evo u duhu tvog posta, tj ko što i ti kažeš da mile nije ispoštovo ekipu i dubrovnik, tako i ovaj pjesnik misli. pjesma o milinom odlasku
Printable View
evo u duhu tvog posta, tj ko što i ti kažeš da mile nije ispoštovo ekipu i dubrovnik, tako i ovaj pjesnik misli. pjesma o milinom odlasku
Tekst je za vrtic. I mogu doc da se napasu samo.
ma ko vam je pisao ovaj tekst,moj mali se ne bi smijao ovom.....i Marina Tucaković bi bolje,na grand paradu ima boljih tekstova
mičite ono sa site,ne spradjte se ka crna đeca....bolje da je napisao sisaj Mile sisaj Mile le ale....
nije mu ni čudo da je pošao....
što se odma pjenite :)
tekst je namjerno i pisan u tom stilu. odma na stražnje noge. autor sigurno ne misli doslovno ono što je napisano, a i to je opet puno blaže od npr: neka gori herceg novi.
normalna su prepucavanja na realaciji između klubova, posebno kad su jedni drugima konkurenti.
ma ne kaže ti niko,mi volimo da se prepucavamo :),ih kad bi vi došli pa da vas 'ugostimo' ....
nego pjesmica samo što ne spominje cvijeće,vrapce,proljeće,meda brunda itd.....
imamo mi vrh pjesmu za fukare koje pođu:
NIJE U ŠOLDIMA SVE,
SRCE SE NE KUPUJE,
CIJELI SAD KOTOR ZNA,
PI*KA SI PRODANA!!!!
e da:
NEKA GORI HERCEG NOVI LE ALE.......
I da mi ponudeee milione milionee ne boj se KOTORE ostacu kraj tebee NANANANAN ....
nisi dobro prenio:
I ne imo nikad dobar motor
Ako tvoj grad sad nije Kotor
pa iz tog stiha (a i ostalih) se da zaključit da je cijeli tekst pisan kao ironija (znači mile ide u kotor i tekstopisac će sad imat dobar motor ;)) i u biti podjebava one koji doslovno misle tako. ako pogledaš ostale tekstove istog autora vidiš taj njegov stil.
mile je mogo pametnije postupit, ali sumnjam da u dubrovniku više od 5% ljudi misle da je izdajica ili nešto tako. i kad dođe s cattarom u gruž vjerujem da će dobit veliki pljesak.
koji poraz danas za klince na univerzijadi...
http://results.ub2009.org/results/EN...0100033ENG.htm
Dobro, za vas mnogo je veci problem (izdaja?) sto je dosao u CG da igra. Ali dobro, to je razumljivo...
Mile je zasluzio pljesak, nije otisao u neki rivalski klub pa da ga pljujete.
A Cattaru fali 1, ako ne i 2 dobra sutera da bi stvorili tim za respekt. Dzabe im 20 i kusur igraca...
dida, oćeš mu ti pljeskat ili zviždat kad dođe?
Nasi su najmanje dvije godine u prosjeku mladji od ostalih ekipa, a i ucestvuje dosta kvalitetnih ekipa, sto je garant da se vaterpolo ne igra u malom broju drzava, kako zlobnici obicno kazu. Ne zaboravi da smo lani osvojili titulu igravsi sa B timom. Ja vec rekoh da su svi oni koji su u Peskari bili (nas B tim) mogli ucestvovat u Beogradu, cime bismo bili sigurno jedni od favorita. ;)
Mene cudi mala minutaza Brguljana, igrao je danas manje od 2/4...:confused:
Ovaj Japan je vidim izgubio u 1/8 finala od talijana u produzecima.
Vidjecemo na SP-u krajem ljeta koliko su perspektivni, a cak i tu ce bit' medju najmladjima, jer ih je 9 (od 13) '90. godiste.
Edit: RTS-u sa Univerzijade vaznija zenska odbojka od vaterpola. Srpski vaterpolo to nije zasluzio.
Edit 2: Srbija u 1/4 finalu dobila vec pomenutu Italiju sa 7:6, u 1/2 finale jos prosli Hrvatska, Grcka i Australija. Zadnje dvije ekipe su bile sa nama u grupi! Grci izbacise madjare...
Parovi 1/2 finala na Univerzijadi su:
Srbija-Australija
Hrvatska-Grcka
moram da se nadovozem...to je grobarski sindrom-"vi ste to od grka/talijana skinuli"
sto vi to ne skinete od njih?ok uzeli ste melodiju al ste umesto Zvezdo stavili Kotore,bar ste mogli druge rijeci izmislit...ne zelim raspravu...
Aha, znaci napraviti prepjev od PAO-vih, OLY-jevih, Iraklis-ovih, PAOK-ovih itd. itd. navijaca je za respect, a ako se slucajno desi da se nesto uzme od nekih navijackih grupa koje su nam blize... e to je za osudu. :rolleyes: Ne zelim raspravu. :D
mislim,al nisam siguran da je ova pjesma na Zvezdinom severu od `88...mislim da je skinuta melodija neke napolijeve,al nisam siguran...nisu skinute rijeci!mogli ste i vi neku skinut od njih...o tome sam pricao ;)
Napolijeve? Jesmo, ali ti to ocigledno ne znas... ;)
nisam mislio konkretno na napoli...nego bilo koju drugu iz inostranstva(ako vec ne mozete neku svoju da smislite)a da je nema u okruzenju konkretno da nije od klubova velike 4 ili buducnosti(naprijed plavi/bijeli mi smo uz vas...-cuo sam i kod jednih i drugih ne znam cija je)glupo je kad cujes neku pjesmu koja se pjeva na tribini u okruzenju sa modifikovanim rijecima...to je bilo ok prije 15-20 godina,al danas je skroz drugacije i sve tribine bi to trebale pokusat da iskorijene ;)