Đe su vam?
Printable View
Đe su vam?
Nema para da bih ovo smio. Gadjalo bi me srce istog momenta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakvi. Ja se usudit nijesam mogao zipom preko Tare a kamoli ovo.
Ja bi baš voljela da probam.
Najvisocija poletista sa kojih sam letio su savin kuk, Vrsuta, Brajici, bjelasica, Sinjajevina (Ckara ili Skara kako ke ko zove). Osim Brajica, sve vrhovi preko 1000 m. Boze zdravlja ove godine mi je plan da upisem jos koje visocije. Oludeniz u Tursku je san...vidjecemo
Mene je oduvijek zanimalo kako se trenira za ovo cudo. [emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stari su govorili da moraš bit bar malo ćaknut u glavu. [emoji1787]
Imas u okruzenju skole. Srbija, BiH, Hrvatska. Kod nas nema, ali dosta njih uci od starijih, sto bas i nije pametno. Skola ti da ipremu, zavrsis kurs, imas polaganje i ako polozis, dobijes dozvolu. Onda kupis svoju opremu i lagano. Sto vise letova, vise iskustva, po nesto onda mozes od starijiha i oskusnijih maucit. Prvo ide teorija, pa praksa.
Dje si veli, sa sobom..
Pazi ti kakva su to javljanja i pozdravljanja...dubokofilozofska...Dje si sa sobom...Ne dje si sa drugima...Ne zapravo ni bukvalno dje si sa sobom...nego dje si sa sobom - SA DRUGIMA...Dje si i kako si - sam medju drugima...Dje si nasao sebe i kako si se nasao. Snasao. I kako u tom pronalasku sebe trpis sebe...
E to su ta neka pitanja..laka na prvu loptu...sto bi se reklo pitanje sa iljadu odgovora zapravo nema odgovora...ponekad ni pitanje sa 2 odgovora nema odgovora, ako su oba bas vrhunska odgovora...
Pita me jedan covjek nedje..sta je po tebi filosofija veli...e sad ja zadigni vjedje..predji rukom preko cijelog lica..filosofija ti je ka krenes u avgustu..u Gornji Zagarac..u 2 popodne porodicnom Ladom Rivom, iako imate novaca za lemuzinu iz salona kakvu os...Ubacis kasetu gusala u kasetofon i tako krenes tamo...
Nit si otalen...nit koga tamo znas...nit si ikad tamo bio. Eto samo ides onako..da vidis ima li te tamo..
Eto to je filosofija. Moderna. Iskonska..
Pritisak. Ubi me.
Ne smijem ga jer me onda želudac boli, oću da crknem.
Tako me fiska u potiljak, za poludit'.
E kako naivno pomislih da ti je kolektiv podigao pritisak.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
:joy:
Sigurno sam malo dehidrirala.
Lijepa ti je rum outline.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Nije njegova.
A evo ću s posla kod majke i tate da izmjerim pritisak.
Sa pritiskom nema igre,ako vidis da varira odmah kod dr. Ja eto skoro od 23 godine pijem tablete,nasledno
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Svašta, uglavnom ništa.
Visok mi je nešto u zadnje vrijeme, u pm...donji posebno
Strašno. Jos se i smješkao....
Ne bih rekao da je neko loše vrijeme bilo.
https://www.cdm.me/svijet/planeta/uz...i-sam-stradao/
Sto smo bliskiji - dalji smo, sto smo dalji - bliskiji smo...
Sto vise dajemo - sve manje imamo dat...
Ili samo cutimo. Izmisljamo praznine nicega.
Nista je najvise sto se moze dat...kad se ostane i bez toga nista, covjek ostaje sam - a to je gore od - (n)icega.
To nista je postala nauka...umjetnost...fizicka hemija...vjestina pitke i jestive obmane...to nista je jedini moguci nacin funkcionisanja sa ("ljubavnim") partnerom. Filigrantski mikroskopski precizna psiholoska vjestina u kojoj neko nekom u produzenom trajanju daje nista...onaj drugi to nista uzima, kaze mu da je to nista nista...ali jedino od toga nista se moze napravit nesto...a to nesto, ipak na kraju, bude bas nista.
I to unaprijed znaju. Oni iole sa gramom mozga...
Oni drugi saznaju kasnije. Kad naprave dvoje-troje...i onda u sred njihovog odrastanja kazu...svatio/la sam da je ovo - nista...
Ali niko tu od njih nije kriv. Krivi su oni koji nam namecu...nista - kao nesto. Kao sve.
nema đevojke koja ne izbaci ovu pjesmu na IG
https://youtu.be/G7KNmW9a75Y
тапаталк
E najavljivase Micev i kompanija za danas smak svijeta...nista. Ni kap vode ni kapi vjetra u PG. Bonaca. Malo puhnulo, malo kapnulo. Nije im prvi put da promasuju i da nas plase uraganom "Cedomir"...
https://www.youtube.com/watch?v=_CQXPPFUMKM
Ova kiša izgleda neće stajati narednih nedelju dana. Pih.
Pa ce onda snijeg
Pa da se ide na skijanje, onda.
Ništa više kvalitetno nema da se kupi. Pih. Idem danas da reklamiram čizme koje sam kupila prije manje od 2 mjeseca. Zalud i platiš i sve, sve tranjavo.
https://youtu.be/M5Kx-UoCyKY
тапаталк