ne brojim mu ništa ako onu drugu prevaru iz kanade ne izbaci pa na jednoj nozi ako treba
Printable View
ne brojim mu ništa ako onu drugu prevaru iz kanade ne izbaci pa na jednoj nozi ako treba
Богме се примакао крај рекао бих.
Uživanje gledati Djokovića.
steta da treba da se posvadja sa sudijom ne bi li odigrao prvi krsten mec u sezoni.okej,sve je ovo pocasni krug ali kad vec mozes sto ne bi igrao?
Kako bi bilo lijepo da se odvoji od Agasija i bude neprikosnoveni vladar Majamija... :blush:
Ispade i Zverev,sve se za Novaka razvija da ne moze bolje.
Sad to htjedoh da napisem. Sad ili nikad. Bas ce biti razocarenje ako prospe.
Evo se Korda raspistolji.
E sad, nije Novak Zverev i ostali liliputanci.
I sad sa 38 bice favorit u 3. setu.
Vodi 1:0 u setovima, ali ovako nece ici. Dodao je gasa u udarcima Korda, Novak je na mukama...
dobar je Korda, al jbg ovome ludaku može samo torbe da nosi. jedini protivnik na ovom turniru mu je Berrettini. Fritz je niža klasa tenisera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Korda je igrao fantastican set do 5:3 i servisa za set. Maaaalo je tad spustio nogu s gasa i... cao!
Mislim da ce nole onog rusa pjeske dobit
Op, op! Fritz komplikuje zivot Beretiniju.
E, ne mogu da vjerujem. Fritz prokocka 5 mec lopti u drugom setu i na kraju ga izgubi. 1:1
Sad nece biti lako odrzati samopouzdanje posle ovakvog prosipanja...
Fric Nolu meze 4 gema da uzme.
Masters i 1GS dosta za ovu godinu.
Pa nek u novembar se oproba u nekom drugom sportu.
Neka s Lebronom odigra sezonu.
On neka igra odbranu, poneku kontru da istrci. Vise bi on valjao no Vasa Micic.
Kako mi je milo sto se vratio. Ko zna kad ce opet ovi prostori vidjet takvog covjeka.
................
Polako, mozda ne bude Fritz, mozda bude Mensik u finalu.;)
Ma, u ovoj fazi turnira ja se mnogo vise bojim njegove fizicke spreme, tj. povreda, godina... nego protivnika.
korda je vanserijski talent,čak veći od ćaće mu,i nije mu toliko prazna glava ali nažalost tenis mu očigledno nije primarna stvar u životu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aebc37ae9e.jpg
Nije fer, ova gospoja je ispala mnogo lijepo na ovoj ilustraciji. :D
Grigor je lik koji je za sada bio sa Sharapovom, Scherzinger & Madalinom. radi toga će imati moje poštovanje uvijek i realno to vrijedi više no par slemova.
Čudo da ne znaš da je bio i sa Serenom Viliams.
crta se Novaku da jubilarnu 100 titulu uzme u Miamiu. da Viško odradi i taj poslednji prenos (za sada) na SK uz Novakovu titulu.
Iskreno ,radije da je Fric, ali dako ni Menšik ne bude prepreka stotki.