Ja sam nekako mislio da je URA formirana da bi bila bolja od starih partija a ne da kupuje glasove kao i one.
Printable View
Laljovići ne kupuju glasove!
Oni daju čokoliadice!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li đe tog snimka od 14 minuta što pominju ovi iz dps-a? Lijepo su naučili ove iz ure kako se to radi. Pih!
Vidim li ja ovo sokirane francuske sobarice kupovinom glasova, kao da Demokrate i DF dobijaju glasove zbog impresivnog programa
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Kad to ura radi, onda je to avangardna javna nabavka nedostajućih resursa neophodnih da nastavak evropskog puta Crne Gore. Možemo...kupovati kao dps.
A ne vjerujem, veli ovaj nosioc liste tamo da im je Đeka najbolji bio u kampanji, uz Đeljošaja. Nego ih je nasložio sve ovaj NN, po nečijem nalogu, jelte.
Nema forumskih uraša noćas da osude svoju partiju...
Prosvjeti nema još plate.Trezor ne može da isplati nalog od 31 marta.Toliko o tome kako se puni bužet ali brutalno.
Vjerujem da će kad dođe Damjanović biti šok.
Kako su im ovo fino spuštili dan pred izbornu šutnju. Valjalo bi, s obzirom da je ovo izražena pojava, utvrditi uticaj na inflaciju u državi. Ovi iz ure brže i više podižu cijene nego ekipa iz trgovinskih lanaca.
Aoo, znači forumski mURA-ši nikako ne nadjoše za shodno da osude korupciju i uticanje na izbornu volju glasača kupovinom glasa, već se vade kako su to DPS i DF radili.
Pa zar ne bi URA trebala da predstavlja neku aVaNgArDu, da se prestane sa tom praksom?
Dakle, loše je samo kad drugi to rade
Jadno i žalosno.
Mada od forumskih mURA-ša bolje nisam ni očekivao, dokazani su kao megalicemjeri
Uz Uru, ništa ti/nam neće faliti. Samo reci.
Lucke,
Vidiš da je mrka kapa kad nije isti dan isplata za cijeli sistem školstva.
Hercegnovske škole popušile i 4 april bez uplate.
Dpsovci nemaju pravo da se žale na sistem koji su sami uspostavili i razvili i na ljude u politici koji su preostali pošto se dps obračunao sa svima koji su bili potencijalna alternativa. O kupovini glasova mislim sve isto kao i za vrijeme Jelića i jedan posao 4 glasa i kao i par godina poslije toga kad je u HN bila ista snimljena priča, samo na lokalnom nivou i kod partija koje su bile na vlasti. Nije bio dps tamo, za ove zaboravnije.