Brni treba dat jos jedne kvalifikacije da vodi ekipu.
E ako ni tada nista ne napravi, onda ga stvarno treba smijenit.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Printable View
Brni treba dat jos jedne kvalifikacije da vodi ekipu.
E ako ni tada nista ne napravi, onda ga stvarno treba smijenit.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
aoooo a jel realno da je pitomi filipovic opet kandidat. Pa treba stvarno pocet covjek da se bavi necim drugim a ne fudbalom i ovim glupostima
E, tu malo sumnjam.
Ovoga veli zovu Grof jer je dolazio na trening u odijelo. Ja njega nijesam znao stvarno. Secam se ono kroz maglu kad je vodio Buducnost ali se ne mogu sjetit izjava za medije. Te ja shondo nadimku, dok nijesam znao otkud mu, misljah da je to neki s manirima. Kad dodje u Zvijezdu i progovori, a nemoj brate. jeste li vi slusali njega kako prica. Mene on jes malo simpatican ali vise je seljacina no sto nije seljacina. Neotesan je brate. No manje je to bitno, bitno je da je on dobar trener.
On je imao vise nego dobre rezultate u Rusiji, zadrzao se tamo 6-7 godina. Recimo Brnovicu cijela karijera traje manje od Grofovoga rada u Rusiji. Medjutim, sve mi je to, makar meni licno, malo srozao dosavsi u CZ. ALi ima i druga strana. Reka sam: Ako uspije da se izbori sa svim njima tamo u tom klubu , fudbalskom savezu i krimi miljeu, onda je dobar. Ja ne pratim taj fudbal ali evo vidim da je ubjedljivo prvi na tabelu.
Sto se tice strucnosti volio bih da ga vidim. Posebno bi on valjao da malo to pricvrsti i pritvrdi jer je poznat kao trener cije su ekipe cvrste i disciplinovane.
Medjutim, vise ja imam sanse da preuzmem reprezentaciju no Grof Bozovic.
To je jedan tip sa harizmom i autoritetom. Dekija bi pojeo za uzinu. Ne za dorucak no za uzinu. Ja ne znam kako je on rijesio u CZ da mu se ne petljaju u posa. Vjerovatno su se dogovorili da on dozvoli neki uticaj sa strane ali za masnu novcanu nadoknadu. Licnu satisfakciju vec ima time sto vodi Zvijezdu koju voli. Tako da ima sve, radi sto voli, ima dobru platu, pa nek se mijesaju pomalo ko im jebe mater.
E ovdje vec to ne bi moglo. Prvo jer nemamo te pare, drugo sto su to vec neki licni, malo blizi, animoziteti. Sjetite se kako mu nisu dali da vodi Grbalj u drugu polusezonu kad je napustio Buducnost koja je bila jesenji prvak.
Tako da to su, nazalost, samo mastanja, sto se tice Grofa.
Sto se Djukica tice, meni se on ne svidja kao trener. A isto mi ima nekako zatupastu facu. To je covjek kome je hajlajt karijere promaseni penal za titulu La Korunje 1994.
U Spaniji, dobro je vodio jedino Valjadolid. Sa Herkulesom i Kordobom je ispadao iz lige. U Valensiji je dobio otkaz poslije 3 mjeseca.
E sad, eh zivote lutalico. Taj takav Djukic npr, reka bi cojek Bolji je od Brne pa jedno 3x. Makar po iskustvu. A ni on nije dovoljno dobar. E , ali ne mora da znaci. Koliko god Brna bio mutav, sad da uzme nesto drugo da vodi, garantujem da bi to radio osjetno bolje nego ovdje dje radi po diktatu. A onda nama (opravdano) ne valjaju ovi neki kandidati koji se pominju, jer nisu taj trazeni nivo, a na kraju ce nam Deki uvalit nekoga koji ce bit jos gori od tih sto se pominju.
Dobra, dobra, nazalost ali dobra.
