.
To bi bilo to. Momci su uradili sto je trebalo, valjda Ukrajina veceras nece odnijeti bodove ovim Hodzsonovim luzerima...
_________
Printable View
.
To bi bilo to. Momci su uradili sto je trebalo, valjda Ukrajina veceras nece odnijeti bodove ovim Hodzsonovim luzerima...
_________
A dzabe sve meni njegova faca ne odaje neku sigurnost, da sam fudbaler nikako ga ne bih ozbiljno shvatao.
4-2-4 kako ce da nam pucaju kontre ako nastavimo sa ovom formacijom, izgleda se strucnjak nije opekao kad se vratismo pockani iz Praga.
Pobijedismo ove postare jos dugo, dugo cemo gledat ovoga na klupu. Nece Dejo da baca velike pare za trenera pa daj kumare.
Onda bi mi od sad pa do kraja bili na 1 mjesto :)
1. Montenegro 2 1 1 0 8:2 4 2. England 1 1 0 0 5:0 3 3. Poland 1 0 1 0 2:2 1 4. Ukraine 0 0 0 0 0:0 0 5. Moldova 1 0 0 1 0:5 0 6. San Marino 1 0 0 1 0:6 0
ako ovako ostane do kraja, neka proba i 1 - 2 - 8.. :)
ako dobijemo ukrajinu tamo, a englezi ne dobiju u varšavi eto nas prvi do kraja ;)
danas ovo preneozbiljno za komentarisanje, jedino valja pohvalit luku za odličan debi
Poljska Moldavija 2:0
Jel moguće da Ukrajinci krljaju Engleze u goste? Pa velite slaba im ekipa.
E vala kome ne valja ove šes-nula, otca mu ebem!
auuuu sta promasise sa pola metra i kazna iz penala hahahah 1:1
Engleska mnogo bolja ali Ukraina ni malo naivna.. Sad Dzerard dobi crveni dako im ga dadnu ovi sad pred kraj
laksi trening.
najpozitivniji momenat debi djordjevica: dvije asistencie i gol.
joveta ni ovim konobarima ne moga dat gol. tugica...
E svašta od Ukrajinaca, sprdnja.
Odlicno, ovaj remi nam najvise odgovara... :)
Engleska Ukrajina 1:1
Misija obavljena. Čestitam Luki. Milo mi je i zbog Andrije i Beća što dadoše po dva komada.
Damjanović ne zaslužuje da bude ispred njih u kombinaciji.
Bolje je po nas što je bio remi između Engleza i Ukrajine.
znaci sad ide ukrajina u goste 16 oktobra i san marino kuci 14.novembra.
daje ga stevan u kijevu, do tada će zaboravit onaj promašaj od prije koji dan.
imam neki osjećaj da ćemo dobit tamo, ukrajinci teško daju golove, a mirko i stevan će sigurno imat prostora za par dobrih akcija
Sto je sa tim Ukrajincima, pa oni su jos jaci od Poljske, jes da ulaze u eru bez Sevcenka, ali imaju dosta mladih talenata, koji vec igraju za A tim.
Hodzson je nikakav trener, ne znam kako je dosa do selektora, igra onu mrtvu igru 4 - 4 - 2, dje se brani sa 8. igraca a napada sa 4, eventualno 5 igraca.
Aj sto Jovetic nije da gol, nema veze, dace ga kad bude vaznije, no sto coek forsira da dribla po 3 - 4, i naravno nista od toga ne ispane.
Bolje jer idemo na prvo mjesto. Ja ne bih imao nista protiv da noćasnja tabele bude na kraju :)
Brnović: Okrećemo se duelu sa Ukrajinom
11. septembar 2012. Share
http://portalanalitika.me/images/bib...cCGPoljska.jpgSelektor Branko Brnović je nakon rutinske pobjede protiv San Marina kazao da se sada okreću meču sa Ukrajinom.
''Momci su pokazali karakter. Drago mi je zbog trijumfa, ali su mnogo važnija tri boda. Okrećemo se narednoj utakmici sa Ukrajinom. Najbitnije je da smo uzeli tri boda, okrećemo se Ukrajini to je za nas mnogo bitna utakmica. Ova grupa je mnogo teška biće tu još iznenađenja. Moramo dobro da se spremimo protiv Ukrajine i da pokušamo da dobijemo utakmicu. To bi nam bio pravi vjetar u leđa. Đorđević je odigrao odlično. On, Bakić, Boljević su nove nade crnogorskog fudbala. Žao mi je zbog Delibašića što nema veću minutažu, ali on je profesionalac i uvijek odigra maksimalno.''
U drugom duelu grupe Poljska je savladala Moldaviju 2:0
Ide valjda Ukrajina pa Moldavija.
Đeco ne šprdajte se sa Jovetićem.
Vidjelo se da mu nije stalo oće li dat gol nego je proigravao ljude oko sebe.
Ima više pasova nego inače jer niko ne zna odigrat i primit njegove brze pasove osim Mirka.
To je problem neuigranosti, slabo ko može Jovetića ispratit i na tome bi normalan trener radio.
Joveta mora da usporava svoju igru radi saigrača.
Pa nama i nije los raspored ni ove kvalifikacije. Kako bi bilo banja da uzmemo 6 bodova u naredna dva mecha :) I time nekako "anuliramo" onaj kiks iz prvog kola