Nadji bilo kakvu Tmobile karticu i aktiviraj... To ti je mnogo jednostavnije od alternativa.
Printable View
Nadji bilo kakvu Tmobile karticu i aktiviraj... To ti je mnogo jednostavnije od alternativa.
Kako odraditi update sa 5.0.1 na 5.1.1 a da se tel ne zakljuca i ne podigne bb?! Pominje se da ce u ova 2 dana biti izbacen untethered jb za 5.1.1. Pominje se da ce i Apple uskoro uraditi update na 5.1.2 pa ko ne predje na vrijeme na 5.1.1, posle bice kasno...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Attachment 88999
Zna li neko za sto sluzi ovaj razvojnik???
Tapatalk via iPhone 4s
Daj stavi engleski...
Na eng. Pise developer?
Tapatalk via iPhone 4s
Taj program nije za tebe, definitivno.
Ma ima program za to...
Jednostavno kad updejtujes stisnes alt il tako nesto i pita te hoces li na poslednji software ili na neki pre njega, nista ti drugo ne treba, proguglaj malo, vidi kako se updejtuje na bilo koji ios... Naravno, ne mozes samo unazad, tipa sa 5.1 na 5.0.1, za to vec i ako moze trebaju programi neki i cuda bozija...
E pa vi ste ga tako update-ovali ;) , ne pricam bzv ... Ima fora sa SHSH i sa serverom ali ako nema toga onda trt ...
Ps. Koristi se Shift + restore i sam birash rom koji si prethodno downloadovao
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Petljavina oko toga :) super mi radi i na 5.0.1, sacekacu da vidim komentare za 5.1.1 jb.
izasao je jailbreak za 5.1.1,probao sam,radi odlicno. absnithe 2.0
Apdejtovao sam sinoc na 5.1.1 i djejlbrejlkovao, sa 2.1 verzijom. 2.0 ima nekoliko bugova.
Fora je sto treba da radis reset totalni da bi ti ovaj radio.
http://greenpois0n.com/?p=324
ne treba ti nikakvo upustvo
Izasao je novi 5.1.1 build za Iphone 4. Izgleda da ne moze trenutno da se jailbreak-uje.
Ja sam ga dzejbrejkovao sinoc, tj. jutros.
Sjebali su korisnike 4 GSM. Podigli su B9206 na B9208... :(
I dalje apple potpisuje oba build-a, tako da jos nije problem.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ma vec su najavili Absinthe 2.0.2...
Dev tim ne da Apple-u da dise :)
Upravo uradjen update na 5.1.1 i JB pa cemo vidjeti kako ce se ponasati ip4S.
moze li se Zephyr install bez pdv-a :livid: ???