Zbilja ružan tekst Nebojše Redžića.
https://vominfo.com/bujo-grobar/
Printable View
Zbilja ružan tekst Nebojše Redžića.
https://vominfo.com/bujo-grobar/
Nebojša Redžić je poodavno zastranio ono kad je krenuo u neki fajt glavom kroz zid,no dobro.
Sprdam se ja, ne može više svejedno da mi bude o čemu god da si gore pisala, nego vazda ima ona žena u društvu koja mora kazati to čuveno "fetus je prvo žensko, pa TEK ONDA muško", makar na gujscu progovorila, kao da to nama muškima nešto posebno znači i/ili smeta.
Taj moj odgovor je sjajan poklapač, pa kad se oporave od šoka ne zaklapaju naredno po ure [emoji16]
A ni ti nisi ostala imuna, vidim [emoji13]
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
samo da, sve ovo sto "trpi" u sebi, opet ne pukne po njegovoj zeni.
Je li ovo onaj što su mu dali šut kartu iz Voice of America?
Vidi mu portala za koji piše, ukra' je čak i logo od VOA xaxaxaxac, kakav mučenik.
Mnogo me zanimaju njegove psihičke kataklizme pretočene u word.
Elektrosokovi? Nebitno, duga prica.
Nekoliko puta vece sanse? Interesantno ali i dijete sa homoseksualnim sklonostima u straight porodici ima neke sanse da bude straight? Rekao bih mnogo vece pogotovu u ovoj sredini nego u prvom slucaju. U oba slucaja ta djeca ce biti nesrecna. Depresija, agresivnost, anksioznost… Interesantno je to da si odabrao “nesreću” djeteta u homoseksualnom paru. To je zato sto ne polazes pravo na moralnu dominaciju? Mislim da zapravo nisi svjestan koliko je zapravo to slucaj.
Falusne parade su cesto izgovor moralnih dominatora ali u pravu su iz pogresnih razloga though. Nekih normi drustvenog ponasanja i pristojnosti se moramo drzati bilo koja sfera drustva da je u pitanju politika, rodna ravnopravnost…Dakle bez falusa, vodanja na lancu itd. Sto je za spavacu sobu zna se ali mirna setnja sa zastavama i trazenje svojih prava tesko da nekog ugrozavaju. Ali ovdje govorimo o necem drugom. Strahu od svega sto nije u skladu sa nasim uvjerenjima, strahu od nepoznatog…
Ali da budem iskren i ja sam kao mladji razmisljao kao i ti.
Sent आत्मनः
Pa ti si pomenuo i spočita' mi el. šokove, na koje ja nisam ni pomislio, a ne napisa'.
Inače, nije se u tom periodu samo homosekualnost "liječila" el. šokovima, nego i mnoge psihičke bolesti (medju kojima je tada bila i homoseksualnost, mislim da je i u WHO bila tako deklarisana).
Da, bila je i tema sa diskusijom na forumu, nemoj me ćerat da sad tražim to istraživanje.
Za ovo drugo nemam pojma, nisam nalijeta' na takvo istraživanje, tj. članak.
Da, biće nesrećna.
I uopšte djeca gay parova, vez obzira na njihovu seksualnost su par puta depresivnija, anksioznija, nesrećnija od djece straight parova, ne (bar direktno) zato što su njihovi roditelji gay, već stigmatizacija društva, ismijavanje itd.
To ne kažem ja, nego isto neka istraživanja.
Pa upravo to i kažem, da se nekih normi moramo držati, a to çesto nije slučaj, a što se mene tiče, neka paradiraju, ali kao što sav svijet paradira i traži svoja prava, a ne da orgijaju posred ulice (dakle, ne kažem da je svaka parada takva, ali jeste dobar dio), čak nekad i djecu upletu u nekakve svoje "predstave"
Ne znam na koga misliš, ali mene nije strah ili šta već pominješ, niti je danas homoseksualnost nešto nepoznato, tako da...
A ako ćemo o pravima, pa valjda imamo i pravo na slobodu govora...
Koji bi to što je snima Dragu?
Sluša sam snimak, ali nzm ko bi taj.:):(
A to za Dritana je vjerovatno bio tekst sa znakom pitanja na kraju, jer uvjek na to mogu da se vade.
Nisam ni znao za ovaj portal, vidim bukvalno ukrali logo od VOA, nekad sam sa uživanjem sluša' to na RTCG mislim da su ga prenosili uveče nedje oko 12 i da je ovaj Redžić izvještava' iz PG za CG.
Nisam znao tada da je ovako zatrovan lik.
A sam počeo u osnovu školu, zacopao se u drugaricu. Do kraja osnovne škole svake godine zacopan u drugu. Od trinaeste pa do dana današnjeg, nema dobrih sisa i dupeta na koje ne balavim. A čak me niko nije učio da gledam djevojčice kad sam imao 6 godina. Prosto nevjerovatno.
Nema retardiranijeg "argumenta" od heteroseksualac će postat gej ako okolina ima pozitivan stav o homoseksualnosti. Oće li neko ko ima slabije ili isključive sklonosti ka istom polu biti ohrabren da te sklonosti ne potiskuje ako se nalazi u tolerantnijem okruženju, to je druga stvar.
A napadnost je nepoželjna u svakom kontekstu. Nebitno da li je u pitanju heteroseksualnost, homoseksualnost, politička ideologija, religijska ideologija ili nešto potpuno deseto.
Xaxaxa, pa primjetio sam da je zadnje godinu-dvije crka' ka' osigurač, nisam znao to dok je izvještava' za VOA.
Čuvaj se prijeki, šta da ti kažem bratola
Eo nesto nadjoh sa tw :D
https://youtu.be/f2kVUjv02Qc
Pred sinom... ispred stana...
Sto je ovo, da se ne smije iz kuce izaci vise. Kao da je ratno stanje.
https://dnevno.me/Hronika/-/podgoric...plQWrcg0i49fTK
1.3 kvota da ce sjutra pasti neka glava [emoji23]
Ruka pravde knock knock [emoji23]
Znači, nema noćas spavanja :D
Mozda je pozajmila od drugarice samo za tu priliku. Ili je šila po šnitu iz Burde. Kako je narod zlurad.
Ko se sjeća majki i šivenja iz Burde taj je ostarao dobro.
Sent आत्मनः
Ajte ne mlatite svakavi ajvani za matursko pa siju haljine od 1000 eura pa navise a ne Lidija da se bruka sa Zarom.....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovaj Redžić je izgleda i za Vijesti pisao,a najjači mu je komentar da su ga otkačili iz VOA jer ih ne zanima više Crna Gora.
A ne zato što je on nešto tamo vjerovatno sam doprinio.I ako je tačno da je digao ruku na ženu iako me ne zanima privatni mu život,to govori o njemu u svakom smislu.
Pa može biti intelektualno genije,džaba.
Denuncirao je kolege, slao sms poruke(nije bilo vibera) šefovima, a i kolegama, gdje je vrijedjao i prijetio. I kad ga je kolega provalio, produžio je boravak vani(nešto je pratio), nije smio da se vrati dok nije bio siguran.
Gadna pojava, onako fizički, ne samo karakterno.
Ihh
https://www.facebook.com/10004434259...ibextid=Nif5oz
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Zar nije KK državni ili gradski?
https://www.vijesti.me/svijet/evropa...njacko-nasilje
Šta je KiVa metod kojim su Finci iskorijenili vršnjačko nasilje
Sent आत्मनः