причала је Ostapenko, да су се многи сложили у свлачионици да је подлога клизавија него прошле године. ове године стварно масу пада киша. доста је повреда - Madison, Dimitrov, Collins
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
причала је Ostapenko, да су се многи сложили у свлачионици да је подлога клизавија него прошле године. ове године стварно масу пада киша. доста је повреда - Madison, Dimitrov, Collins
најбољи меч Новака од почетка сезоне, када се узме у обзир противник. било је пар ситуација када је Холгер имао брејк лопте, али је то Новак ријешио асом или винером. нема шта пуно да се дода кад момак овако одигра после свега од RGa на овамо
HaHaHaHaHaHaHa :joy:
Ajde ajde ajde kako ćera ove što su protiv njega. :joy:
I'm still staaaaaaanding....
<3
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...66017b81b6.jpg
Guuuuuuuuuuuud najt :joy:
Ne možete mi ništa. :heart:
A konačno jedan pravi intervju poslije meča. Kako mu ne dosade iste diplomatske fraze poslije svakog meča: divan protivnik, odlično se borio, čestitke njemu i njegovom timu, nadam se da ćeš me pobijediti jednog dana, hvala divnoj publici na energiji i atmosferi, pa sviranje violine, slanje srca na sve četiri strane. Sve mi je to neiskreno, a ovo noćas je totalno iz njegovog srca, a kad neko govori iz srca svi mu povjeruju kako se osjeća, mrte bre u tri lpm sa vašim tobožnjim navijanjem za Runea, to mislim i to ću da vam kažem, respect što se mene tiče, neka im je sasuo u lice sve što misli.
Hahahah svaka mu cast, eto tako.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ali 3 set na 2:5
Smarate smarate
Ajde ajde ajde i rukama im pokazuje da idu. :joy:
https://x.com/slobosaurus/status/1810565503363977478
https://adria.tv/vijesti/sport/crnog...trasan-dripac/
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
једна ствар везана за ово, јер се о њој прича више него о самом мечу. двојица најбољих у своме послу (Messi и Новак) су годинама покушавали, свако из својих разлога, да се допадну широким народним масама. из разних, често глупих, разлога многи их нису вољели, што је океј. али их нису поштовали што је дебилно. е, у последњих пар година, почели су да осјећају јаки бол у доњем дијелу тијела за мишљења разних и бетонирали су своја мјеста у историји. Messi је узео WC, остало је још да Новак узме злато у Паризу. чисто ради некакве правде
Znam, nego je ovaj Lipovina sportista i ovakvi komentari su bas fukarski sa njegove strane
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
свако има право на своје мишљење. Новака многи и у Србији прозивају ради неких изјава и наступа. ја спортисте такве више волим него некакву 'господу'. спортиста мора имати ту дозу безобразлука
kakav bezobrazluk?na mučanje im je poželio laku noć?bealetamo
причам генерално. спортиста мора имат у себи безобразлука
Bice dobra ova dva meca danas, barem mislim.
Medo je vodio 6:0 H2H, sad je 6:5. [emoji2]
Paul umije da skine skalp Alkarazu i u dobru je formu.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
ali je đovak ispao teški gospodin,čak je i odglumio ono preneražavanje kao ja ne znam ko je puštio ova goveda na ovu livadu,a niko ne zna kao on.
sportski bezobrazluk je školovati runea koji je vrlo pristojan tenisač decenijama mlađi frtalj dana posle operacije meniskusa,u nokaut meču GS-a,i to najvećeg.
elem,jasno je da je došao da se sveti za onaj poraz od alkatraza i za operaciju,ne interesuje ga ni meniskus ni OI
Obrnuce igricu kad osvoji Wimbldon i pokaki im se na sred terena.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Čovjek ovo treba da uradi ako osvoji
https://youtu.be/UhTLsHPHkbo?si=YvSTqrwXx292JT3Y
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hahha i da prevuce gudalom ovaj put
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Fejzbuk tenisera, veli, Novaka Đokovića...E, kakve glupisti čita dokon čovjek. A, ovizi...
тјах, мој Медолино. могао је узети овај сет и учинити меч јако занимљивим. да видимо даље, ако задржи ниво игре може ође бити свашта. Sinnera треба да брине ситуација ђе га врло лако противници шаљу пар метара иза основне линије. а он ту нема шта да тражи