Meni se igra nije bas dopala, previse su haoticni bili, ko da su s ulice skupljeni.
Printable View
Meni se igra nije bas dopala, previse su haoticni bili, ko da su s ulice skupljeni.
Pogledaj prvo te lopte... 500e, maksimum maksimuma.
Eo sad i vidjeh... Neka je i 200e... Aj daj ti 20 eura FK Donji Ubli zato sto imas i sto je procentualno tebi 20e sto i njemu 200-500-1.000 eura!
Ustvari, pitanje je upuceno ovom Djordju... Davidu...
Ma sami gest, izdvojeno vrijeme, pa ih donese ovaj mu brat... Oni cak valjda nisu iz Gusinja, no iz Plava...
San Marino vs Crna Gora ..snimak utakmice...
..prvo preuzmite sve pa tek onda raspakujte...
Mozda bolje ovako..
______________________Bozovic_____________________ __________
_______Savic______Basa________Jovanovic______Volko v______
________Zverotic________Drincic________Vukcevic___ _____________
______________________Djordjevic__________________ __________
______________Jovetic___________Vucinic___________ __________
odlicna bi ova formacija bila i nedje najrealnoja s obzirom na igrace kojim sad raspolazemo, al se bojim da necemo toga filma gledat...
Ok, fina igra i rezultat. Ne bih nikog da kritikujem, ali samo da napomenem: prije nego shto svi uznesemo sa pohvalama, ne zaboravimo da je ovo San Marino. Nadam se da ce Tetejca igra Ukrajine protiv Engleza otrijezniti i da ce izvesti defanzivnu formaciju protiv njih u gostima.
I na zvanične i na nezvanične :D
San Marino vs Montenegro (World Cup Qualification...11 september 2012 RTCG)
http://youtu.be/kgEJj7aqsZA
Svidjele su mi se sinoc 3 stvari: go i debi Djordjevica, golovi Beciraja i po meni najljepsa stvar sinoc, Milorad Pekovic kako pjeva himnu, cini mi se po prvi put!
Kako ga volim! Ali, ove zadnje dvije utakmice je igrao lose, ali igrao bi mi vazda on u prvih 11.
A Djordjevica i Beciraja treba gurati sto vise, treba da igraju sto vise.
A igra nam je uzasna bila, ako ovako krenemo protiv Ukrajine, dobice nas 5 razlike...
utakmica sa ukrajinom je prekretnica ovih kvalifikacija. pobjedom bi već tada znali da ćemo do kraja biti u borbi za neku od prve dvije pozicije, remi dugoročno i ne bi bio tako loš jer bi ukrajina ostala iza nas na tebali a imamo ih kući u junu, dok bi poraz baš zakomplikovao stvari jer bi onda svaku utakmicu igrali pod velikim pritiskom pobjede, što ne djeluje baš najbolje na naše sportiste.
u sastav što je gore nacrtao ckamalama bih samo zarotirao simona i zverotica kako bi imali bolji balans na krilima jer onako bi desna strana (savić, zverotić) bila gotovo neupotrebljiva u napadu.
Meni se igra od sinoc nimalo nije dopala, ali krajnji rezultat ce ucinit da se o tome ni malo ne prica. Silovanje igraca stavljanjem na njihove neprirodne pozicije ce nam se obit o glavu. Ispade da skoro jedino Bonja igra na svojoj poziciji. Ova utakmica je trebala da posluzi da se uigra tim,a ne za neke hokup-pokus eksperimentalne varijante, koje ni playstation ne podrzava. Mrka kapa sa Brnovicem, jedino volja i zalaganje ovih momaka vuce ovu reprezentaciju, ali to se bojim nije dovoljno. Ipak, sinoc smo dobili jednog Djordjevica, dokazali korisnost Beciraja i nadam se shvatili da Damjanovic vise ne mora da putuje, uz veliku zahvalnost na njegovoj korektnosti i pozrtvovanju.
Vjerovatno je mislila na utakmice SCG jer mi još uvijek nismo imali protivnika tipa San Marino nego nam je najgora ekipa bila Gruzija (koja je sinoć imala stativu da pobijedi Španiju ) i Wels koji nam je donio baraž ali se sinoć obrukao :D ... što se utakmice tiče mislim da bi bilo lagano 10:0 da Damjanović nije upropastio svaku akciju koja je išla preko njega a momak je ŠPIC ... ne shvatam neke stvari ... ne kažem ja da je poenta uništit FS San Marino ali dobro je zbog gol razlike biti miran ako dodje do vijećanja ko je bolji ... Jovetić-Djordjević-Bećiraj sa zadnjim veznim Vukčevićem koji ih hrani loptama ( iako mi se čini da ima precizan pas u noge a ne pas u prostor jer lopta ne usporava kao potez Jovetić-Djordjević kod 2 gola ) jer mu je pregled kao na dlanu uz Mirka kao klasičnog špica imamo dobru šansu da makar jedna akcija prodje ... eto ja sam skroman pa razmišljam da bi se ljudi mogli makar jednom povezat i dat gol koji bi ako svi odbrambeni igrači udju u prvenstva dobro značio SIGURAN bod makar ...
