Ljudi koji ne shvataju da sam ja jedno blagorodno bice :)
Printable View
Ljudi koji ne shvataju da sam ja jedno blagorodno bice :)
e baas mi je zao, stvarno... ja do donje gorice (16km odavde il 20 min voznje) idem i ne daj boze da mi se nesto slicno desi... :)
mora da je neka relacija, jug-sjever ili tako nesto... :/
ljudi koji imaju visoko misljenje o sebi
Mozila, a Google chrome ne mogu da instaliram.
Nista :)
velika dlaka na bradavicu... zensku
Kad se udarim u mali prst od noge u neki cosak... Uuuuuuhhhhhhhh
sto se vise covjek ne moze ni pobit sto mu neko nece otvorit glavu bocom, nozem ili pistoljem.
jesam li već jednom rekao da me nerviraju utripovani darkeri što deru lozu u mračnom kutku grada i sve gledaju ispod oka? pa evo da ponovim još jednom... batine im dat bate batine im dat!
Ljudski primitivizam.
http://www.novi.cdm.me/turizam/za-ul...centi-po-osobi
"Taksu neće plaćati svi. Ovog "poreza" oslobođena su...... članovi inostranih i domaćih zvaničnih delegacija koje dolaze u posjetu Danilovgradu"
Vazno je da su njih oslobodili ....
Dusko Vlaisavljevic.
To sto poslusah Mad_Dog-a pa se nariljah kao da mi je poslednji obork.
Insekti.*
Izum novca kao sredstva placanja, za skoro sve, umjesto da smo ostali na nivou trampe
kad imam posla sa bilmezima
sklepih neku bubu na zid...moram sad cistit'.
u poslednje vrijeme me počelo nervirati dosta toga. evo poslije darkerki su tu i nafurane maloljetnice koje te jure i krv ti piju čim vide da si u srećnoj vezi, a još li ošmekaju da si imalo finansijski stabilniji, pa pukla ti je pogibija... još kad vidim žensko da dere vinjak kao boem iz 80-tih, pa ima li to roditelja? ma ja sam trebao da se rodim početkom 1900, kad se znao neki red pa da se ne nerviram oko ovakvih gluposti
crveno na semaforu kada sam u zurbi...
Kad komsije prave zurku ili se jе*u a ne zovu.
Kad radis godinu dana kao magarac od jutra do mraka,vikendima, bez svog zivota, zdravlje i zivce izgubis za bijednu platu,
a kad trazis odmor (koji po zakonu sleduje) kazu ti: ''Pa jel bas moras? Dobro, ajde, ali ponesi lap top,
ako nesto hitno zatreba da radis od kuce. I budi uvijek dostupna telefonski i
ako nesto iskrsne da prekines odmor i vratis se na posao.''
Pa kad sam magarac, neka sam, ali nemam izbora da budem bilo sta drugo u ovoj zemlji nego da budem magarac: ''Iaaaaaaa!''
Natovarite me jos sefovi, a vi ajte na ljetovanje u Spaniju.
u zadnje vrijeme me stvarno nerviraju fazoni tipa bitch please.. http://funny-pictures-blog.com/wp-co...--Diablo-3.jpg
Nervira me sto dok u kucu ima madafakin coca colle ne pijem vodu.
E sto mene nervira ovo pravilo da moras imas 20 postova da bi pisao u oglase :)
Iznerviraj se jos 14 puta i etoo...
Gledam na Atlas ekranizaciju knjige 'Djecak iz vode'. Tek je pocelo i vec me nervira.
ovaj jbn "edit" .
Mene nervira što ne naprave da se Nikšićko može otvarat lakše poput Bavarie ili Tuborga. :hammer::hammer:
Mozda ce i moci, eto ima novu ambalazu.
Nervira me onaj osjeaj kad izgorim, pa se mazem Saljicevim melemom, a sve pecee grrrrrrrrrrrrrrrr.......
Nervira me što se kad nemam para raspadam od dosade. Bukvalno umirem.
Sad kad mi legne plata nema đe me nema. Ali to ne traje dugo.
I tu na kraju ide dilema što je starije od čega - prevelika dosada kao uzrok prevelikog trošenja ili preveliko trošenje kao uzrok dosade tokom drugog dijela mjeseca (do plate)?
mene nervira ovo vrijeme,glava me boli po 2dana od ovog pritiska i ovaj mali glenn me nervira.
Tete za kasama u Rodinim prodavnicama. Zapalila bi ih.