Neeee,to će biti najjače momačko svih vremena...ili oće da obraduje komša iz Stare Varoši
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Printable View
Tako je joni[emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mali znak pažnje. Život čine sitnice.
Pozdravite E..
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Fredi Merkjuri likes that :D
Da li je u CG 155cm patuljasti rast 🤔
Ne
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Preporuka majstora za ves masinu ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Zarko 069 058 811, solidan majstor
Gdje se kupuju folije za namjestaj, hocu da presvucem jedna plakar.
Imate li vise informacije? Vidim po internetu imaju raznih. Je li ko radio sam?
Znam da imam opciju narucivanja sa Ali/Temu.
E sad ja sam kupovao vise da se igram, imam jedan Ikea radni sto ni to nisam uspio da nalijepim kako treba, da ne pominjem sa karbonskom folijom kako mi je ispao jedan dio retrovizora, samo bacio foliju.
Sto se tiče kupovine ja sam kupovao u Oracal polikarbonati(kod pekare Inpek iza restorana 13JUL možeš pogledati na Google) ali stvarno sam kupovao preko firme, vjerovatno im nije problem da ti prodaju i kao fizičkom licu.
Tačno preko puta Oracal imaš i firmu Materia isto se bavi tim stvarima.
Hvala, vala cu probat na nesto manje pa ako valja odradicu, ako ne uvijek se moze platit.
Ima u Okov da se kupi ali to su manje rolne i manje izbora.
Ne znam na sta treba obrati paznju, kvslitet, debljina, itd
Daje Oracal i zq fizicka. Uzimao ja za auto kad mi je prsla zadnja maglenka nedje.
Evo sto sam nasao uz vase informacije
1. Difol Montenegro
2. Cfs doo na Stari A
3. Oracal Polikarbonati kod restorana 13 jul
4. https://www.materia.co.me/
Bas cu da provjerim sve, posto se izgleda cijene razliku podosta, sigurno ima razlog za to :)
Oracal je svjetska firma, dobar kvalitet folija a i izbor veliki. Za ostale ne znam.
Nemojte me drzat za rijec, lutrex je kupio oracal iili materiu, ili obije, nisam sad sigurna
edit: oracal su kupili
Ja sam jedan manji plakar presvukao sa folijama iz Okova, nista tesko, ali pedavo i nije da se radi samostalno jer ces samo bacit foliju. Gledaj da uzimas foliju koja ima saru takvu da se nece primjetiti ako buds morao da je stavis jednu do druge, jer nisu sve takve
Pricate za samoljepljive folije? Ili je nesto drugo u pitanju?
ako ne pricaju o samoljepljivim onda neka iskuliraju sta sam napisao :D
Ja sam to trazila za vrata, rade to likovi profesionalno, da ne povjeruje čovjek kako izgleda poslije. Potraži na ig...
Folije su od pet, šest eura jednobojne do 30 i kusur po kvadratu.
Imas na insta vestem_jovanovic_folije
E ja sam radio sebi komodu iz forma ideale koja je bila braon boje i zadovoljan sam kako je ispala ,mada sam ja na njoj mijenjao i klizace ,tako da mi je ispala kao nova ,mislim kada je glavni u kuci zadovoljan ( zena [emoji16]) znaci dobro je . Folija je kupovana u Okovu i mislim da je metar kostao oko 1,30 ,to je bilo prije godinu ipo tako nesto . Povrsina treba da bude idealno ravna ,bez rupa ,jer se onda vidi svaka neravnina na njoj ,ja sam koristio fen na topli vazduh ,iglica za busenje baloncica ako vam ostane vazduha , skalpel , makaze , glačalica . Najteze je odraditi ivice ,te preklope ,ali polako samo i sve se moze . Saljem sliku BRAON komode [emoji6]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e4c45942c2.jpg
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Zasto si koristio fen?
Malo deterdzenta tecnog i vode, ubasic u prskalicu i isprskas dobro. postavis foliju i mozes spatlom polako da prelazis da istisnes vazduh i to je to. Ja sam postavio prije 20 godina na jedno staklo i evo dan danas drzi.