Evo po treci put da pitam.
Printable View
vjerovatno ne znaju ljudi koji dolaze na ovaj topic. pitaj na gamerski dio foruma.
on ne zna odakle da naruci, sa kojeg sajta
Moze i sa dvd i sa Shopto.
narucio sam dvije knjige prije mjesec dana sa bookdepository.co.uk i poslali su ih odvojeno u dva dana 2. i 3. feb. Kako je bilo nevrijeme i ostala muka, cekam ja opusteno do proslog petka i sporta radi nazovem postu da vidim da nisu kojom magijom knjizice dolecele. kad ne lezi vraze, jedna je stigla jos 16. a druga nije (naravno, niko me nije obavijestio da je podignem niti me sacekao listic u sanducetu). nazovem ja opet danas da pitam da nije pristigla ova druga, kazu da nije.
sto mi je cinjet'? da cekam jos ili da sitnu knjigu pisem bookdepositoryuju?
Prvo, hvala na odgovoru. Odlucih da kupim preko shopto.net(dobijam neki DLC besplatno). Sad, ja sam se registrovat na sajt i oni su mi skinuli euro sa racuna. Da li je taj euro skinut da mi se provjeri stanje karice, pa mi vrate to, ili se mozda tako naplacuje registracija? I drugo pitanje je, kako to preuzimam, da li stize na kucnu adresu ili preuzimam to u posti?
PS. Je li ko imao iskustva saRoyal Mail First Class?
moze li neko ko zna da mi napise koliko bi me kostalo dostavljanje ovoga:
http://www.ebay.com/itm/2011-liquid-force-hifi-comp-complete-11-meter-/270924476974?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f145b 722e#ht_518wt_1139
znaci koliko bih jos morao da platim preko cene proizvoda (postarina, carina itd)?
Meni kasne zadnje posiljke nenormalno, narucene prije nekih mjesec dana
Ja sam jos u Januar narucio nesto i prije neki dan mi stize dok kod prodavca Yallstock na ebay jos nije stizalo... Prije od isth prodavaca mi je stizalo za 20 dana otprilike.
kakvi su ovo likovi u posti.
vidim po brojevima posiljke da su stigli u postu isti dan dva paketa, nazovem call centar njihov i pitam moze li se preuzeti paket i ona kaze moze od sjutra ujutru, ja sjutra vece podjem na salter post expressa oni tamo igraju karte, jedva dodje neki covjek malo popio ja mu objasnim sto sam tu i on onda kao traziiii i traziiiii i vrati se sa objasnjenjm da je to na carini (salter preko puta) i kaze da posiljki nema kod njih. da bi juce fino osvanulo za oba paketa na njihovom sajtu: Neuspio pokušaj uručenja
01-03-2012 14:20 INO Razmjena Prispjela u Izmjeničnu poštu 02-03-2012 15:28 81000 PODGORICA Razmjena Prispjela u poštu 03-03-2012 10:49 81000 PODGORICA Dostava Neuspio pokušaj uručenja
bruka stvarno... Sve je lijepo funkcionisalo dok se nisu posrali ka' u sve.
Ovim putem ako citaju zelim da im se zhvalim u svoje ime i u ime mnogih nas.
Zaplili se dabogda
2 paket od razlicith prodavaca iz Hong Konga nijesu mi stigla vec 2 mjeseca. Evo se dogovorih sa prodavcima da ih opet posalju. Mada mislim da ce stic duplo :)
kasne kasne po malo , ja sam prijje mislio da je zbog onog urnebesa od vremena ali izgleda i nedje drugo koci...
ne mora da znaci, meni recimo ni jedan nije stigao a prosli mi svi rokovi za zalbe... tako kad ne stignu nek ti refundiraju, pa ti ponovo trguj, mnogo je sigurnije. jer ko ti garantuje da su uoste poslali, mozda samo kupuju vrijeme da istekne rok za zalbu kao sto se vjerovatno desilo kod mene
Ista stvar,gomila stvari iz Kine mi ne stiže,takođe nešto iz Engleske. Za razliku od toga HK sa trackingom standardno za 15dana.
