Koliko smo se podigli ove sezone se ogleda u konstantnosti igre u gostima,posebno je to sad isplivalo u ovako bitnom meču.
Subotić buzzer beater i kamerman kojem u nevjerici pada kadar :D
Printable View
Koliko smo se podigli ove sezone se ogleda u konstantnosti igre u gostima,posebno je to sad isplivalo u ovako bitnom meču.
Subotić buzzer beater i kamerman kojem u nevjerici pada kadar :D
Sportska nepravda sto ne priznase Suboticu onu trojku, ono je bio highlight utakmice :D
A Belosevic uzeo da jede fekalije sa nekim faulovima smijesnim umjesto da ih pusti da igraju do kraja.
Los ovaj Tadije...pih, cije sezone se raspada ;)
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ocajan Tadija pojma nema.
Masivni respect za ovo noćas.
Svi kolektivno (ili bar većina od nas :-) ) da se izvinimo određenim ljudima - Tadiju sam hejtovao kad je došao, čo'ek zakiva cijelu sezonu. Lujo je pronašao nešto u ovoj ekipi (mada idalje mislim da to nema puno veze s njim) ,ova skraćena rotacija radi ka' sat. Sad nam je 1. mjesto u džepu, ova sezona će, izgleda, bit' nešto posebno...
Kako se ne snimi ta trojka Kuka..
A Luka nema pojma, jeli? :D
Bravo momci!
Slavi Podgorice!
Cardozo,pozdravljamo te,dusmanu
Nije da sam iznenadjen pobjedom. Samo ovakvo ubijanje nijesam ocekivao, samo da zvezda ne pocne da sere i gubi...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Inače, sad možemo pustit Sutjesku u Nk ;-)
Ovo je zagarantovano prvo mjesto do kraja rekao bih.
Znaci:
Buducnost - Mega
Cedevita - CZ.
Cardozo srbadija barska :D
Podgorica feels devotion. Vakat je.
luka slozio kockice kao i 2012
osvaja se ovo miki maus takmicenje lagano
Polakote momci. Sad ide ono klasicno uzdizanje u nebesa ka i sve kod nas slavi se prije kraja...
Vrijeme da se vratimo dje nam je mjesto,a ne neke cedevite,vitamini i sranja u Evroligu da budu
Cedevita igra odlično Evropligu, ne znam čemu ta priča sad...
Ko radi klvaitetno, zaslužuje neke stvari.