Nekih 12 poput Zdravka Krivokapica? Ja mislim da ih imamo i 30. Malo sam rekao...
Printable View
To je sve bila predstava. Sad, da li su u njoj ucestvovali i lideri DF-a ili je predstava sluzila da se oni nadmudre, ne znam.. Ali siguran sam da je ta vizija o prekrajanju broja ministarstava na stolu od pocetka. I da su DF-ovci, zbog njihovih glasaca, morali da prave cirkus i da se koprcaju. Da li je Zdravko isao na kartu da im ponudi resore sa zahtjevom da ih popune ekspertima, a ne politicarima, znajuci da oni to nece moci.. ili su sve strane svjesno ucestvovale u toj predstavi za gradjane, sad je i manje bitno.
Ne trebaju nama eksperti koliko LJUDI koji ce se prema drzavnoj kasi odnositi domacinski i stediti a ne namjestati da se sto vise para izvuce.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Pa to, 12 ljudi poput Zdravka...
Kako je krenulo biće 12 žigosanih... :mrgreen:
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja mislim da za 2 godine sa pravim ljudima na celu moze znacajno da se ispravi situacija a za 4 moze da se postavi sve na svoje mjesto i da budemo na pragu naglog rasta standarda.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
:DAttachment 170076
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Tesko ti je ovo kod nas, jer vecini naseg naroda komplet razmisljanje je naopako, vecini je zivotni cilj da ulete na drzavnu rabotu, a jos ako mogu da ne dolaze na poso, a da uzimaju platu, e to je pravo.
Iz primjera HN, Demokrate, i ostali naravno, nisu neko ko stedi budzet, ova prica njihova o politicarima na min mjesta mozda vazi za same ministre, ali nece da vazi za ova mjesta ispod ministarskog koja nisu toliko u centru paznje, a tu ima lufta za mnogooo uhljebljivanja, HN je primjer ipo vjeruj, Hercegfest, Tur. Org HN itd..
Nego ajde, da se nadamo najboljem :)
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
30.10.2020
"Na današnjem sastanku potvrđen je naš raniji dogovor o izboru nove vlade koju će podržati tri koalicije koje su pobijedile na parlamentarnim izborima 30. avgusta 2020. Mandatar će narednih dana upoznati stranke sa vlastitim predlogom o kojem će se izjasniti stranke", navodi se u zajedničkom saopštenju koje potpisuju Krivokapić i učesnici današnjeg sastanka - lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Demosa Miodrag Lekić, Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, kao i potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica.
01.11.2020
Колико потенцијала је имао медојевић...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...14c41dc1c2.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svakako da na prvom mjestu moraju biti pošteni ljudi od obraza i riječi. Na drugo mjesto moraju biti doista stručnjaci sa iskustvom u oblastima za koje će biti odgovorni.
Iz mog nekog ugla ne bih želio da vidim prećerano likove koji su radili samo i samo za državu.
Volio bih da vidim možda i ljude koji su se oprobali u privatnom sektoru, koji su se prije svega pokazali kao uspješni menadzeri, i koji su možda napravili uspješne sopstvene biznise ali poštenim radom i pametnim rukovođenjem i strategijama su vrlo poželjni da se oprobaju možda i na državnim pozicijama.
Ali je pitanje svih pitanja da li mi imamo takve ljude?
Imamo li mi ijednu uspješnu kompaniju koja je to postala zahvaljujući pametnom a istrovremeno poštenom i vrijednim radom?
dje nestade onaj lik te sa potpuno normalnom pričom i odličnom ekipom uze 11 mandata na prvim parlamentarnim izborima u nezavisnoj državi. uz to, znam neke ljude koji su bili tada u PzP, odradili tu kampanju top.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva je to vlada od godine dana, sto poslije toga-opet na izbore?
Sprdnja sto se ucinje, bas ne vidim sto mogu da ucine za to vrijeme. Prvo, tesko da ce smanjivati broj zaposlenih jer im je to lose za rejting, vjerovatno ce jos malo da dodaju svojih jer i oni dobro znaju da jedno mjesto nosi 4 glasa. Ne znam kakve to reforme mogu da sprovedu za taj period, pa evo ulazimo u treci mjesec od izbora a pricamo o Vladi sa rokom od pisljivih 200 dana. No dobro i ako toliko izdrze jer ako stvarno planiraju nove izbore onda ocekujmo nove predstave, mucke i pljuvanja ne bi li oteli koji glas jedni od drugih.
Nisam nikad vjerovao u teorije zavjere ali sad stvarno mislim da ovdje nijesu cista posla i da ima svacega i da dps jos nije mrtav
Ako se bude radilo kako treba mislis da ce DF skupiti cohonese pa izglasati nepovjerenje vladi.
Ocekujem podmetanje klipova na svakom koraku i prozivanje za nesposobnost da bi urusili povjerenje.
Koliko ce to biti uspjesnije od ovoga zadnjim mjesec dana, ostaje da se vidi.
Nikakav oni problem nemaju da se DPS vrati, samo ako se oni ne pitaju.
Cuvena "poslije mene potop" tako izrazeno u ovom narodu
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Da vidimo tih 12 apostola.
Medojevic nema sam 0.5% glasova i on zna da ova vlada ako načne režim i za neko vrijeme raspiše izbore njegova politička karijera dolazi do svog kraja zato ja mislim da je ovoliko glasan.
Pacifikovace ga nadam se nekim ambasadorskim mjestom u Briselu recimo da ne graje svaki dan,dosadio je.
Evo se pojavi pismo Amfilohijevo koje je ostavio Krivokapicu da ga procita pred narodom.
Pocinjem da mislim da ga je neko juce pokazao ovima iz DF i da su oni samo kapitulirali. Bolje juce nego posle citanja pisma.
ako mandić zasjedne u fotelju niko ga odatle nece maći. Najbolji je primjer to da otkad se nastanio u guzici AV ne da ni Draganu J Vucicevicu da priviri iako je on starosjedioc tamo i autohtoni stanovnik
Zna DF što radi, nema te Vlade koja može išta napravit za 200 dana, pa sve da ih je 12 apostola. A i sama riječ "ekspert" budi prevelika očekivanja da veliko razočaranje slijedi, pogotovo kad je riječ o ljudima koji nemaju nikakvog iskustva sa vodjenjem države. Crnoj Gori slijedi jedan duži period političke nestabilnosti, a samim time i opadanje investicija i životnog standarda.
opadanje kog životnog standarda? on je odavno ispod svake normalne granice
to znam, ali bih baš volio da jednom ođe za promjenu bude bar malo bolje :)
opadanje zivotnog standarda je unazad 4 godine sem za Lacmane kojima nikad dosta
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk