Goran Ivanišević će biti novi trener Elene Rybakine. moglo bi ovo biti dobro
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Goran Ivanišević će biti novi trener Elene Rybakine. moglo bi ovo biti dobro
Talentom mozda, mada je i to diskutabilno, jer je Janikov najjaci adut snaga. On nije jednorucni bh, pa da raskosni talenat upada u oci, ali zato busi brutalno. Medjutim, slozicemo se da od Tima nije talenat napravio monstruma kakav je bio na vrhuncu, vec njegova radna etika. Koja je ujedno bila ultraefikasna i autodestruktivna. U krajnjoj liniji mu je dosla glave. Ali ga je bila digla do takvih visina, da je to bilo strasno. Nakon sto je, prosto, zakljucao sljaku za Novaka, poceo je na betonu da ga dobija, pa jos i u dvorani. Sta je to Sinner Novaku na sljaci? Dok je Tim bio nemoguc. Ali nemoguc!
medolino je danas imao svoje pomračenje. prvi set, 4:5 rezultat (medolino servira za 5:5), 30:15 i lik pravi tri duple servis greške, gubi set. posle je već totalno puka'
https://x.com/Stroppa_Del/status/1855618727439380600
Danas Zveki tuče Alkaraza! Kolika je kvota, zaboga.. bacio bih koju paru na to. Mislim da Karlosa Bog nece spasiti danas. :)
kvota ti je oko 2. igra Zverev sjajno, odgovaraju mu ovi uslovi. dvaput uzeo završni turnir. servis ga sluša, sa BH strane je izuzetno stabilan.
dobi Zverev @ovizionizi. odavno ovako nije izgledao normalno na terenu. plus on stvarno zna da igra protiv Carlosa i ne boji ga se.
Ma, on je uzasno tezak u dvoranskim uslovima. On se tu nikoga ne boji.
Ali bijah lijen da izlazim iz kuce danas, tako da se nisam kladio. :) A nemam ja te fore online i to... Ma, ja se, ustvari, nikad i ne kladim. Ponekad, kad mi je merak.. a odje sam se nameracio bio. Htjedoh nekih 30-50 eura da bacim. Znao sam da Karlos nece moci na tu planinu da se uspenje. Zverev je nemoguc... Ali vjetar neki, a ja nalozio pec, ljepota.. :D
Kakva sezona za Fritza, svaka cast. Na AO protiv Djokovica u prva dva seta je izgledao odlicno i najavio sjajnu sezonu. Cetri puta zaredom dobija Zvereva, i to na W, US Open i ATP Finals.
Nema igru za agresivne igrace kao Alkaraza i Sinera, dosta je limitiran, ali kakav iskorak je napravio ove sezone da pomete sve ostale... i zasluzeno top 4.
Zasto Zverev moze da dobije Alkaraza i Sinera, a ne Fritza, to ko zna... Protiv ove dvojice igra agresivnije i vidi da to daje rezultate, dodje protiv Fritz koji igra "smaracki" ili ti pusher tenis, i ovaj onda postaje isti takav smarac i gubi...haha nevjerovatno.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Najjaca recenica, haha. Ali to je mozda i ponajljepsa car sporta. I individualni i kolektivni sportovi imaju taj "fenomen". U borilackim sportovima, recimo, deres najjace, dodje ti pacer neki i skolski te izlomi. U kolektivnim, fudbal, dobijas derbije sa direktnim kandidatima za vrh tabele, dodje ti neki tim iz drugog dijela tabele i useere se u tebe, haha. Ali to je sport, to je super...
Sto se smarackog tenisa tice, nisam gledao ovo sa Fricom, ali Zveki zna i taj stil vrlo dobro. Bas odje je uzeo finale Novaku sa najsmarackijim tenisom, one bh razmjene po dijagonali po 30 puta...
Slazem se, i jeste. Ali Fritz da ga ovako dere, meni pristojan teniser, zasluzio je sve, svaka cast iako ce bit vise pritiska na njega jer je top 4 i nece ispunit ocekivanja, e to mi ne ide. A Zverev je doktor smarackog tenisa, kao i Medvedev, al ovaj ga skoluje u tom smarackom tenisu, i on vec cetri meca zaredom ne vidi da treba da igra agresivno ka i protiv Sinera i Alkaraza da bi ga dobio...nejasno. Ne volim Zvereva, ali svakako stoji da je mentalni midget kad treba.
Bice zanimljiv AO, Novak iz prikrajka, vidjecemo oce li ga zrijeb pogledat..
Godina Sinera, kakva moc. Vidjecemo Alkaraza dogodine, da li moze parirati ovome robotu u smislu konstantnosti. Siner je najblize nesto velikoj trojci ove godine po pitanju - e igra Siner prva dva tri cetri kola, smor zivi, znas da mu nece niko nista moc. Mislim da on loseg poraza nije imao ove godine, dok kod Alkaraza ne znas kakav ce izac u drugo kolo GS-a, mozda bude i pet setova... iako se i on dosta popravio ove godine na hard, da, gubio je meceve, nije mu omiljena podloga, al je izgledao kao igrac koji moze dobiti cak i Zvereva u dvorani. Prosle godine je bio kao bambi na ledu.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Carlos je bolji teniser od dopingovanog prevaranta. fali mu doza konstantonsti koju ima Sinner, al kad je na 100% bolji je nego talijan. lijepo bi bilo da ga kazne, da vidimo ima li aršina nekakvih. ako su mogle Sharapova i Halep može i ovaj.