Naravno. Koji god da bi dosao, imao bi u start spisak od makar 4-5 imena koja bi morala da igraju. Mora biznis da ide dalje. Tako da tu ne mozemo govorit o nekom autoritetu, nekom treneru koji ce da sve dovede na svoje mjesto, uz tu pocetnu negativnu premisu.
Jako diskutabilna teza. Cak i teza koja je za siru elaboraciju.
Licno meni, to nije patriotski. Meni je patriotski potpuno suprotan pristup. Sad cu objasnit.
Ovo bih ocekiva od nekoga ko podrzava Deja i Co. Od normalnog navijaca ne.
Ne volim ja taj stav: Da je od govana, moja je. A-a. Tom logikom ne bi glave otislo iz CG nikad vani.
U familiji isto, ako je neko izrod, ja ga bogomi necu branit i cuvat. No eto ti kako si zasluzio. Jer te nije nesreca snasla pa da ti se pomogne, no si sam zlo izabra.
Ne radi se o tome da nismo uz reprezentaciju kad ona gubi. Evo ja cu pristat sjutra neka gubi 10 godina, kao San Marino, ako ce svaka utakmica bit postena. I svaku cu odit da gledam. Ali da idem da podrzavam nesto necasno, mutne radnje, kriminalne rabote, igranje s narodom, nijesam bas s grane pa.
Ja necu vazda navijat za Crnu Goru. Samo kad je Crna Gora ispravna i tacna. Kad nije, eto joj sretni put i bez mene.
Kad se Crna Gora ne takmici za prolaz, no da bi nekome dzepove napunila, sto cu ja tamo? Nijesam lud. A jos da im dajem po 10-15 eura za kartu. Nijesam jos za ustanovu.
Ta prica: nema veze ko je na terenu, ni ko je na celu saveza, oni su u dres sa cg grbom. ne stoji nikako. I ne igra tu Crna Gora, no njihova privatna ekipa.
Takvom logikom, nasa je pa kakva god da je, treba DPS da vlada jos 50 godina i da bude duplo grdji no sto je. Jer su nasi.
Ko god ima takav stav: ''Ja cu navijat za reprezentaciju ko god da igra, i ko god da vodi, jer ipak reprezentuje nas'', prvo je neodgovoran prema sebi pa onda prema ostalima. Prvo, zavarava sebe i nece da prihvati cinjenicu da sav taj rad oko repke nije ono sto bi trebalo da bude, nego je krimi rad. Drugo, to nije patriotizam, paztriotizam bi bio kad bi se broili protiv toga. Ali ko je lud da se bori s vetrenjacama, pa onda sjedi fino kuci i gledaj nesto drugo. Ne lazi sebe i druge.
Nego, to ima veze sa nekim kolektivnim psihickim momentima cijelog naroda. Ljudi nijesu hrabri da otvore oci i ukljuce mozak. Lakse je i bezbolnije ( a nije no je gore i opasnije ) vjerovat da je sve onako kako bi trebalo nego priznat da je sve po kurcu poslo.
I druge reprezentacije imaju problema s trenerom, igračima, rezultatima, savez pa ih navijači ne napuštaju.
Ne slažem se uopšte.
Ovo moje nema veze s politikom nit DPS-om, zabolje me za njih i savez.
Za CG navijam jer je moja i ne uključujem drugo ništa u tu ljubav i navijanje.
Da ti odma napomenem, da nijesam mislio iskljucivo na tebe, niti se samo tebi obratio, no svima. Radi se o sirem i generalnom stanju svijesti i volje kod naroda.
Necemo ulazit u dalja objasnjavanja jer se striktno drzis svoga stava, koji je za mene neispravan i ostacemo na toj pat poziciji. Ja bih imao siru argumentaciju, ti nemas i dobro da je.
Samo cu rec ovo za druge reprezentacije. evo ne znam stvarno stanje u hrvatskom savezu i medju navijakcim grupama, ali oni zamalo kostase reprezentaciju prolaza u baraz, jer su bili nezadovoljni radom saveza.