Ja poludjeh, kina, amerika, engleska, sto je ova muka, jos na neke i tracking imam ali dzabe
biće da ovdašnja pošta zeza nešto
zna li ko dobar sajt za odjecu ali da regularno salju za cg :)
asos.com i to dzabe salju
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Ljudi do kad radi posta? Zovu me sad iz poste kazu 2 paketa su mi od davno stigla ali niko ne dolazi po njih. Ja kazem zasto mi ne posalju na adresu a ona"nije napisana adresa u potpunosti" ahhaha nerealno, a svaki put stavim istu adresu i vazda je stizalo. Eto prije nekoliko dana mi je stiglo sa istom tom adresom i od istog prodavca. Eto koliko znaju. Ako neko zna do kad rade neka javi da idem sad da im odrzim lekciju :)
EDIT: Dobar im je ovaj call centar. Cekas 20 sekundi i razdere ti se robot "Svi operateri su zauzeti!" i pritom spusti slusalicu.
Do 20h ti radi posta.
http://www.cabelas.com/ ima li ko iskustva i zna li ko jos koji sajt na koji mogu naci sesire ???? ali da vrse dostavu u cg ??
dobar je cabelas, al ti se ne isplati ako narucujes malo. mislim da je 25e shipping minimalno do 100e, a kasnije ide neki procenat, sem ako nisu sto mijenjali
ebay je zakon. zato ti treba paypal i zato je toliko price oko toga.
Za sajtove koji direktno šalju u CG imaš posebnu temu: https://forum.cdm.me/showthread.php?...u-u-Crnoj-Gori
Kolika je postarina sa Victoria S. sajta ? Isplati li se kupovati?
Hvala puno :* a sta ako kupim nesto sto je skuplje od 60e?
Onda je oko 5 eura skuplji :) evo lista http://www.victoriassecret.com/html/...#international
Hvala puno jos jednom...nije mi jasno kako to sama nisam uspjela naci :(
Danas podigoh oba paketa na njima napisana adresa do detalja. Momak na salteru kaze ne znam zasto nije stiglo jer je u redu adresa.
Sad sam provjerio juce me je zvala Mileva Eraković, direktor Centra pošta PodgoricaTelefon (++382 20) 44 26 00 i rekla mi da nijesam naveo adresu :D
Kad laze direktorica koga da vjerujemo?
Je li drparosi iz stePo jos naplacuju satro postarinu za carinjenje od 1 eur ?
Napalacuju 1 euro i to jos ti treba da odes u postu :)
Dakle, ako i po ovom pitanju posaljem zalbu ekipi, ima da me tuze zbog konstatnih zalbi i ometanja duznosti...
Je li ima neko nacrt ili zvanicnu peticiju, pa da osvanemo kod ekipe sa potpisima i pecatom. Kaka je to bruka od poste, em ti uzima harac na posiljke gdje je vec placena postarina, em ti moras u postu po paket ? ??
Šta ćeš kada uvedu da se carini sve ispod 50€(sad je 150) ??
Ja bih drage volje plaćao taj mrtvi euro da mogu (da imam PayPal). To što mi naručujemo drkalice koje koštaju par eura pa taj Euro izgleda ka kuća je čisto psihološka stvar, onaj ko naruči nešto što košta 100+ € taj 1 euro i ne primjeti.
Aha, znaci gledao si zelje MMF-a danas ?
Ali, sad se carini sve preko 150, a ti kazes da ce da se carini sve ispod 50 eura ? Hmm. Drkalice il ne, meni i te kako znaci baterija za telefon, punjac za ipod, dopuna za toner i razne stvari, koje ovdje nalazim da su precjenjene.
Ja se ne bunim sto posta uzima taj euro, nego na nacin na koji ga uzima. Ti kad porucujes robu, ti placas shipping ili ti je shipping uracunat. Pa dobro, nek im posta naplacuje taj 1 euro, pa nek oni dignu taj shipping za 1 eur no problem, samo neka mi dostave na adresu.
Ovako, ja idem u postu, i ja ostavljam posti pare, pa koji moj ta posta sluzi ?
Iskreno,ja cu radije dati taj 1e nego da kao u drugim nama susjednim drzavama naplacuju carinu preko neke mizerne cijene,plus lezarinu...i meni paket juce nije stigao kuci,niti me je sacekao papiric,vec je postaru bilo lakse da ga donese u firmu mog svekra i kaze kako na sanducetu nema mog prezimena i da ga mora kod njega ostaviti...LAZ,na sanducetu je pisalo moje prezime,kao i na interfonu...ali dobro,ja sam zadovoljna :) ... za sad.
Šta će biti kada počnu da naplaćuju i carinu u 1€. Naime problem je što se Carina još nije "dosjetila" kao Pošta.