Polen.........
Printable View
Polen.........
Cura koja radi u fotokopirnici. Glavu bih joj slomila, pi, kako je neljubazna!
Sjajna tema, da olaksam dusu.
Nervni slom dozivljavam od trubaca po PG, tj vozaca koji trube iz auta na svaku naznaku krsenja njihovih bogomuspostavljenih prvenstava i prava.
Znaci stanes trudnici koja zeli da predje pjesacki, iza tebe- Truuuuuuuuuuu!
ne prodjes li kroz crveno nego blokiras maloumika iza tebe koji je to namjeravao - truuuuuuuu!
ako si prvi na semaforu i ne krenes li u prvoj milisekundi paljenja zutog - truuuuuuuuuu!
zelis da se prestrojis iz lijeve trake u desnu da bi izbegao pogibeljnu rupu ili da skrenes desno na sledecoj raskrsnici - ne moze - dzukela iza tebe te je osujetila i dodaje gas da ne prodjes i uz to truuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
pustis li nekog da se prestroji ispred tebe jer zmiga vec 5 minuta i niko da ga pusti - ovaj iza tebe truuuuuuuu! kao ''sto ga pustas'''.
mislio sam da pijem bensedine prije nego krenem autom, nego se bojim da me ne uspavaju..
Voda je leeeeeeed!! Pi, nisam se mogla kupati... A ni sunca nisam uhvatila mnogo... Grrrr
P.s. Tomorrow is a new day! ("gone with the wind")
life is good. :)
papirologija, idi onamo pa izvadi dokument 1, idi tamo izvadi dokument 2 pa sve tako... pođi onamo pa ovamo.... pa opet onamo...
trenutno me nervira SVE.
Pjesma koja me trenutno opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=fScARrtt5t0
Kad nebo posivi , kad postanu mi svi krivi Kako onda neki djavo u meni živi. Svaki nerv je napet, ne mogu se smirit. Ne pomaže alkohol. Ni trava i papiri. Harikiri zamišljam ili nešto tako krv i staklo, čaše mrvim šakom. Ubio bih nekog, ne zanima me zakon. Ne do Bog nikom da se osjeća ovako! Tako mi se čini da sam stigo do kraja puta Sudeći po pogledu izgledam ko ludak! Agonija , derem se jer ne mogu ćutat Opet mi je u glavu došla žuta minuta!
nervira me sto ne puni 4 brzina u autu mojem :(
igrice toplo hladno...
:)
Nino Rasic.
Lutka ipo. Pravi mi je slatkis na one slike. A i pEsme su mu fenomenalne. Tekstovi su mu previse cool.
Je li moguce da ne znas Nina!? :p
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...08518029_n.jpg
Mirne, ne bas oku ugodne djevojke, koje se osisaju na celavo i odjednom postanu kul.
Kad osobe koje vas ne poznaju, počnu da projektuju svoju maštu kao da vas poznaju. Ne znam da li je baš iritantno ali svakako jeste presmiješno :D
nervira me brisanje postova bez ikakvog objasnjenja i razloga..
Inat! I tudji, a i moj...
Sve lijepo isplaniram, uklopim do tančina, da sve stignem, sve obavim i kažem u vezi toga i onda ispadne tj iskrsne nešto i sve mi padne u vodu...
mrzim toooo :(
otvorih srce momku nocas na skype, ispricah se koliko ga volim i zasto,a on meni: bio sam u wc ponovi sta si htela? ups.kako me "slomio" xD
Eurosong
Sopstveni idiotizam...
Kratko sam vozac, a vec volim da stiskam gas do poda... valjda tek slijedi odrastanje.
miris proje :D
nerviraju me ulice po nk..svaka je prekopana..ustvari to nijesu rupe, to su jame, grobnice..kako god.. u sred centra grada moze glat da se organizuje off road rally.. svo auto slupah..:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
kad me kicma zaboli od predugog sjedenja za comp :)
ispizdim na samu sebe...
sve vrijeme mislim e je Jorgovanka Tabaković neki lik iz društva TBOK, a ono političarka...
bože pomozi..meni neinformisanoj...
Sto se desava sa vremenom, oce li to sunce vise...
ihaaa, welcome to club :D
Vatromet u cast titule FK Buducnosti - ako je istina da je stvarno bio zbog toga.
Koga briga sto su se djevojke plasirale na OI, sto nas uvijek predstavljaju na najbolji nacin. Bitno je da se pali u cast nekih fudbalera.
Pretuzno.
mora se proslavit ta namještena titula, nemoj tako :)
Nisam mogao vjerovati jbm ti. Kad su rukometasice osvojile LS nista. Vaterpolisti medalju - nista. Plasiramo se na OI - nista.
Izgleda da su LS, medalja sa EP, i OI nebitne stvari.
Jbm ti dje mi zivimo.
A sve brate .
igrah lutriju. pocetni brojevi:
3,5,20,38... moji:
4,6,19,39
Nemo zebauvat.