Hrvati, Srbi i jos neki imaju opoziciju u savezu dok je kod nas nema.
Ja dok je Brna u zadnje ostao, nisam išao na stadion. Sad sa novim trenerom ću ići, ne mogu cekat dejo da ođe jer se to za mog života desit neće, jedino ako se dje ne predozira.
Inače gori od ovog ne može doć, makar bio to i Filipović. Koji je meni baš mio, makar sa onako limitiranom ekipom nije gubio
Pošto iz razonode pominjemo Grofa evo šta reče na tu temu:
"Novinari su trenera pitali i o navodima crnogorskih medija da će preuzeti reprezentaciju Crne Gore.
"To sam pročitao u Vijestima, ali se meni niko nije obratio. To je ono 'ako bi baba bila đed'", rekao je Božović."
Nije rekao da ne bi...
Pa eto moj post si uzeo pa je upućeno i meni između ostalih.
Imam itekakvu argumentaciju, jer me zabolje za savez i trenere, ljubav prema domovini i reprezentaciji je iznad svega i to je najjači argument!
Lako je danas bit Crnogorac i širit zastavu no je muka bila 90-ih.
Malo nas je tada bilo a i danas nas je isto toliko ka` i tada!
Slazem se s d Lukasom za g Grofa... Valjda ljudi se prime na te nadimke pa sâmi projektuju neciju licnost...
Grof je promijenio prosjecno svake godine klub, nidje nisu plakali kad je odlazio, jedino je u Amkaru, jednom bas tvrdom igrom, imao relativno uspjesnu sezonu.
Djukic i tacka.
Ali pusta zelja.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zaludu nam svi selektori... ne vidim ko to može da se dovede pa da nauči momke od po 25-6-7 godina da ne treba ka psi da padaju za jednim Arnautovićem koji im uzme loptu i prevesla cijeli šesnaesterac, izmasakrira ih, i onda kasira golmana dijagonalom u suprotan ugao...
Murinjo da nas trenira, ne bi nam ništa značilo, kad nam se ono dešava...
Onakve golove ni jebeni San Marino ne prima.. no momci nešto ispanu na akciju od 2-3 igrača, amaterski... a nas jedan prosječan igrač iz Stouka izmasakrira onako, osramoti nam pola startne postave, i mi pričamo kako je do selektora...
Jes veći dio krivice na Brnovića, treba ga mać jer veze nema čoek s fudbalom, ali nemojte da se tješite da će se njegovim odlaskom išta riiješit...
Treba da prođe jedno 10-12 godina da stasaju neki novi igrači, jer su ovi koje trenutno imamo liše Vučinića i donekle Jovetića svi redom kanalčine...
Pose*i se ti u reprezentaciju đe ti $edeš da gledaš pa pitaš ''ko je ovaj broj 23'' i ''ko je ovaj broj 16''..
Razmislite malo, ne mlatite vazda nekakvu zaludnju priču...
Batrović opet gol.
EDIT: http://www.sansasport.com/fudbal/dom...jelac-za-zavrc
Ako neko nađe video, neka okači.
Slazem se ,ne treba mac brnu no sve od fizioterapeuta ( ima li koji drugi do onoga sa kosicom sto je u buducnost bio,samo cekam da uleti na neku rukometnu utakmicu) pa sve do selektora . imamo li pomocnog trenera ili su rajo dragicevic i onaj nenad jedini u cg . ja ako ih mogu vise glesat ubijte me. Gledam buducnost rajo i nenad,gledam cg rajo i nenad . ( i njih cekam kao pomocne na vaterpolo mec jadran budvanska)
Kad ne ide sve se mijenja iz korijena .
vlado ,basu i savica si zab :)
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Prije nekih godinu i po dana sam slušao intervju Zorana Batrovića za TV 777, i on je rekao kako od Veljka očekuje nešto u stilu da će tek sa 21 godinu pokazati svoj talenat. To je obrazložio njegovim kasnijim fizičkim razvitkom.
Ne znam kakav je ovaj gol, ali prethodna dva su bili prelijepi.
Da ga je tajo "prodao" u Arsenal kad je trebao, ne bi se cekalo da napuni 21,22,23.... Nego bi davno pokazao svoj talenat....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rano ga je tajo precijenio, i nikome dobro nije učinio. Ni partizanu, ni sebi ni sinu
A mi velimo nije gospodin.
https://instagram.com/p/88IiDKzT7u/
Kako se ugojio coek. Ne poznah ga.
Raicevic opet gol :)
https://www.youtube.com/watch?v=2OiWfTrtcP0
Ne znam vala.... http://www.vijesti.me/sport/i-rasovic-u-opticaju-856289
Ja sam u stilu, ko hod hoće samo da ne gledam onu facu vise. Gori ne može biti
Kazem ja docice neki beskicmenjak.
Jedina promjena ce biti u imenu trenera, ostalo ce sve isto biti.
Pa uvijek treba krenuti od pravih pitanja, npr: Može li trener XY da bude autoritet Mirku, Joveti, Baši, Saviću?
Ja stvarno teško mogu da zamislim da će se kao takav nametnuti Vuk Rašović.
Ja se slažem da se gore od Brnovića ne može. Ali mislim da ima ljudi koji mogu da budu - isti kao on.
I da ne učine ni manje ni više, nego taman koliko je i on činio. A to bih volio da se izbjegne.
Između nekih od ovih imena koja se provlače ima jako malih razlika po pitanju reputacije, iskustva i znanja, ali te male razlike mogu biti i jesu užasno bitne... A ako se mijenja selektor poslije 5 godina red bi bio da dođe neko ko može da uspostavi bilo kakav sistem.
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...krajem-januara
Izgleda da ni u Savezu nemaju predstavu ko bi mogao da bude selektor. Toliko o ozbiljnosti.
A ocemu vi pricate momci, uz duzno postovanje. Neka vam romantika i zanosi. Stvari su jednostavne. Dok je Deja necemo se izborit za prvenstvo. Koji god da dodje mjesto Brne bice isti ka on jer Dejo bira takve. Koji nije bio takav pocera ga je. Sva ta elita trenerska koja se pominje ovih dana, nista bolja do brne nije. Ne racunam Jokanovic i Grofa jer oni ni ne pomisljaju na to.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...or-241104.html
Ajmo ovako i kod nas :D
Pa da vidimo ko ce Brnasa vise u usta da uzme :D
Ima li kakvih novosti vezano za novog selektora? Ili ce ovaj mamlaz da bude tu i protiv Makedonije? (za dalje se trudim svim silama i da i ne pomisljam)
Koliko sam ja svatio prije sjednice IO FSCG nece se nista mjenjati.
Jer valjda tu Brnovic mora godisnji program da prezentira, i da iznese svoje vidjenje stvari.
A mislim da IO mjenja i postavlja novog selektora, tako da prije februara necemo imati novog trenera vjerujem.
Pa i Kranjcar je u februar predstavljen.
Za oprostaj njemu treba sto noga udariti, a ne utakmicu organizovati
Jedno pitanje ko je ovaj momak što igra za Vićencu Filip Raičević vidim da ga hvale po novina.
Imas tekst o njemu prije par starnica smo izbacali Di Marzio je radio intervju sa njim.A kemse rece da je prosao sve i svasta od neke belgijske pa cetvrte italijanske i evo ove sezone bio vec nekoliko puta strijelac za Vicenzu.Krupan momak djeluje dobro mada druga italijanska nije neki nivo.
Dako se konacno pozove Kujovic sad protiv Makedonije, nek' se javi na tel ekavicom...
Mislim da će najprije Volkova vratiti
Evo za Estebana zainteresovana Zvezda, zamjerice mu rodjak niša