Po toj logici nebi ni Boljevica pozivali. Pustite teorije zavjere.
Printable View
Taman htjedoh napisati ovo za Boljevića. Evo što je Dejo rekao prije dvije godine za Vešovića.
http://www.b92.net/sport/vesti.php?y...&nav_id=452633
Da se razumijemo, prvi sam za to da se on zove. Siguran sam Dejo ćera inat sa Rajom jer Zeti nije obezbijedio pomoćne terene kao gotovo svim drugim timovima, ali ne treba prećerivati u teorijama zavjere i ići u krajnost.
Dako savic, za vikend za igra...
gol nikolica za pobjedu protiv kopenhagena
Dejo ga je vjerovatno i progurao u Zvezdu s obzirom koliko i dalje cijene. I ja sam naravno za to da ga pozovu, makar na ovu utakmicu protiv San Marina u novembru, to mu dodje kao prijateljska pa ga moze probati.
Dobar je Nikolic u zadnje vrijeme, vidim redovno daje golove ali iskreno imamo dosta dobrih napadaca pa ga je greota zvati samo da sjedi na tribinama.
Inace Bonja u dobroj formi:
"Završilo se 3:0 za Mađare, djelimično zahvaljujući i crnogorskom golmanu Mladenu Božoviću, koji je bez greške sačuvao gol pred naletima Portugalaca. Igrači Sportinga su, naime, čak 19 puta šutirali na Božovićev gol."
http://www.vijesti.me/sport/videoton...e-clanak-94597
Jednostavno je-na poziciji golmana tu su Bozovic i Blazic, na odbrambenim pozicijama Savic, Basha, Dzudovic, Jovanovic, Volkov i Pejovic (i polagano poceti pozivati Kecojevica i Bojovica), na sredini tu su Vukcevic, Pekovic, Novakovic, Drincic, Zverotic (i Volkov koji je po vokaciji krilni bek pa ga tamo i stavih), a u napadu tu su Vucinic, Jovetic, Beciraj, Djordjevic i polagano Boljevic, pod uslovom da predje u neku jacu ligu u januaru ili junu. Medju tih 20ak igraca treba stalno birati reprezentaciju. Za mene optimalna postavka je da igraju Bozovic, Savic desno, Dzudovic i Basha centralno, Jovanovic lijevo, Pekovic i Zverotic sredinu, Vukcevic i Volkov krilne vezne, Vucinic i Jovetic napad. Naravno, kao zamjene i u utakmicama protiv San Marina i Moldavije ubacivati ove mlade (Djordjevica, Bakica, Boljevica, Beciraja, Bojovica...). Naravno, i kad se neko povrijedi.
A preceraste ga ljudi da ovaj mali Boljevic odma za A selekciju....
Sto se Boljevica tice on ne moze nidje preci dok ne napuni 18, a to je decembar sledece godine.
A dje Dzudovic u odbranu? Ja njega cijenim zbog svega sto je dao ovoj reprezentaciji ali moramo realno gledati. On je veoma spor i svaki solidan napadac iz bilo koje reprezentacije ce ga pretrcati, a to kad se desi obicno znaci da primamo gol. Meni je cak sigurniji tandem Savic-Basa iako je Savic znao da kiksa. Nadam se da ce se Kecojevic uklopiti sa Basom i pokazati da mozemo ozbiljno da racunamo na njega.
Za ostalo se slazem.
Jbga, on sigurno ne moze jos uvijek igrat za A tim jer jednostavno ima mnogo da predje u klubu i mladoj reprezentaciji (iako tamo ne moze zapnut od onoga blavora) ali se momak digao previshe, od svih talenata odje svaki se "dize" i glumi neko ludilo sa 18 godina, sprdnja.
Cuti jadan radi i treniraj pa da napravish neku pristojnu karijeru i obezbijedis se za zivota a momak se dize sto je igrao sa Zetom kvalifikacije za LE i sto ga ovi novinari dizu u nebesa, no nema sa kim da porazgovara momak izgleda, da mu neko objasni kako stoje stvari.
Dakle one fore da je Bonja odbranio 5 zicera veze sa vezom nemaju taj momak je najisprepadaniji golman na svijet, ja ne znam sto je sa njim onolika grdosija a tremas nevidjeni, prava je katastrofa koja ceka da se desi.
