A dobro sad :D Mislim da bismo svi bili zadovoljni i sa polovinom tih golova što si sanjao. Samo da slučajno ne bude kakvo natezanje, jer bi to bila sramota. Da San marino nekoga namuči... Samo im treba pogledat rezultate. Gube sve već 7-8 godina.
Printable View
A dobro sad :D Mislim da bismo svi bili zadovoljni i sa polovinom tih golova što si sanjao. Samo da slučajno ne bude kakvo natezanje, jer bi to bila sramota. Da San marino nekoga namuči... Samo im treba pogledat rezultate. Gube sve već 7-8 godina.
Pred svaki duel treba ići sa opreznim izjavama jer i San Marino ima FS koji se TAKMIČI a opšte je poznato da je svakom fudbaleru cilj da zaigra za neku reprezentaciju samo što srećom po nas ( i sve i našoj grupi ) očigledno San Marino nije otvorena zemlja za pečalbare a mogli bi napravit ekipu za nadigravanje :D ... kako god respekt mora biti prisutan makar dok ne počne utakmica jer logikom "lako ćemo" ništa napravit nećemo a treba nam pobjeda uz makar 3-4 gola razlike ... to bi bilo uspješno gostovanje iako je zbilja San Marino u ovom trenutku možda najslabija reprezentacija u Evropi ...
1. To nije navijanje za San Marino.
2. Smjena Brnovica bi osjetno popravila shanse za uspjeh reprezentacije.
3. Podrzavam nerijesen rezult samo ukoliko bi doveo do ostavke/smjene sadasnjeg selektora. Inace ne, nego pobjedu CG.
Jasno sada?
Imao sam ih ja vishe, i odlicnih i srednjih i ocajnih, ali slaba vajda od toga :)Quote:
Originally Posted by desert de lleo
Mi 2 pobjede na 18 gostovanja!Poražavajuće gnusan podatak... No sve to ide na stranu kad igraš protiv San Marina. Iako, kako više gledam njihove rezultate, tako vidim da doma i nisu baš "slijepi". Recimo, prije mjesec dana su od Malte izgubili 2:3 doma. Pa tamo prije toga i nije bilo nekih katastrofi osim Švedska 0:5. Prije godinu dana, prijateljki meč od Ruminije su izgubili 0:1 samo.
Mada, opet kažem. Sve osim lagane pobjede znači da ne treba da igramo fudbal.
Ja pokušavam da se spasem ludila i pokušavam nekako da vidim ođe 4-3-3...
Ne ide, on stvarno 'oće da izvede 4-2-4. Impresivno. :D
Možda Peković DMF varijanta, Volkov lijevo, Simon desno, ova tri momka naprijed?
Budimo realni, čak i kad uvrsti veznjake u formaciju, njima je izgleda zadatak da idu naprijed čim uzmu loptu, ne da budu defanzivno aktivni ili da rade na kvarenju igre - što im inače bolje leži zbog mnogih tehničkih i kondicionih nedostataka. Zato protiv Poljske nisu postojali, ali sad kad uopšte ne postoje... Biće baš super. :D
Sto se tice formacija bolje da sacekamo pocetak utakmice jer u razlicitim medijima stavljaju drugacije formacije.
Recimo u Dnevnim novinama je izasla po meni najgora formacija, bez Base dje je ukljucen i V.Bozovic:
http://i50.tinypic.com/efl7wp.jpg
Nije problem shto ce on sad izvesti 4-2-4, nego shto cemo te ignorante napuniti veceras i u revanshu, pa ce on da se ubijedi da je to dobro.
ne mogu vjerovat da brnović nije naučio više da špicevi ne igraju krila ili vezne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zbog toga ode češka na evropsko, poljska nam uze 2 boda, a ni noćas se ne treba tako sprdat sa formacijom pa neka igramo protiv amatera..
jer to nam noćas možda i prođe, pa genije brna izvuče pouke da tako treba i ubuduće..
