Obzirom koliko bitnih poena pokloni, Zveki se super drzi. Cijeli onaj brejk sto mu je uzeo Alkaraz je bio poklonjen. Steta...
Printable View
Obzirom koliko bitnih poena pokloni, Zveki se super drzi. Cijeli onaj brejk sto mu je uzeo Alkaraz je bio poklonjen. Steta...
opet je momentum na strani Zvereva
Sent from my iPhone using Tapatalk
sjajan Zverev. vrhunski odigrana dva gema na servis Alcaraza
Kakav vrhunski tenis
E, da vidimo sad, kao u polufinalu, kako Alkaraz okrece 1:2 u 3:2.
Nadam se da mu ovog puta nece poci za rukom. Ali to su zmajevi, ko zna...
prvo Novak sad Carlos
https://x.com/josemorgado/status/1799829905783562576
E, kad se Zverev ovako raspadne, zivot mi se smuci. Pi...
Vidj' ova dva idiota.. a mrs...
Zao mi zvereva… jbg
ipak Carlos. obrnu Sinnera i Zvereva od 1:2 do 3:2. nije igrao na svom nivou al ipak uzima
Најмлађи до 3 гренд слема?
3 slema na 3 razlicite podloge. Alal mu kuuurac...
do svake titule je došao šampionski. na onom US Openu je prvo dobio Čilića sa 3:2 (imao brejk zaostatka u petom setu) onda Sinnera 3:2 - Jannik servirao za meč, pa Tiafoa isto 3:2
W - izgubio prvi set protiv Novaka na terenu koji je kao dnevna soba za Djokovića (mjesec prije znamo kako je izgubio polufinale RGa) i sad ovaj RG. kapa dolje momku
Mislim da je zasluženo dobio, samo ovo je nevjerovatno da se desava u grend slem finalu, tenis je dosta mentalna igra, Zverev se raspao poslije one sudijske odluke....
svaka cast svima ali ovo je nedopustivo u GS Finalu, samo treba fer sudjenje i fer igra, to je to... Carlos bi vjerovatno dobio ali to ne znamo 100%...
Zverev je imao najtezi put i nekako nije zaslužio ovo da mu se desi...
Ja vjerujem da će i na W prebačit koju lopticu...
da je zdrav igrao bi i W. ovako, OI su numero uno. i uzeće zlato. Messi je uzeo WC, mora i ta sportska pravda da se desi [emoji4]
bas ne vjerujem da ce da se pojavi na w,i ne bi se zakleo da ce zlato da uzme najvise zbog sljake,tokio je bio idealan i vanvremenska steta ali ja cu samo zbog tokija da ga postujem kao sportistu zanavjek,rizikovao je svoju zivotnu sezonu da donese medalju vise,naklon za to do poda
dva seta do finala, odmoran ide. ovi dolaze direkt sa W, posle trave treba preći na šljaku pa neka imaju dvaes godina [emoji4] Nadal i on, to su favoriti za zlato
rekoh ne bi se zakleo,ne da nije favorit.pogotovo on i operacije,nije to uopste toliko naivno,da ga ne ureknem...inace takodje se ne bi zakleo da nece biti i na onim igrama za 4 godine ;)