:)))))
Ja bi za roberta prosineckog 15 % od plate trajni nalog ugovorio.Dobar je s njim,ali kum je svetinja iako je avetinja sto neko gore rece...
Printable View
pa to je njegov posao da zna ko su veznjaci i da ih u sastav od 22 igraca imamo 7-8!! a ako nas pitas, evo ih ima :zverotic, pekovic, novakovic, cetkovic, volkov... a sve sto je potrebno bilo je da stavi trojicu njih i da to na nesto lici. ovako ispada kao da smo se ispred zgrade sastavljali. i niko mu nije branio da pozove jos nekog, pa ko god bio.
ovo sto ce danas da igra Beciraj (makar je igrao u nekim utakmicama) je katastrofa i tvrdim da u cg ligu ima momaka koji bi bolje odigrali krilo od njega. ne zato sto su bolji igraci od njega nego zato sto im je to radno mjesto dok NJEMU NIJE, i nista ga ne krivim sto kao i do sad nece nista pokazat.
to ti dodje kao da te pitam da li bi na mjesto stopera prije stavio Petr Ceha ili nekog iz Decica ko to inace igra?
brna pokusava da da novo znacenje terminu totalni fudbal :)
ako već izvede tu formaciju sa Bećirajem i Đorđevićem, tu bi svakako Damjanović bio jedini napadač, dok bi ovi sa Jovetićem igrali iza.
no da ne izigravamo trenjere, sačekaćemo utakmicu.
Ako vec moze da poziva djecu od 16 godina u A tim, mogao je pozvat isto i ovog igraca, ne bi mu kruna s glave pala...s obzirom da smo bas tanki u vezni red, da ne pricam jos kad se neko povrijedi...
http://www.youtube.com/watch?v=_JoliJEzuVI
A kad ga uvalimo "SanMarićanima" biće:
http://images10.kurir-info.rs/slika-...176-107059.jpg
Ova ekipa bi dala 3 gola mnogima, ne samo San Marinu.
Budi siguran da jeste. Zbog toga se i ovoliko prica o njemu, tj. protiv njega. Gospodin je znacajno caknut a sto je najgore moze mu bit da se preskupom igrackom poigra(va) tako caknut.
I ima da se smijes i uzivas zestoko veceras. Malo ko moze da ti to garantuje ali Brna moze zasigurno.
E, ali to je Beciraj koji bi igrao i desnog beka ako bi mu rekli, samo da zaigra. To nije koncept, to je izuzetak.
Like he said.
Lepetanac druze, nemoj mnogo da se nerviras i kontriras ovdje. Iskrena preporuka. Ja te cak i ne uzimam za ozbiljno, nadam se i mnogi drugi, jer bi ti, sve da reprezentaciji spica igra Ranko a polutku Milo bio prezadovoljan s tim jer oni su presjednici.
Auuu, sad sam 100 % siguran ko je sledeci selektor. Ama sad bih potpisao. O ovome nisam razmisljao i sad me ovaj post presjekao. Ali kao da ga vidim na proljece na nasoj klupi.
Ozbiljno se posvetio tome.
[QUOTE=Zaradona;2949346]Ja sanjah da je bilo 0 - 12 :D[/QU Ne moj vise sanjat molim te, jer svaki put kad sanjas dasmo pobjedili mi ne pobjedimo.
ja nemam dozivljaj da su volkov i zverotic prinudna rjesenja u vezni red i kad smo u punom sastavu posebno zverotic koji je trreci ciklus jedan od oslonaca u tom veznom redu, ovaj je tek dosao i vidim da na njega racuna ka da je Figo (mnogo bih radije vidio Branka Boskovica umjesto njega, al to jedini ja mislim i nebitno je:) ). A Novakovica mu nismo ja i ti zvali u rep, nego on i ne moze se na taj nacin ophodit prema njemu.
ja kritikujem to sto se za ovu utakmicu protiv ovih mucenika formacija izvrce naglavacke bez potrebe . ne sumnjam da cemo ih kako god izadjemo dobit ubjedljivo ali se bojim da ce ovaj coek umislit kako je to dobitna kombinacija i pokusat da ponovi nedje u (bliskoj!) buducnosti kad se bude igrala mnogo vaznija utakmica, a svjedoci smo da mu to nije strano.
U Prag je to uradio i kasnije rekao , parafraziram, "eto pokusali smo sa mnogo napadaca ali nije islo, imali smo sansu" . Ka' da je ko trazio od njega da to pokusa!!!!!
Ako bi se vodili njegovim primjerom, Argentinci bi protiv san marina izasli sa Di Mariom i Lavecijem kao bekovima i nakrkali ispred sve ostale ludake. a da li bi ?
Igrali smo protiv Engleske onih zadnjih 20 min sa 10 napadaca ba je bilo super. Tako ce bit i nocas, dobicemo sigurno. Samo da mu ne predje u naviku ova formacija jer ce nas svi ostali unistavat...
custe li foru da za san marino ne nastupaju neki igraci zbog toga sto im gazda nije dao da odsustvuju sa posla!
o majko moja...
Da vidim ocemo li mi docekat da nabusimo nekoga od pocetka... :D
hgahahaha, vidjeste li ovu grafiku? :d
Naravno pogresnu :D
Damjanovic stoper, Savic spic, Simon lijevi bek, Dzudovic vezni igrac :D
Widjesteli grafiku naseg tima axaaxaxaax bojim se ja da ono nije greska no da Don Branko bas Savica u spic stavio nije
Ima li stream-a ovi na rtcg sat daju kosarku..
ima li se dje gledat na net?
dajte neki link
Samo je uzasan ,ako ima bolji neko neka da..
RTCG1 - Kosarka: Crna Gora - Slovacka
RTCG2 - Fudbal: Crna Gora - San Marino
:)
Probajte ovaj:
http://www.vipboxsports.eu/watch/723...am-online.html