Debilizam.
Printable View
Debilizam.
Zbog trobojke debilizam?
Zbog Novaka stranog drzavljanina debilizam?
Da je sreće ulicu da ima u Glavni grad.
debilizam korišćenje zlata njegovog u dnevno političke svrhe kod nas. to je jedini cilj ovog bilborda. da bi se dokazali kako su oni najveći Novakovi navijači. ada nije to prvi put da rade
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može li da ih tuži? Ne znam ko je i šta ovo. Ali eto neka ozbiljna tužba da se češe ko god da je.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ne znam ko je, al eo vidim dijele po instagramu i ovo im je top. kako se sjete momka kad treba da se dokažu kako su njegovi veliki 'navijači'
No1e uzvraća [emoji38]
Đoković nakon osvojenog zlata u Parizu otišao u Dubrovnik
https://www.index.hr/mobile/magazin/...magazin_prva_m
Oce da posvadja region!
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Izvini. ;)
Djoković nakom osvojenog zlata u Parizu otišau u svoju Crnu Goru. ;)
https://adria.tv/vijesti/sport/novak...oseo1obioyowam
Njemu svaka čast,kako pljuju ljudi po komentarima na Fb stranicama iz Srbije zbog bilborda.
Da nema političku pozadinu,mnogo ljepši bi bio Bilbord.
Sent from my Aber kutija
Prašćajte ako nije istina, ali prijatelj kome vjerujem reče da je g-din predsednik Srbije najavio otvaranje muzeja Novaka Đokovića. Nijesam provjeravao, jer vjerujem prijatelju, ali interesuje me da li je ikad u poznatoj istoriji otvaran muzej živim ljudima? A ako i jeste, šta bi trebalo da se nalazi u muzeju g-dina Đokovića? Brendirane majice, šorcevi i reketi? Loptice su potrošna roba, ali mogla bi se naći neka, pa makar i da g-din Đoković i nije igrao s njom. Ovoliki stepen ludila vjerovatno nije zabilježen u istoriji sporta, ali to je samo zato da se ide niz dlaku onima mnogobrojnim, koji svoj život kompletiraju uspjesima g-dina Đokovića. Konačno im je stigla i zlatna Olimpijska medalja. Lakše se diše.
Što rade lažni profili gdin Djoković.
naravno da se otvaraju muzeji zivim ljudima. manje hejta i vise obrazovanja nece nikome naskoditi.
Da, postoji muzej na otvorenom posvećen živim ljudima - The Living Museum koji se nalazi u Psihijatrijskom centru Creedmoor u Queensu, New York.
Living Museum jedinstveni je umjetnički muzej i aktivni umjetnički studio u kojem pacijenti psihijatrijskog centra Creedmoor stvaraju, izlažu i čak prodaju svoja umjetnička djela. Pokrenuli su ga 1980-ih psiholog dr. Janos Marton i umjetnik Bolek Greczynski kao način da se pacijenti izraze kroz umjetnost.
Nikog ne "hejtujem" kako ti to popularno kažeš, niti me briga za nekog ko ima minimum 300 miliona$ i još ja treba da se $ekiram oko njega. Nekako mi životna mudrost govori da će se snaći i bez i moje i tvoje brige.
Ipak, slažemo se u jednom: obrazovanje neće nikome naškoditi, čak ni tebi. Samo se prvo treba obrazovati. I ne živjeti tuđi život, ma kako uspješan bio.
ne znam, djelovalo mi je da si se malo za$ekirao, pominjujuci neko ludilo u prvom postu i psihijatrijske ustanove u drugom, a eto te (i mene), komentarisemo tudje zivote i usput se i medjusobno obrazujemo.
ja sam saznao za otvoreni muzej, pa cu ga posjetiti kad zadjem u queens, a tebi mogu preporuciti picassov muzej u barseloni, gotska cetvrt, otvoren negdje 60-ih, dok je ovaj bio uveliko ziv. ima dosta ranih radova. odatle ti ni dalijev nije daleko, u figueresu, takodje otvoren dok je bio ziv. tu mu je i grobnica.
sto se aktivnih sportista tice, ronaldo ima svoj na madeiri.
Ja mislio mu otvaraju mauzolej.
Na lovcen?!
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Na Frušku goru.
Jel ono tata nolev "popisaj im se u pehar"
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
rafa preskace US open, naredni turnir laver cup. da li i oprostaj, kao kolega mu?
O maj gad, kako sam srećan odavno ne čuh ljepše vijesti
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti/47360/us-open-objavio-istorijski-nagradni-fond-od-75-miliona-dolara/vest
Pride dobija muzej u kome će da kači Pikasove....pardon, Picassove..... Ronaldove dresove. Egzaltiran sam... Arahaičnim rečnikom govoreći, aj em spičles.
ovo je tema o tenisu. o umjetnosti tj muzejima imaš drugu
Ma taj muzej ako se otvori,a ne bude imao odjeljak za mrzitelje GOAT-a i odjeljak za laike koji sa 100% tačnošću utvrđuju DNK GOAT-a na osnovu slova u prezimenu i konferencijsku salu za debate i razmjenu mišljenja,nema svijetlu budućnost odnosno biće neinteresantan muzej
Sent from my 2201117TY using Tapatalk