Kako javlja Šaomi senzor - 75% vlažnost vazduha.
Da mi je ko reka' da ću bez majice da $edim 5. oktobra pored širom otvorenog prozora i da se cijedim ka u sred avgusta...
Printable View
Kako javlja Šaomi senzor - 75% vlažnost vazduha.
Da mi je ko reka' da ću bez majice da $edim 5. oktobra pored širom otvorenog prozora i da se cijedim ka u sred avgusta...
Sparina. I ja sam se danas preznojila 100 puta. U šorts i majicu kratkih sam bila napolje poslije podne.
Blago vama, ja sam cijepao drva, bogu dušu bog je nece. Vazduha bez, a iz mene izadje sva voda iz posljednjih mjesec.
Nalij se da nadoknadiš.
Vidiš, interesantno je kako sam danas zapravo malo tečnosti unijela u organizam pored ove teške zapare.
Grom je udario u staru varos, izgorio mi je grijac od bojlera, a komsijama su pocrkali televizori i kablovska. Ovi sto grade ovu zgradurinu kod direkcije su izmjestili trafostanicu i napravili neku opasnu zajebanciju sa strujom. Ne znam ali bojim se da ce sledeci grom spalit sve uredjaje koji su preostali u staru varos da je bog ubije. Slava Perunu gromovniku
Kmečalo se ovdje za ljetom, lile suze za vrućinom.. Tražili ste, cijedite se. [emoji6]
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
U Tivat 6 kapi cijelog vikenda... Ovo izgleda samo nas zaobilazi kisa :)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ove nase da pitas jel sad napolje noc ili dan ne bi znali pogodit bez svakog.
Vele alarm 3dana..Jedino da ga navijem...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
evo grmi katastrofa a i malo duvucka sve je u šir otvoreno i sad cekam da pocne da pada ne vidjela se tamo ona
da ako krene da pada više da bude lakše malo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo sipa, pocelo je uz munje i gromove
Kako pljusti silo nebeska....
Mozak da se rstereti ubi me nizak pritisak....mrzim kišu, rekoh li? Obozavam ljeto i 48 u ladu rekoh li? :-(:trashcom::hammer: :shock: :shock: :shock:
Jesi li ti na Starom?
Kod mene zasad mirno, nema kiše a ni sparine. [emoji6]
Zato ga pit je li na Starom jer mi se čini da je pominjao da ovamo zivi ali ja sam sad kupila ves nije nesto da pljusti nenormalno mada pada i sijeva i grmi nema sto...e jedino gledam niz ulicu dolje nakava izmaglica bas
Stari aerodrom. Evo popusti malo cini mi se. No stari je sirok pojam :) izgleda da ne pada svudje jednako. :)
Kako sam se ja lijepo naspavala ljudi moji...ne mogu da vjerujem...što znači kvalitetan san....
...a jutros mi je dizalica trebala da me makne iz kreveta :(
I mene jutros trening malo slabije isao :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3c90a6673c.jpg
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Nevolja je...takvo je vrime ;)
Znači li ovo da si pretrčao 15 km za sat ipo? Ja jedno desetak propješačim za to vrijeme :)
izadjoh do prodavnice da kupim nešto. kišobran ne pomaže, a prevozno sredstvo za ovo je kanu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrijeme je za ne mrdati iz kuće. Da se ušuška lijepo i odmara.
Evo poce da lije i po Baru, ne staje...
E neka je vala, da ocisti onu sparinu i oblacinu pa da ako bude bolje do vikenda a onda da se bjezi u neku planinu.
Dobra ti je ta ideja.
Sjutra ću da idem da se kupam, pa neka to bude to za ovu sezonu ;)
e sad je to tebi dobra ideja :)
Evo ni u 2020. godini ne mogu prognozu potrefit' jedan dan unaprijed.
Gledao juce za danas... kisa bez stajanja... Budim se danas, sunce przi, nebo plavo, skoro bez oblaka...
P.S. Na sjeveru snijeg.
Baš je ni dan unaprijed ne mogu strefit. Ne znam je li i dalje to ima veze sa koronom itd, pominjaše to prije neđe, valjda manje avio saobraćaja koji je služio i u te svrhe...
Da, pominjano je upravo to.
Ipak, ne smatram da avio-saobracaj ima neki znacajan uticaj na prognozu, tj. kvalitet iste.
Za kvalitetnu prognozu su najupotrebljiviji satelitski snimci kao i pracenje hladnih/toplih vazdusnih masa, tj. polja visokog/niskog pritiska. Kao i mozda najvazniji faktor - pravilna interpretacija tih (i mnogih drugih) cinilaca.
Šta vele domaći 'prognostičari' , pada li drastično temp. sa ovom nadolazećom kišom, da znam da ne nosim jaknu? [emoji6]
Vele da se dobro obučeš, da se ne pometeš :p
Dje st eljubitelji zime, kiše, uživate li?
Ne valja vam ono sunce, eh...
Ja ne shvatam kako neko moze uzivat u kisi...
Ajde dan-dva, ali kisa koja danima pada da ne mozes izac iz kuce, vlaga, pih...
Pa niko ne uživa u kiši, nego u normalnom vremenu. Ako je nekom 40+ normalno, prosto mu bilo.