E ćeš me u trošak bačit i mačku da nabavljam :D
Printable View
E ćeš me u trošak bačit i mačku da nabavljam :D
Đe god zakoračiš na ulicu nagazićeš makar na dvije.
Mislim da moja nema el.ćebe ali sam siguran da ju je struja drmnula nekad
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Preporuka za dobrog zubara u Pg?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Family dent u City kvartu
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
putuje mi sin od 15 god. sa mojom majkom, njegovom babom :) za budimpeštu iz podgorice, pa za slovačku a vraća se iz beča za tiranu.
kakvo mi ovlašćenje treba za to? treba li ono klasično koje dajemo žena i ja?
Klasično, kod notara ili u opštini uz prisisutvo oba roditelja, za prelazak granice bez vas.
U opštinu 3,5€,kod notara 7€,samo što kod notara naplati 7€ za oca i 7€ za majku a u opštinu jedno ili dvoje davali saglasnost ukupno 3,5€.
U opštinu da bi izvadio,moraš kupiti 0.2€ formular preko puta u one kopirnice ili ga nađi na net pa ga odštampaj i ispuni.Morate biti oboje sa LK prisutni prilikom davanja saglasnosti,imati br.pasoša đeteta i podatke o osobi s kojom putuje
Edit,nisam siguranmože bit da je ipak kod notara samo 2x3,5€,sad mi reče drug koji je to skoro radio ali zaboravio
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ukucaj na google "saglasnost roditelja za putovanje" i na asistent.me ces imati obrazaca u word, downloaduj, popuni odstampaj, i sa gospodjom u ovjeri u opstinu
Ima li neka vozacka skola u CG koja nudi intenzivne kurseve voznje koji mogu da se zavrse za 3-4 nedelje maximum?
Ne, ne, cijena kod notara ne zavisi od broja roditelja, a oba moraju prisustvovati sa važećim dokumentima, nego je to cijena usluge i do prije godinu je bila oko 7,5 eura. Sad vjerujem i više, jer notar zna šta je inflacija. A za tu paprenu uslugu se ponašaju kao doktori, kad dođe, ako dođe, preko one rabote, fali samo da te odalame još.
notar naplacuje po potpisu
Je li ko stavljao i probao ove LingLong zimske gume sto ih Banjo uvozi iz Srbije...valjaju li čemu?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Jel Katnic jos strajkuje glađu...?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad pominjete notara...
Postoji li neko "pravilo" da kupoprodajni ugovor, ugovor o izdavanju i sl. mora da se radi iskljucivo u gradu u kojem se nalazi nekretnina ili agencija izmislja kako bi sebi olaksala posao?
Slicna situacija, ali je drug vozio brze i imao finu stetu na autu posle saobracajke :) Ne stedi na gumama..