ha,ha kakvi su to smećari stvarno sramota.što naplaćuje monter 30 eura to što donosi risiver i prebacivanje kabla sa jednog na drugi,lopovi kakvih u svijetu nema.
Printable View
ha,ha kakvi su to smećari stvarno sramota.što naplaćuje monter 30 eura to što donosi risiver i prebacivanje kabla sa jednog na drugi,lopovi kakvih u svijetu nema.
Znam da od mene tih 30 eura gledati nece :). Ne treba mi njihov polovicni HD.
I mene su juče zvali radi zamjene ali sam im rekao da mi ne pada na pamet da plaćam zamjenu pošto imam dvije pretplate koje plaćam već 6 i 4 godine i mislim da je red da starim korisnicima zamijene risivere besplatno.
Jesu li omogucili na tim novim HD resiverima da kad ih povezes na externi HDD mozes da snimas i pauziras ?? Bice za koji mjesec ja vjerujem i starim korisnicima da ih mijenjaju za dz uz produzenje ugovora ...
Hoće li mi neko objasniti, zašto nema teleteksta, na crnom novom hd resiveru?
Ima teleteksa ako je risiver povezan skartom i cincevima sa TV,i aktiviras ga sa daljinskim od TV, preko HDMI kabla ga nema.
HRT 4 FTA na satelitu Hotbird 12.520, v, 27500, 3/4
Uskoro novi HD i SD kanali, najavili iz SBB-a
Izgleda da mi riknuo SD resiver tj onaj prvi sto su davali,sad treba da plaćam novi resiver jeli tako ili da platim popravku?
Novi resiver moras da kupujes.
Ako si pod ugovorom ide besplatna zamjena resivera, a ako nijesi 10 eura vratis stari i dobijes drugi
PRVE TRI PRETPLATE PO SAMO 1 CENT ZA SVE TOTAL TV PAKETE!
01. jun 2013.
Svi novi korisnici, koji se prijave do 31. jula, imaju mogućnost da gledaju sve kanale iz TOTAL TV ponude i to po cijeni od samo 1 cent za prve tri pretplate.
Gledajte preko 150 digitalnih kanala iz Total TV osnovnog paketa, kao i dodatnih paketa HBO, Cinemax, HD i Club X, a nakon isteka promotivnog perioda izaberite kombinaciju paketa koji vam najviše odgovara.
Plus, bez naknade dobijate na korišćenje i Total TV HD prijemnik. Pomoću njega možete da iskoristite sav potencijal svog HD televizora i uživajte u vrhunskom kvalitetu slike i zvuka.Poseban doživljaj HD kvalitet slike pruža tokom gledanja sportskih događaja, a najbolji sport- uključujući Vimbldon i Masters seriju u tenisu, englesku i špansku fudbasku ligu, košarkašku Evroligu i NBA, kao i trke Formule 1 i Moto GP šampionata može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.
Sve o ponudi Total TV paketa možete saznati na: http://www.totaltv.tv/TV/312/Paketi.shtml
Gledljivi su ovi novi Pink kanali, za sad, do kad ne znamo...
Sjutra stize novi kanal
Sve ti pise do kraja te recenice :???:
Quote:
i Moto GP šampionata može pratiti ekskluzivno na Sport Klub HD kanalima.
Da stvarno, hvala. Htio sam da potencijalne korisnike upoznam da ako je na ESPN ništa od NBA.
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Koji?
Mislim Klasik TV
klasik tv, a bice uskoro jos (SD i HD) kanala
Stratovao Klasik TV, pozicija 47. Programska šema koliko mogu da vidim domaći tj. EX YU filmovi...
Uskoro i muzicki kanali...
Posto je doslo do kvara na Total TV-u konkretno mislim da je crklo "srce" na samu antenu, korisnik sam vec 5-6 godina, postoji li neki nacin da oni to zamijene bez naplate ili da to trgujem i mijenjam sam? Ako je neko imao iskustva zamolio bih da mi kaze kako i sta ;)
Mozda je ovo vec odgovoreno u prethodnim postovima ali ima ih puno tako da ne mogu da nadjem nista vezano za to.
Hvala unaprijed!
"Srce"?
Crkao je risiver ili lnb konvertor na anteni.
Mislim da ti oni to besplatno mijenjaju, jer opremu iznajmljuješ a ne kupuješ.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2