbolji svih vremena. Zdravlje ako posluzi to je zagarantovano
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Ja se iskreno nadam da pada lakat, ali se izgleda dobro isfolira.
Kako je los.. zeludac me zabolje...
33 минута први сет. Много лакше него што сам очекивао. Јбг.
Jedina šansa Nolju je da ljulja ka Dps i da se nada da će se ovaj đe skršit, jer mu je lakat pasa....
Jedino ovako. Da Janik pocne da salje loptice nebu pod oblake. Ali to mu nece trajati dugo...
Ne znam, uglavnom bez mošnji se ne može na Sinera.
Eto, komentator veli da je brzina Sinerovih servi znatno veca danas. Toliko o laktu...
Pih.. vidje li mu drop... Janik vs JaDnik
Удахни дубоко. Нијеси смио то написат.
Druze, da me vidis uzivo dok gledam njegove meceve, rekao bi da ja njega mrzim iz dna duse. :D
Moguće da čeka ljubav londonske publike...
I to je to.. cao, zdra'o... Piiiih!
E jel realno
Poceo je ovoj gejsi talijanskoj da skida gace cim ga vidi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Није му од потребе да на овакав неславан начин завршава велике турнире, па нека је стигао до полуфинала. Сам ће размислит што му је најбоље наравно.