Naravno. Napuštaš taj posao, najbolje da radiš posao i pripravnički i dupla nadoknada još itd itd.
Printable View
Naravno. Napuštaš taj posao, najbolje da radiš posao i pripravnički i dupla nadoknada još itd itd.
Odлiчno! нekad je oђe bиlo дosтa gиtaрiсta , мožдa se нeko gлasнe. Ja saм daвno kуpиo klaсiчnу Vaлenцia, у raдnjи kod сtaдioнa, za 70e. Пosлije je рadиla Yamaхa kod Вektрe. Na Гoogлe vиđeх da иma 2 нove пroдavнiцe i пosтavиh лiнk jedнe od њiх jer je иmaлa cиjene нa sajтu.
Kapiram logiku. Meni je frka da rizikujem posao sa resenjem…
Tu mi je ovaj zakon malo sporan, recimo je li duzan poslodavac ili lokalna samouprava da mi sacuva radno mjesto dok ovo obavim?
E taman si me doveo na pravo pitanje…?!
Zamisli dam otkaz, zavrsim pripravnicki i poslije doma…. Malo mi je ovo nelogicno i glupo zar ne?
Naravno da nije dužan.
Ok. Hvala na odgovorima. Jbg
Koja vam je najopremljenija knjižara u Pg, treba mi Svijet vatre i leda (ono kao enciklopedija Igre prijestola)? Hvala unaprijed..
Da ne zna neko đe tacno ima da se kupi suskavac sivi sa kapom, primjetio sam ga na par ljudi, uvece se presijava na svjetlost od auta? Korisna stvar uvece kad se pjesaci ili vozi motocikl.
Sent from my iPad using Tapatalk
Pitanje sto se tice stranih drzavljana, dje se moze primit vakcina protiv gripe, u IZJCG ili nedje drugo?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Kakvih crnih 26 eura!?
Koliko rekoste da košta onaj elektronski čitač, kindle ili kako se već zove?
Neđe oko 100 eura.Kod onog Del Boya.
Ne velim da je problem za poklon kad je to za nekog bitnog i znaš da to voli, no kontam kad bi čoek kupovao za sebe. Pretpostavljam da razne takve priče obično staju u po nekoliko knjiga pa se vrlo brzo nakupi veliki iznos.
Sa druge strane, ko zna kad sam zadnji put ušao u knjižaru. Biće da ne znam koliko se kreću cijene.
Izvini Zedd ne zamjeri što ta knjiga u književnom opusu je ništa obična fantazija tako da razumijem da su slike bitne da nadoknadi književno siromaštvo.Što bi se reklo slikovnica.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Brate sto si uzimao knjigu??? Trebao si sa torenta skinuti seriju, naci kakvu staru flesku prebaciti na nju i to pokloniti. Jer vidis da je to obicna slikovnica. Bacas pare bez potrebe. [emoji2]
Ovo je nevjerovatno dje se sve pojedini petljaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes ka što se ti petljaš između moje konverzacije i Zedda kojeg eto znam lično,smanji doživljaj.
Kapiram da vrijedi toliko ako su ilustracije u pitanju ali u književnom smislu ne vrijedi ka što stripovi vrijede jedino u štampanoj formi.
Nije Zedd tolika splaka i ništa čoek da ne skapira koja je moja poenta bila.Ne izigravaj drvenog advokata da te zamolim.
Kako me ozrači ovaj retype šta bi čoeku da mi je znati.
ZaEbavam se zabolje me.
Na temu.
Ovo je ilustrovano izdanje đe sam pukla više od 20 eura jer je jedan od ilustratora Politikinog Zabavnika.
Ozbiljna preporuka.
[emoji3]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7d96c02443.jpg
To je neki žal to je neka nostalgija za Politikin Zabavnik.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Nedje uzeh onu "Slovensku mitologiju" od Gajica, rekoh bice zanimljivo itd itd, bacene pare. Da ne znas nista o tome pa aj, moglo bi proci, a ovako, cak mislim da su neke ilustracije ukradene...