Nije glupost sa Śevernjacima je stigla vjera u crkvu i dzamiju , i kad ima interesovanja onda se gradi ....
ovi komiti nisu pobozni to sigurno a ni staropodgoricani
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Printable View
Nije glupost sa Śevernjacima je stigla vjera u crkvu i dzamiju , i kad ima interesovanja onda se gradi ....
ovi komiti nisu pobozni to sigurno a ni staropodgoricani
Dzamija moze bit nezgodna jer imaju pet puta molitvu u toku dana, a mislim da se poslednja zavrsava u ponoc a prva pocinje oko 04h zavisno od godisnjeg doba. E sad mislim da i bogomolje moraju da se uklope u gradske propise kad je buka u pitanju tako da ne vidim razloge da se ne podigne dzamija pogotovu ako postojece dzamije ne mogu da prime sve vjernike. Neki se ponasaju kao da im dolazi narko diler ili pedofil u komsiluk, a plus takvu graju ne bi dizali u tim slucajevima.
Sent आत्मनः
Računao sam u manje brojne narode nekoliko procenata nasih zemljaka koji su islamske vjeroispovijest a izjasnjavaju se nacionalno kao Crnogorci,moja greska.
Dakle ne narodi nego pripadnike manje brojnih religija u CG :)
Kako god okrenes Milo je u obracunu sa Crkvom podrzan vecinski od biraca koji nisu Pravoslavci i to je fakat.
Zato je tako i prosao.
On je i pao zbog toga što je dosta nepravoslavaca glasalo protiv njega. Ukljuĉujući i ateiste. U oni su nepravoslavci.
Kakve priče, level #devedesete
Školovani, sposobni i kvalitetni ljudi koji rade u privatnom sektoru, ili možda trenutno ne rade, nisu članovi političkih partija niti čekaju da se "ubače neđe", e to je baš ugrožena manjina. Jeste računali njih?
https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...-medvjeda.html
Udavi ti medo muku napravi štetu od 5,6 hiljada eura a ne smijes pucat na njega nego moras da zovnes.inspekciju da pođu u medveđu jazbinu da mu uruce opomenu.
tako i za sirotinju divlja prasad izoru covjeku njivu uniste mu trud i dobije od drzave 50 eura o cemu se radi tu
Ne moze veli dzamija na konik jer su tu milici i zivkovici i bozovici hahah a 50% naselja muslimani. Sve da su i 20% ne znam tacno koliko ima ali racunaj stari koji je tu na granici a to je na 2k km a tu bukvalno 70% muslimani sa sjevera.
O cemu pricamo ovdje?
Ako je džamija "to" koja je zamjenica za hram, pitam za druga Turčina [emoji23]
Ne treba te posebne mještane bit strah. Neće ih džamija poturčit.
Dzamija nece gradom setati dok je nas Srba. Moze pomirenje i prevazilazenje podjela ali samo onako kako mi hocemo, da niko ne dira u nase i da nam ne bodu oci dzamije i katedrale
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Da se vratimo jednom od najvećih remetilačkih faktora u CG , a to je rukovodstvo BS.
“Milatović mora pažljivo birati riječi i poteze kako ne bi došlo do uznemiravanja ili pojačanog straha kod manjinskog naroda”, kazao je Ibrahimović.
Kakva splačetina.
Pa ne moraju da ga ubiju ima i drugih nacina....psi i sitnija sacma su jedan od nacina, drugi da drze stoku u ogradjenom prostoru.
U CG bukvalno sto god da hoces da sprovedes naci ce se neko ugrozen kome time leb uzimas, pocevsi od bilo kakvog ogranicenja gradnje, sjece suma pa do zastite neke biljne ili zivotinjske vrste
Sent from my phone
Da krenu? Ne da ga love nego da se brane druze, ima citav dijapazon sredstava za medjeda
Sent from my phone
Zaebavate li se da neko u Crnoj Gori ostvaruje interese kukajući o ugroženosti?
Katarza i smjena rukovodstva BS kao i gubitak članstva su neizbježni.
Postoje 2 opcije, prva da udju u vladu u kojoj će biti df, i druga opcija da ne udju u vladu i ostanu pri etiketi dps satelita i priveska i samim tim liše svoje članstvo učešća u vlasti i uhljebljenju.
U oba slučaja imaće značajan dio članstva koji se protivi tom planu i sukob u partiji je neizbježan.