hahah ;) ne shvataj ni zlonamjerno sale :D
Printable View
testosteron ti ne mijenja nikako nista psihicki, no samo ispliva kakav vec jesi
Ада нисам, је ли бог да да се спрдамо на свачији рачун, па и свој :ДQuote:
hahah :wink: ne shvataj ni zlonamjerno sale :grin:
Ja koristim gurtne za par vježi, DL, veslanje nekad kad me bolio zglob šake...i tako... 5e Everlast, najobičnije trake :)
A rukavice vazda...radi žuljeva...
a ti kaljestro ideš na Vučje u teretanu? :D Jel moguće da su tako ledne šipke? ahah :D
p.s. ukradeno od Tattoo
http://img.tapatalk.com/d/14/02/16/a9eze9e6.jpg
aaaaaaaaahahhahahahaahahahahahahha odlicno
Treba mi pomoc oko necega :) Imam jake noge, obim oko 68-69 cm, srecom visok sam oko 190 cm, i zelim da smanjim obim butina. Da li cu moci smaniti obim butina sa cucnjem i iskorakom (samo sa svojom tezinom, bez dodavanj tezina) ako povecam broj ponavljanja preko 30+? Nemam ideje hoce li to izazvati atrofijuili hipertrofiju misica, jer mi nikako ne odgovoara ni cm povecanja. Rednovno treniram u teretani vec dugo vremena, gornji dio tijela izgleda super, ali noge nikako ne radim, osim trcanja, jer me strah da ce se jos vise povecati :(
Imate li iskustva oko ovoga, ima li ko slican problem, pa da je pokusavao smanjiti obim nogu?
Е то бих мога' да купим... Претпостављам интерспорт и тако то?Quote:
Ja koristim gurtne za par vježi, DL, veslanje nekad kad me bolio zglob šake...i tako... 5e Everlast, najobičnije trake :)
Ја сам фул жуљева, али није ми мрско што их имам ни мало :ДQuote:
A rukavice vazda...radi žuljeva...
хахахахаххаха не ја н'о на Жабљак :ДQuote:
a ti kaljestro ideš na Vučje u teretanu? :grin: Jel moguće da su tako ledne šipke? ahah :grin:
Без зајебанције, нема гријања у теретану, кад дођеш, унутра је о'кид од зиме, кунем ти се да је напоље топлије н'о унутра, шипке су лед, оће да ме убије на бенч, не о$ећам је :Д
zasto ti smeta obim tolki ako je misic samo? il ti imas viska koji ti se kupi na nogama pa to oces da maknes? da cucnjevima skidat obim, zelja ce te minut
Ђе ме видио јад :ДQuote:
dje treniras? :grin:
У Тузе, живим у Матагуже, у Зету, па ми бус туда пролази и онда ми је на успут да искочим :Д
e taman sjutra da te zovnem da mi nadjes jednu zenu u tuze ;p ne mogu auto da prevedem
I meni se cini ali me par trenera ubjedjuju da ce doci do atrofije ako budem radio puno ponavljanja preko 30, 40, i ako budem radio svaki dan, misic nece imati kad da se oporavi i da raste. Naravno pri tome da radim samo sa sopstvenom tezinom. Nemam pojma. Nije sve cist misic, imam ja da skinem par kg, al to je malo. Tu cu plafon izgubutu 1-2 cm u obimu nogu.
aha nabijes atrofiju, neku navodnu tako, i smanjis unos proteina da se ne regenerise misic, i kazu li ti ti treneri onda sta ce ti se sve desiti ?
Хаххаха ај' речи слободно, можда је и знам, наћ' ће се лагано :ДQuote:
e taman sjutra da te zovnem da mi nadjes jednu zenu u tuze ;p ne mogu auto da prevedem
Imas kod Pozorišta, od Tropikane put njegosevog parka ideš, 5metara :)
Imam i ja žuljeve, no eto, malo kao lakše padne xD
E ne znam...U ovu moju imaju 2je klime, mada ih ne palimo, il se zabarakadiramo, il povremeno kad se zagrije, zamagle stakla, počnu pisat natpisi na ogledala oko benča...tad se povremeno upali ventilacija hhaha
Sve zavisi koliko masti ima i kakvu ishranu vodi :)
I to što je za njega super, ne znam šta je. Tj kako je građen i sl...Čudo je kako ljude neće časti genetika, neđe oduzme...Npr ja ne radim listove, a imam tako druga, nikad ne radi butine :D banja
Ja sam bas zadovoljan svojom gradjom, osim butinama. Bas sam sirok uramena, ali to nikako ne dolazi do izrazaja koliko bi trebalo jer imam jake butine a samim tim malo i kukove. Naravno siri sam u ramena nego u kukovima, al, steta sto nisam uzi u kukovima i nogama, sve bi to bilo mnogo ljepse.
