Iz rubrike šta jedemo
Sa granice vraćeno 1.160 tona hrane
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/3...ona-hrane.html
Eee, a koliko toga tek prođe kada je uvoznik zvučno ime pa inspektori zažmire na jedno oko
Sent from my Huawei P30
Printable View
Iz rubrike šta jedemo
Sa granice vraćeno 1.160 tona hrane
http://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/3...ona-hrane.html
Eee, a koliko toga tek prođe kada je uvoznik zvučno ime pa inspektori zažmire na jedno oko
Sent from my Huawei P30
EU ima zakon da meso uvezeno ne smije biti zaledjeno duze od 3 mjeseca. E sad zamisli koliko mesa iz Juzne Amerike ne stigne u EU u zakonom predvidjenom roku? Da ne pricamo koliki bi trosak bio unistavanja takve robe u EU. Koliko samo tona i tona mesa sumnjivog kvaliteta se uveze u CG kad je uvoznik zvucno ime? Moje skromno misljenje je da svo meso koje se uveze kod nas ne zadovoljava EU standarde. Ovo sto vrate je cisto da narodu oci zamazu.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nije lose, ako ne dignu cijene..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c6b671c605.jpg
Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
Fora je u tom sto je ovo Voli u City kvartu koji je najskuplji Voli u PG...pogledao sam 5 artikala na sajtu i svaki je sa popustom skuplji nego li u Naš Diskont.
Sve je skuplje za poručivanje preko sajta što se Volija tiče.
Gledam ulje Monini koje je u ND 10.99 ovamo je 12.95...Calvo tunjevina 3,65 u ND a online 4,35. Na 10 artikala 7 eura razlika.
Voli, kao i svaki veci lanac ima razlicite marzovnike za kategorije objekata,samim tim su zbog toga razlike u cijenama...Najnize cijene imaju Diskont,Voli Diskont NK, nakon toga idu veci objekti, tipa Voli Super, Voli Stari,Bazar,Bar,Igalo, dok su najskupli oni manji Volijevi objekti...u nove objekte sto su otvorili, isli su sa nizim cijenama, kako bi privukli potrosace, dok u Budvu odgovaraju na akciju HDLa, koji je tamo otvorio, i zestoko spustio cijene.
Zna li ko ima li igdje crvenih narandzi...?Hvala.
Ja voće uglavnom kupujem na distributivni.
Jes na gajbu al em što je jeftinije em je svježije. Probaš i uzmep gajbu i miran si. Nisam još pomorandže kupovao, jer računam da smo osuđeni na njih do proljeća.
Sad su klementine i japanske jabuke aktuelne [emoji16]
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Mene se čini (ili mi se samo čini) da je VOLI u Tološe najjeftiniji.
Vazda je gužva u njega.
Shto sam garema.
Da. Uhvatio sam ih kako varaju.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4e4e1b74b4.jpg
Stave neku vecu cijenu i onda kao daju popust a ustvari je to redovna cijena.
I lijevo i desno ti je akcijska cijena...pise na obije....
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
Online trgovina tesko moze da zazivi u vecem obimu, jer ima mnogo artikala koje ne mozes kupiti dok ih ne vidis. Voce, povrce, sirevi, suhomesnato, meso - to ne kupis dok ne vidis licno. Plus ima razlog zasto mnogi svjetski lanci marketa nijesu razvili online trgovinu, jer na taj nacin kupujes samo sto ti treba, a kad podjes licno kupis uvijek nesto dodatno a to su najcesce stvari sa jakom marzom.
Grijesite....
Kad bi znali koliko voli porudzbina dnevno ima i prosjek porudžbine....
Ja sam prvi sinoć poručio 50e (voća, povrća, svega) :D
Ja sam odradio upravo kupovinu u vrijednosti od 120 eur I dobio popust od 12 eura.
Obzirom da imam kuci sve cijene u excel, za proizvode koje kupujem svaki mjesec, mogu vam reći da sam ustedio 5 eur u odnosu na kupovinu u voli.
Inače, ispada me jeftinije kupovina u voliju (sa 3% premium popust) u odnosu na nas diskont.
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
ista stvar.. online bih mogao narucit fairy, prasak za ves, alu foliju, toalet papir i sl. a ovo sto zahtijeva provjeru kvaliteta iskljucivo licno..
Juče naručio iz Volija.
I voće i povrće, kao i meso, sve bez greške.
Čak mislim da voće i povrće ne pakuju sa sektora, đe je već djelimično probrano, nego iz magacina odakle je veći izbor.
Naišao sam samo na jednu grešku, čajna se inače prodaje "na štap" a na sajtu je po kilogramu. Znao sam da je jedan par oko 600 grama pa je bilo OK, ali trebaju ispraviti...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk