Izgleda da ce Savic konacno zaigrati u Fiorentini.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/fiore...-red-na-savica
Printable View
Izgleda da ce Savic konacno zaigrati u Fiorentini.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/fiore...-red-na-savica
Wikipedija je dobra kad su u pitanju neke stvari vezane za prirodne nauke ali što se tiče drušvenih nauka ili informacija o pojedincima mislim da većih gluposti nećete nać nego tamo ... takvo je moje iskustvo a evo se potvrdilo i sa Kranjčar-em jer zbilja ispada da nas je Filipović fenomenalno vodio :p ... sprdačina^2 ...
Beco u prwih 11 protiv Kijeva, taman da se navikne na travu tamo, pa kad dodje mec da da koji go protiv Ukrajine :D
Nzm ja al onaj mali Nastasic je doktor za njega....
gledao sam Nastasica danas i pravio je dosta krucijalnih gresaka sa pogresnim pasevima..jel to nas igrac?
Jeste, ali držimo Džudovića u startnoj postavi jer je poklonio 20 lopti FK Gusinje.
ha ha dobro je da je nas...samo stvarno pogledajte koliko je paseva i lopti izgubio/dodao ono balkanski kad je pod pristiskom ili pogresan pas ili nabij naprijed..uglavnom izgleda na momente dobar i stalozeniji od Savica koji meni nikad nije bio nesto ali haj
prvi put da ga gledam pa po tim greskama (koje mozda ne pravi cesto?) ne mogu zakljuciti jeli dobar...ali sama cinjenica da neko igra u velikom klubu ponekad ne snaci da ce stimati u reprezentaciji, ponekad je obrnuto..igras u manjem klubu a u repki stima..sistem, naboj, taktika itd...
Inace jeli on igrao za CG ili hoce da igra? Inace da ga ne pominjemo. Zato sam ja i pitao jer me srbijanci ne interesuju ali posto kazete da je crnogorac onda dobro.
Nastasic je iz Srbije i vec je odigrao par meceva za njihovu reprezentaciju.
Najveci problem Nastasica je shto su ga ovdasnji mediji proglasili takvim igracem, da je Vidic sposoban samo cipele da mu cisti. Vec protiv Reala je bio nesiguran iako je generalno odigrao bez vecih greshaka, a sinoc je bilo prilicno loshe.
spisak za ukrajinu
golmani - Mladen Božović (Videoton) i Vukašin Poleksić (Debrecin).
Odbrana - Marko Baša (Lil), Milan Jovanović (Crvena zvezda), Luka Pejović (Jagjelonija), Elsad Zverotić (Jang bojs), Stefan Savić (Fiorentina), Miodrag Džudović (Spartak Nalčik), Vladimir Volkov (Partizan) i Ivan Kecojević (Gaziantepspor).
vezni red - Nikola Drinčić (Krasnodar), Mitar Novaković (Amkar), Simon Vukčević (Blekburn), Milorad Peković (Grojter firt), Vladimir Božović (Rapid) i Nemanja Nikolić (OFK Beograd).
napad - Mirko Vučinić (Juventus), Stevan Jovetić (Fiorentina), Andrija Delibašić (Rajo Valjekano), Filip Kasalica (Crvena zvezda), Dejan Damjanović (Seul) i Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb).
sa srećom su više zvali kecojevića, mada su i mijuška mogli zvat.
ako mi je jasno što su ovoga nikolića zvali....
Sprda li se neko ovo? Mozda je Desha bio 'dopingovan' kad je sastavljao spisak?
Ajde Poleksic iako mi je krivo sto shutnushe Blazica a ovoga odma vratishe, nego sta ce koji q odje Luka Pejovic, Nemanja faking Nikolic, Vladimir Bozovic, shta je sa sredinom alo?
nemanja nikolic pored djordjevica ?!
Ni mene, koliko se sjećam ni za mladu kad je igra nije se pokazao najbolje.
Nemanja Nikolic prije Djordjevica (ajde valjda je povrijedjen, mada ce bit zdrav do tad) , Bakic, Cetkovic ili bilo koji vezni iz domace lige je bolji od ovoga srecka.
Pored Kecojevica su vec mogli zvat i Mijuska onda slobodno, ali odbrana ovako se nije raspadala ni kod Filipovica sa pocetka reprezentacije.
Damjanović na spisku, odlično.
Djordjevic je povrijedjen. Neka je zvao Kecojevica, valjda dobijemo jos jednog kvalitetnog stopera. A vjerujem da su Luka Pejovic, V.Bozovic i Nikolic pozvani cisto da popune spisak.
Neka te čoče, vi sad znate bolje od selektora, aj ne pričajte svašta :D
A koji crni Vladimir Bozovic,kakva fudbalska atrakcija....Super sto su pozvali ovog Kecojevica,nisam ga jos gledao uzivo,ali momci koji ga znaju i koji su trenirali s njim kazu da je bas dobar igrac!
bozovic
savic (zverotic) - basa - kecojevic (savic) - jovanovic
vukcevic - drincic - pekovic (zverotic) - volkov
vucinic - jovetic
Bozovic - Pejovic - Dzudo-Basa - Savic - Volkov - Pekovic - Drincic - Simon - Vucina - Joveta
Tim za Ukrajince mora izgledati ovako po trenutnoj formi igraca..
:)
Luka Pejovic na spisku!?
Kako se Brna zeza sa nama. Ko zna, mozda momak bude igrao u prvih 11 protiv Ukrajine. :confused: