Ka' da nju slusam, hahahah
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Printable View
Ka' da nju slusam, hahahah
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Kako tramp gurnu markovica haha.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
I ko je ovce izgubio do sad je došao doma. Odoh i ja.
Od magazina.........slatko, ljuto i kiśelo.
Hoho hoo
https://youtu.be/V0PisGe66mY
Умјесто ружа да лаванду добијам.
Policija je počela strašno da me nervira, 3x me sa rotacijom zaustavljaju za 20 dana. Ajde da sam im dao bilo kakav povod, nego vozim po pravilima i auto izgleda ispravno. Samo odjednom vidim rotaciju na retrovizor, traže mi dokumenta, pitaju jesam li pio i prijatno doviđenja. Pa dobro druže, zbog toga pališ rotaciju kao da sam digao dvoje na haubu i prošao kroz crveno?!
Još su jednom čekali drugo vozilo da donese alko test 5 minuta, posumnjali da sam pio jer sam bio strašno umoran, pa kad im naduvah nulu odoše ka posrani.
Pretpostavljam da su ih nešto nategli u stanicu da pišu kazne kome stignu, pa zaustavljaju random ljude tražeći bilo šta. Ali stani onda i zaustavi me palicom, a ne ka kriminalca.
Kupih jednu finu motiku za lopatu, moram napravit jedan Nigan selfi
Aaaaaaa novi krevet, novi jastuk, novi pokrivač, koja milina :)
Poceli komarci.
Svim mojim prijateljima alkoholicarske vjeroispovjesti zelim srecan zadnji Majsko-Proljecni vikend.
Bog da nam sive ćelije prosti, slava im i milost. Ramen.
http://akns-images.eonline.com/eol_i...ss-of-wine.gif
Lijepo je sto je subota i sto te probudi miris priganica, a nije lijepo kad shvatis da da 'nes zderat', jer ih pravi neka od komsinica...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nije uvijek lako, ali se isplati.
I ja bi voljela da prestanu ova periodicna budjenja sa svadjom ispred zgrade u 4 ujutru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-Mirises na babe...Pariske, otmene, uredne babe.
Drugarica tako dozivljava i osjeca moj 'Flower' by Kenzo...😎
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Evo slusam, 50 godina od mature jedne generacije iz niksicke gimnazije. Kazu njabolja generacija u SFRJ. Kako vrijeme ide, oni ce biti najbolji i naroednih 50 godina.