potvrdjeno da ce biti prenosa na http://www.rojadirecta.com/ ....za one koji nisu u mogucnosti da gledaju rtcg
Printable View
potvrdjeno da ce biti prenosa na http://www.rojadirecta.com/ ....za one koji nisu u mogucnosti da gledaju rtcg
Mi krecemo u 15do5 ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja.
Zahvaljujem(o) ! ;)
Ajte sa srecom i nemojte nas obrukati tamo.
Pokazite svima kako se voli Crna Gora!!!
Svima navijacima,a posebno fudbalerima mnogo srece,i kao sto gatsbyy rece,da se vratite uzdignute glave. SRECNO!!!
Sve sto je potrebno je 0:1 pa posle sto bude ali povesti protiv italije u goste uh.... Mogu zamislit' ludilo
aj sa srecom!!!pa da se vratite pjevajuci....
A on se utripovao kao i ovi sto idu. Navijaci koji idu u sopstvenoj reziji pokupite se tamo ,navijajte ponosno, i odvojite se od ove uzdignute grupice ;)
Za ove sto im ostali nisu ni do koljena dabogda im se brod prevrnuo :D
samo da nas Filipović što manje iznenadi sastavom. mene njegova iznenađenja uglavnom ucrnjače (bogavac, zverotić i sl)
al svejedno, sportski je da se nadamo povoljnom rezultatu!
srećno crveni, i srećno svima vama što ste uz reprezentaciju na prvom gostovanju!
bilo bi dobro da im ne budeš imao što pokazat ;)
nadam se da ce bit' tako... ma slikacu ga da 'ebe oca :)
Nek im je sa srecom, pa sto povoljniji rezultat da ostvare :D.
ja ne znam za vas ali ako pobijedimo ja izlazim na ulicu slavit....
Ako izgubimo, to je 3 za 3 sigurno! ;)
Na skoro svim kladionicama na Italiju je od 1.10 do 1.15.
Tretiraju nas kao San Marino ili Andoru.
Nadam se da će poslije sutrašnje utakmice da nas više cijene!!
U Sinisa konacno navijas za drzavu u kojoj zivis?:)Bogu hvala:)
Ajmo Crna Goro !!!
Procitah jutros u Vijestima da prenos ipak nije obezbijedjen pa me zanima dali se zna sa sigurnoscu u vezi sa prenosom dali ce ili nece biti na RTCG?
Nemogu da vjerujem da nece bit prenosa.
Svi su tu pomalo krivi. RTCG sto je prenos CG-Italia dalatoj agenciji da prodaje umjesto da trampe sa RAI. Ta Kentaro agencija koja prodaje. I na kraju RAI koji trazi 150000, jer su oni za tu cifru kupili prenos koji ce emitovat za 50, 60 miliona ljudi i nama prodaju po istoj cijeni za niti 700 hiljada ljudi.
To pise u Vijestima...Quote:
Najvjerovatnije bez TV prenosa
Ukoliko se ne desi čudo, crnogorska državna televizija neće emitovati direktan prenos večerašnje utakmice iz Lećea. Domaći gledaoci će, po svemu sudeći, okršaj sa svjetskim šampionom uživo pratiti na programu italijanske državne televizije, ukoliko signal ne bude “skremblovan”...
Jedini razlog je visoka cijena koju je odredila italijanska državna televizija RAI, koja je vlasnik televizijskih prava za utakmice fudbalske reprezentacije.
- Cifra je ogromna, 150 hiljada eura nijesu prevelike pare za Italijane, ali jesu za nas. Ukoliko se nešto radikalno ne promijeni, a šanse su minimalne, neće biti direktnog prenosa. Svima, i meni lično je mnogo žao zbog toga, ali nijesmo u mogućnosti da izdvojimo gotovo pola platnog fonda iz budžeta televizije - kazao je Radovan Miljanić, generalni direktor Javnog servisa.
:rolleyes:
ako ne uspiju da obezbijede prtenos neka se ugase! ovakva tvcg nicemu ne sluzi...
Gledao malo La Gazzetto Dello Sport
Lipp kaze da ce izaci sa formacijom 4-3-3 ili 4-2-3-1,dodaje uz to da ima jako dobru ideju kako da pobijedi Crnogorce.
Sad Malo i o komentarima na taj tekst koji su postavili posjetioci /nije napretek da vidimo sto i oni misle/
: Radujem se sto Lippi ima toliko dobrih ideja ali ipak mislim da se Crnogorci nece prepasti i da moramo biti jako oprezni...
:Mislim da se necemo tek tako "prosetati" sa Crnogorcima,moramo biti jako oprezni i pokusati sto vise napadati,nadam se da bi mogli Aquilani i Giuseppe Rossi rijesiti utakmicu....
Otici neporazen iz Italije je uspjeh za svaku reprezentaciju, pa i Brazil...
Bod bi bio "svemirski"
Osjecam makar taj bod :) a mi bi njima trebali za prenos trazit jedno tri miliona
I mi smo njima trazili isto 150000 za prenos utakmice koja se snima iz jednog ugla.PIX! Pink je htio da prenosi al RTCG nije dala prava valjda. Po***** ti se u televiziju!!!!!
Prenos ima na RaiUno, na BBM... Sad je samo pitanje da li ce to biti kodirano.
A nece ga skremblovat. BBM ne skrembluje nista dok naredbu ne dobije :D.
Uglvanom,blizi se i ta ura. Drhtim vec. Kako sam nervozan.:burp:
bruka..21 vijek a da ne mozemo gledati nama tako bitnu istorijsku tekmu...pokakam se na RTCG..I PITAM SE DAL UOPTE DA IM PLACAM VISE ONIH 3 IPO///EURA
za sad pise da nece bit kodirano ali ko zna...
Samo se bojim da Rai Uno ne zamraci sliku :)
Ne bi trebalo da bude kodirano na BBM-u, zato sto Rai dolazi u paketu (do sad nijednu utakmicu nisu kodirali), dok na Totalu je Rai free kanal sa HotBirda, stoga je uvjek kodiran kad su utakmice.
A extra tv?
Na extra tv ce biti USKORO.