Mislim da Brnovića i Savićevića, kao selektora i pre$ednika fudbalskog savjeta, ne treba komentarisati nakon kvalifikacija za EP 2012.
Stvar se zasad razvijala ovako:
1) Sve osim pobjede protiv Poljske je razočarenje, preloši su, igraju na iks itd.;
2) Oprezno protiv San Marina;
3) Konkurenti za prva dva mjesta.
Ono što me najviše brine je priča da Engleska nema pojma a da je Ukrajina protivnik sa kojim se 'može igrat bez problema'. Ali o tome će valjda lekcija tek da bude naučena kad momci izađu protiv njih standardno, bez veznog reda. I onda 'fizikalci' iz Engleske i 'konobari' iz Ukrajine počnu da igraju taktički disciplinovano...
Igra je preblijeda a valjda se niko ne zanosi sa ova tri boda i ovim silnim golovima koji će na kraju svejedno da budu oduzeti jer je San Marino poljski WC od fudbalske ekipe. Ne kažem da su loši ljudi ili domaćini, da se razumijemo, samo da im taj fudbal nije jača strana.
Ukoliko se nešto značajno ne promijeni, ne vidim kako ćemo se izvuć' iz ove grupe. Volio bih da griješim ali sa odbranom koja redovno griješi i protiv San Marina, veznim redom podređenim napadu koji ne radi ništa na defanzivnom planu (a i kad proba to ne valja) i dobrim napadom (koliko god dobar ili solidan bio) ova reprezentacija neće niđe.
Cico je upozorio da obratimo paznju na Englesku i njihovu zelju za osvetom kao protiv Hrvatske!
Sad iskreno, ja mislim da mi nemamo sansi da odemo na SP samo iz jednog razloga, a to je trener. Prilicno sam siguran da ce i Ukrajina i Poljska biti ispred nas. Covjek jednostavno ne zna da postavi ekipu, protivnike ne postuje no svasta prica o njima i ispada da je svaki kao San Marino. Svi znamo da je promijenio 6 prica o Poljskoj.
Ja cu vazda bit tu uz reprezentaciju, ali mislim da je ono sa Cicom i baraz bio nas jedini moguci uspjeh. Sa ovim covjekom na celu, dr.prof. Brnovicem, ne mozemo daleko.
Usred srIde!
Samo mala korekcija-igra je bila sasvim dobra kakva je bila formacija. Formaciju sa 2 vezna i 4 napadaca niko nije igrao ima sigurno 40 godina, i otkad se u fudbalu zna za kontranapad i otkad se cjelokupna igra ubrzala takva igra ne mozhe proci, osim San Marina, Lihtenstajna i ostalih. Kad se sve to uzme u obzir, igra je bila ok.Quote:
Originally Posted by Cika Dzo
Takodje usred srIde.Quote:
Originally Posted by Cika Dzo
Pa svako, iole normalan, računa da ćemo biti tucnuti 2 puta od Engleske.
Mi moramo da tucnemo Ukrajinu kući i na stranu bod. I protiv Poljske bod.
A onda mešando. 12 bodova (San Marino i Moldavija) + 6 (Ukrajina i Poljska) = 18
Luka Đorđević: Osjećaj je predivan
Za Luku Đorđevića debi u dresu seniorske reprezentacije nije mogao da bude bolji - gol i dvije asistencije su bile sasvim dovoljne da odmah dokaže da je budućnost crnogorskog fudbala.
"Predivan je osjećaj, nadao sam se da ću igrati, a ovom prilikom zahvaljujem se i šefu i saigračima koji su mi pomogli da mi ne prođe teško adaptiranje na seniorsku reprezentaciju. Naravno, presrećan sam što sam uspio da postignem gol na debiju, zahvaljujem se i našoj predivnoj publici koja je došla u velikom broju . Nadam se da ću i u budućnosti dobijati šansu, da ću dobro trenirati i na neki način uspjeti da pomognem državi", kaže za "Vijesti" Đorđević.
http://ads.vijesti.me/www/delivery/l...&cb=a7952f421b
Jesi li predosjećao da možeš postići gol?
"Jesam. Vjerujem u sebe, imamo odličnu ekipu i znao sam da ćemo da im nametnemo visoki presing i da neće imati oni mnogo šansi. Nadao sam se i vjerovao sam da ću možda i ja uspjeti da postignem gol".
Može li ti sjajan debi u reprezentaciji značiti i u Zenitu?
"Naravno, dati gol za svoju reprezentaciju, posebno na debiju, ogromna je stvar. Presrećan sam zbog toga, na meni je da nastavim dobro da radim i biće sve dobro".
Sigurno da je odlazak u veliki klub mnogo uticao i da se dobije poziv u reprezentaciju?
"Jeste, sigurno. Drago mi je što sam tamo pokazao da nisam slučajno otišao u tako veliki klub. Naravno da ne smijem da stanem na ovome i sigurno neću stati, moram da idem dalje", zaključio je Đorđević.