A jake butine nije bas cascavanje od strane prirode, vise je kaznjavanje.
Ko ima boli ga uvo, ko nema, žali se po vas dan :) Šibni ako imaš kakvu sliku na PM
Inače, uzak struk ti je bitniji za trokut, kukove možeš imati jače. Koliki ti je procenat masti od prilike?
EDIT: evo gore procitah, prastaj...Moram uzet metar da vidim koliko to dođe, jer baš nisam radio mjere ima godina, dvije...Zeznuto je izvesti to što ti oćeš...Nema kod organizma, ni kod debljanja ni mršanja,
mogućnosti da se odvojeni djelovi tijela pogađaju (mršaju, debljaju). Aj povećavanje mase onamo đe se stimuliše mišić...al atrofija...zeznuto je što moraš unositi proteine da održavaš gornji dio...
Daj slidžuuu :)
Nemam pojma, 190cm, 97 kg, obim ruke mi je 41 - 42. Malkice viska oko struka, vrlo malo, ali ne vidi se dok ne skinem majicu, tako da nije mnogo. Slike nemam, ne slikam se dok se ne sredim :D
EDIT: Obim ruke 43, sad izmjerih. Mislim na stegnutu ruku, ne opustenu, opustena 39.
ђе то, први пут чујем :)Quote:
Imas kod Pozorišta, od Tropikane put njegosevog parka ideš, 5metara :)
ТО :ДQuote:
Al nemoj tanjit butine, no napucavaj gornji dio :)
Nista, radicu cucnjeve ludacki, po 30 - 40+ ponavljanja, pa sta bude. Praticu, ako krene neko ludo odstupanje i rast, batalicu.
Bili su ispod stadiona kod madone onamo, pa se preselili. Prodavnica sportske opreme. Između Ragine i Velveta.. Lako ti je uocit :)
Evo moje, slikano na faks hahah
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...95178662_n.jpg
Momak, nemoj se previše opterećivati. Ako ti nije crno pošalji sliku, jer zaista mislim da nije to toliko previše. Evo izmjerih, moje tanke butinice, ne kažem neskladne na moju visinu, al nisu za neko dičenje i genetski ih teže nabijam, su 59-60cm...Tako da mislim da se nepotrebno cimaš. :)
Šibaj ramena, leđa, grud, i boli te uvo. Nema ništa ljepše no visočiji momak, krupne noge, jak gore... mašina :) :hardrock:
Знам ђе дође, али нисам то виђа' до сад, мада одавно нисам проша' онуда :)
mislis ovo ka ja ?
ne znam...ti si mi sumljiv vazda ;p
ajde okaci sliku tih 'balvana' od 68,9cm da vidimo :)
nemoj ovo shvatit da ti ne vjerujem da je toliki obim,nego samo da vidim kako to izgleda i sto je tu toliko strasno sa tim obimom.msm znam kako izgleda taj obim na butine :D ali ajd da vidim kod tebe
edit:
too je taj rad! :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=668519573185285
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...35594566_n.jpgQuote:
Big Ramy just keeps growing and growing. Here you can compare him in the same shirt and same pose from September 2013 to February 2014.
Ови његови дефинитивно знају нешто што други не знају.
мислим на мућкање хемије.
Јер за 5 мјесеци оволико напредоват', пуф... И још је издефинисанији :)
Мада :)
http://1.bp.blogspot.com/-d-o9Elt-QU...yates%2B...jpg
Kakav je bikac...Mada mi se ne sviđaju ovi moderni freakovi, al respekt...Ne znam jel genetika il hemija, al je ogroooman :)
Пије креатин :Д
Zanima li koga od vas "hemičara" Bullnox Androrush, pre-workout?
http://me.bodybuilding.com/store/bco...uestid=2523993
Naručih sa neta, popih nekih 5 mjerica, ali izgleda da se ne uklapa u moj način treniranja... Odnosno, radim high intensity treninge, sa malim težinama, a ovo je "pumpa", poput NO Explode, ko hoće da izvuče koji više rep...
Cijena 20 eura (otvoren, popijeno 5 mjerica, ostalo još oko 30 doza).
Винклар слетио са мотора, а баш му је одлично ишло спремање за овај Арнолд класик
http://www.flexonline.com/general-news/roelly-update
ovaj koliko mase ima ne moze nista ni slomiti, samo se ogulio... :)
dje cu naci lipo 6 black? mora se poceti sa topljenjem masti, dosta je papalo...
Знам него кол'ко ће му ти болови гуљења ометат' тренирање, то је питање, а и ово на ногу најдоње ми не дјелује баш фино : ))
Ти почињеш прије мене значи, ја прије 10. марта нећУ :Д