Jeste godina Sinera, ali slemove su podijelili. I to na prirodne podloge (Karlos) i beton (Siner). Svidja mi se rivalstvo.
ojha. :D
https://x.com/DjokerNole/status/1860352532813414908
E, nisam vjerovao kad cuh. Trgoh se iz kuhinje kad cuh, potrcah da vidim vijest.. nevera...
Ali jeste lijepo, na neki nacin. Znajuci Mareja, on ce mozda i previse da seere za vrijeme meca, haha.
izgleda da ljudi koji vode tenis, rade sve da isti unište i srozaju potpuno. sad je Iga ta koja je pala na doping testu. nedozvoljenu supstancu unijela kada je koristila terapiju za poboljšanje protoka krvi. smijurija. dobila suspenziju od mjesec dana. dakle pored Sinnera, imamo još jednog prevaranta.
Simoni Halep su na vrhuncu uništili karijeru. izgleda da im je Iga draža. da se ovo desilo Aryni Sabalenki, svi bi znali odmah i tražili bi suspenziju veliku.
https://x.com/josemorgado/status/1862137373527540036
Igrace AO, boli je uvo. :)
glupost. Shapova je bila na stubu srama tada, nazivana prevarantom. Halep takodje. Sinnera i Halep bodre - proći će i ovo, još jačo ćete bit [emoji23] mojne to. poče tenis da liči na biciklizam ili nfl. svi se dopinguju, svi znamo da se dopinguju, glavaši se prave avetni i svima okej.
dobra Iga. [emoji23] kada je bio doping test 'zaboravila' da prijavi. njeno baljezganje poprima nove oblike jer je rekla da je bila umorna, pošto je spavala samo nekoliko sati izmedju uzimanja tableta i davanja uzorka. [emoji1782][emoji1782]
klasični prevarant. u roku od par mjeseci nova lica kako muškog i ženskog tenisa bili dopingovani. sve se to saznaje par mjeseci nakon otkrića. oboje prave nekakve žrtve od sebe i neuspješno pokušavaju da se operu. porazni dani za tenis kao sport. džaba Sinneru i Igii svi uspjesi na terenu kad su dokazani prevaranti. sad bi trebalo da popiju neka kaznu za ovo.
https://x.com/jmgmoron/status/1862287815440019518
bio žrijeb za AO, Novakov dio
https://x.com/jmgmoron/status/1877248439563555262
odmah sa Carlosom u qf, tu je i Dimitrov kao i Opelka prije toga al računam da će to riješiti. ipak je Novak drugačija životinja na slemovima. moguće polufinale sa Zverevom pa finale Sinner/Daniil.
https://x.com/jmgmoron/status/1877247406452166721
Sinner imao sreće. realno je klasa za sve moguće protivnike do polufinala a izbjegao Novaka, Carlosa i Zvereva na putu do finala. ima mina svakako ali pitanje je kako i kolko mu mogu naštetiti Hubert, Berrettini, Rune ili kasniji protivnici. jer prevarant je mašina tu priče nema i na ovoj podlozi igra sjajno. da je spreman fizički i u meču 100% Rune bi mu mogao napraviti brdo problema. Tsitsipas ne izgleda kao teniser više.
https://x.com/jmgmoron/status/1877246265865781449
Carlos realno nije bio miljenik žrijeba. mora sa Novakom pa ako ga dobije sa Zvereom. Zverev koji ga je dobio na AO i generalno jako dobro igra protiv njega.
AO startuje u noći izmedju subote na nedelju.
Nikako mi se ne svidja sto Novak mora rano da pali masinu. Tako je Siner odlicno iskoristio proslogodisnje polufinale, jer, je li, nije bilo finale. Da je bilo finale, Nole bi zagrizao. Ovako, neka ravna linija... A tad je najgori. Mora da se naljuti na nekoga, na sebe, na druge, nebitno.. ali mora, ako misli da zaigra kako umije. :)
A sad jos Karlos u cetvrtfinale, uhh.. preeerano... Nadam se da ce Novak biti malo ljut zbog proslogodisnjeg izdanja i da ce uci ostro u turnir.
znao je ono da mrcvari kroz prva kola. može i sad, ne vjerujem da on ima ozbiljne prijetnje do qf i Carlosa. a tamo, može biti svašta, vjeruj mi. čim je tu Andy, znači da je motiv veliki tu. realno svi pričaju o Sinneru i Carlosu, i to mu odgovara.
Ali to bi bio krvav put, ravan onim iz doba Velike trojke. Cus, Alkaraz - Zverev - Siner. Da Bog sacuva... Jos Zveki odje zna nerealne partije da pruzi.
Lijepo niko ne pominje Kotova i Opelku, a oni mine samo takve...
Ma, realno, Novaku je svako mina ako udje sa onom njegovom kurcoboljom. Zato komentarisemo samo najopasnije. :)
tako je. slabiji rang i odmah pakao od žrijeba. i Carlos je dobio dosta zaeban. treba naredjati Novaka, Zvereva pa Sinnera. i to sve u par dana a moraš igrati na najvećem broju obrtaja. jer tu potencijalno možeš igrati pet setova u rasponu od srijede do nedelje. nešto ne vjerujem da će tu biti tipa 3:0 za bilo koga. Zverev prošle godine na AO Carlosa dobio, i to ga je igrom razbio pa onda imao 2:0 protiv medolina i stao totalno. rekao bih da su Novak i Carlos dobiti jednako težak žrijeb. moraju se pogledati prvo mečevi oba, pa suditi više. Carlos će u glavi imati finale OI, taj meč mu je odredio dosta toga kasnije u sezoni. Novak motivisan, posle onakvog poraza u polufinalu od Sinnera i generalno sezone na slemovima. a opet Melbourne je njegova kuća, odje je igrao svoj najbolji i najkvalitetniji tenis.