Dela Vale čuva Jovetića ???
A-a, ne mozhe Volkov u sredinu lijevo jer igra lijevog beka. Ne, ovo je definitivno 4-2-4, igrace ti Pekovic zadnjeg veznog, Vukcevic AMF, krila ce biti Beciraj i Djordjevic a Jovetic i Damjanovic shpicevi.
To sve ce izgledati ovako nekako:
________________Bozovic__________________
___Savic____Basa_______Dzudovic_____Volkov
________________Pekovic__________________
________________ Simon___________________
____Beciraj_______________________Djordjevic
____________Damjanovic____Jovetic__________
A mogao je sa jednom jedinom izmjenom da napravi sasvim ok formaciju koja bi garantovala barem 3 gola u mrezi ovih:
________________Bozovic___________________
____Savic____Basa________Dzudo_____Volkov
___Vukcevic____Pekovic___Zverotic_____Jovetic
___________Beciraj_________Djordjevic________
Ali jbg. Shto ce co'ek kad ne umije.
Nema tu on što da se ubjeđuje, sem ako ne želi da se igra nekakvog Proke Pronalazača (što nije nemoguće).
To niko ne igra ni protiv koga.
Mislim da će Đorđević i Bećo bit' malo defanzivniji ipak, kao i Vukčević, 4-2-4 je preludo kako god obrneš. Nije valjda toliko ćaknut. Ako jeste, smijaću se i uživat' silno. :D
Prenose li ovi nasi ajvani nocas?!
:)
Prenose :) a komentator ce biti Grgur. :D
Bice zanimljivo veceras. :p
To je nažalost sve što je Bećiraj igrao u nacionalnom timu, jer jedini ima volju da taj posao obavlja, ali važno je da ima mjesta za Damjanovića u špicu. -__-
ako me ista pokoleba da ne odem na kosarku nego da ostanem doma da gledam fuzbal su ove nebulozne najave formacija.
zivo me interesuje na sto ce to da lici, cak i protiv jednog san marina.
covjek se ocigledno sprda sa ovim timom, a dejo sve to aminuje...
zao mi je jedino sto se necemo moc uvjerit u potencijal djordjevica veceras ako ga on ugusi pretrpavanjem igraca naprijed i ovom smijurijom od formacije.
no, mozda se brna stvarno prepao od ovih pa ih pokusava zbunit sa ovim najavama! :D
Na ovom forumu bi se neki ljudi iznenadili da dps dobije na sledecim izborima:)Ne znam kako vas je iznenadila formacija.On je u barazu protiv ceske i to u gostima igrao 4-2-4.Znaci igrali su Vucninic,Jovetic,Vukcevic i Damjanovic.Tad su cesi a i kasnije se pokazalo igrali 4-5-1.A najveci kvalitet im je bio i ostao isti tempo trcanja 90minuta.Nenormalno su spremni.Samo selektor kamikaza bi izasao sa tom formacijom njima ugoste.
Dako dobijemo stvarno postare iz san marina i sa ovim sastavom.Iako je nepirodan za fudbal...Aj da nam je selektor Zdenek Zeman,pa da razumijemo....
ja ne znam koga bi vi stavili u vezi??
koje mi t igrace imamo na tim pozicijama? ako se zna da su Jovetic i Damjanovic napadaci, koju trojicu bi vi stavili iza njih??
a sto se tice Damjanovica, covjek je do sada u 21 utakmicu dao 19 golova, pa da je iz crnogorske lige za respekt je
O, da nam oce Zeman biti selektor, ja bih u kovitlac skakao od srece.
Lepetanac, zavisi od formacije. Ako hoce Jovetic i Damjanovic da budu napadaci, sredinu treba da igraju, u liniji ili krilni malo istureni, Vukcevic desno, Pekovic i Zverotic centralno, Volkov lijevo.