Evo linka pa vidjite sto je odbarnio i kako, ja sam gledao mec i mozda je bila jedna odbrana za pohvalu
http://www.tvgolo.com/football.php?s...from=&ucat=89&
Fifa ili Eefa. Nijesam siguran, ali to ne mijenja stvar. Pravilo je doneseno prije, mislim, dvije godine. Zbog toga je Đorđević morao sačekati da napuni 18 godina. Trenutno zbog tog pravila ispašta mlađi omladinac Zete Koča Krstović koji povremeno igra prijateljske mečeve sa primaverom Empolija, a Inter je zainteresovan za njega.
http://www.pobjeda.me/2012/08/30/kad...svidio-interu/
Prekjuče je upravo on dao pobjedonosni gol protiv Sutjeske u Kupu Crne Gore.
Mislim da postoji mogućnost da se pređe i sa manje od 18 godina, ali onda treba da se presele roditelji zajedno s njim i da nađu zaposlenje. Tako sam shvatio iz (kasnije se ispostavilo) neuspješnog slučaja Batrović. Njegov otac Zoran je legenda Partizana i to ne bi bio problem.
Sve ovo znači samo jedno, a to je da se naša prva liga ne smije zapostaviti jer će u budućnosti sve češće ključna za našu reprezentaciju. Ne možemo se vječno oslanjati na nekog ko u inostranstvo pođe da radi, a da pri tom ima sina kog će upisati da trenira fudbal. Naša U19 reprezentacija nam je pokazala da talenata imamo i da mogu dominirati protiv jedne Engleske na gostujućem terenu, a gotovo svi igrači igraju ovđe. Šteta što nema više omladinaca u prvim sastavima naših klubova, ali ih ima više nego ranije. Plan mi je da postavim presjek naših mladih igrača sa akcentom na našu ligu i upoređivanje sa spiskom koji sam postavio na onom maratonskom postu o smjeni Duška Vlaisavljevića. To ću , ako sve bude u redu, postaviti na polusezoni.
Greška.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...van-93268.html
Mozda ovi momci nesto naprave na kvalifikacionom turniru u novembru. Mislim da grupa nije teska, najbolja ekipa je Danska.
Miljenović objavio spisak za meč sa Austrijom
Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je danas spisak igrača za prijateljski meč sa Austrijom, koji će 10. oktobra biti odigran u Podgorici.
Crnogorskoj selekciji duel sa Austijom biće generalna proba za kvalifikacioni turnir koji jer na programu od od 21. do 27. novembra na Kipru.
Protivnici crnogorskoj selekciji, osim domaćina, biće Danska i Finska.
Miljenović je pozvao 18 fudbalera.
Na spisku su:
Golmani - Nikola Delibašić (Čelik) i Marko Kordić (Vojvodina)
Odbrana - Boris Kopitović (Budućnost), Momčilo Raspopović (Budućnost), Ivan Racković (Mogren), Marko Draganić (Lovćen), Igor Vujačić (Zeta) i Vojkan Višnjić (Sutjeska)
Vezni red - Deni Hočko (Lovćen), Dušan lagator (Mogren), Marko Janković (Teleoptik), Božidar Janjuševiuć (Vojvodina), Nemanja Sekulić (Vojvodina), Vladimir Jovović (Sutjeska) i Vladislav Rogošić (Budućnost)
Napad - Aleksandar Boljević (Zeta), Vladan Karadžić (Sutjeska) i Nebojša Đalović (Jedinstvo).
Duel sa Austrijom na programu je 10. oktobra na stadionu Mladosti u Podgorici.
http://www.vijesti.me/sport/miljenov...m-clanak-94711
Nije tacno. Decko je bio na sirem spisku a onda proslijedjen mladoj reprezentaciji.
Bio je pozvan i trenirao sa A reprezentacijom, a kasnije se prikljucio mladoj. Sto ti nije jasno?
Protiv Ukrajine stavio bih ovakvu formaciju.
Vucinic i Bećiraj, a iza njih Jovetic.
Pekovic, Zverotic u Vukcevic na sredini.
Jovanovic,Basa,Dzudovic,Savic odbrana i na golu Bozovic.
4-3-1-2
Gdje Celjusti znas kako bi nas probijali , ovoje previseofanzivno
2 gola ivana vukovica, oba iz penala