Izbaca za sve gresku. Fabson veliki znalac ne zna za canbus. :D
Vidim ima slicnih i na AliExpress gledacu da porucim nesto pa ove da prebacim na tablicu
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Printable View
Izbaca za sve gresku. Fabson veliki znalac ne zna za canbus. :D
Vidim ima slicnih i na AliExpress gledacu da porucim nesto pa ove da prebacim na tablicu
Sta bre canbus? Zalemi rezistor i poyyy
Kako funkcioniše plaćanje pdv-a i carine obveznicama, prilikom uvoza automobila...? Jel moram to odmah na granici priliko ulaska, ili ide kasnije sa špediterom...?
Kasnije sa spedicijom :D
Nazovi bilo kojeg speditera da ti objasni :)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Dje ima dobar majstor za Hjundai na primorje ili Pg? Treba mi desni senzor za ABS za Getz-a 2005god. U ovlasceni servis je 100e+ruke. Treba mi dje to mogu jeftinije naci.
U slo imas bled. A u tim putu pa ne znam bas. Na 66 imas outlet i bas je super svratiti na pocinak i ima hrane top i cijene garderobe isto super ako bi sta trgovao.
Ostalo ne znam sta bih ti rekao ja
Kad sam isao to je na vrat na nos bilo da se trguju auta da ovo ono samo sam uvece po Hagenu dje sam smjesten bio setao malo.
Idem i ja za auto, al mi mnogo da vozim po 10-11h kad već ne žurim... Pa ću na 3-4 dana rasporediti povratak... Đe je taj outlet, na google me izbaca nešto deseto...?
Sent from Tapatalk
Kucaj na google Wertheim Village. Otvorice ti google maps
Da li neko ima iskustva sa C 180 CDI 88kw (2011 facelift) dizelom? Kakav je to auto generalno? Jel mogu ocekivat vise nego od neke A4-ke (sto se tice Build quality/motora etc.).
Taj auto je zalost. U svakom pogledu.
Pitaj me kako znam.
Frende kaj znas? Daj za ovu skupinu ljudi ovdje... :)
Instalacija u farovima, brava paljenja, dizne i pumpa, zavrsna obrada unutra, vozne osobine, komfor, elektronika, korozija, problemi sa senzorom radilice, problemi sa servo pumpom, MAF, problemi sa brtvama...
Moram opet ponovit pitanje ako mi ko moze pomoc. Treba mi hitno neko ko zna da rafi Hjundai auta(da nije ovlasceni hjundai servis), primorje ili pg?
Sisevic je ovlašteni jel, ako nije oni ih rade, to je Kia isto.
Za djelove možeš zvati onog momka sto nabavlja za japance, meni je najpovoljniju ponudu dao za neki cilindar za i20. Nedje je na Stari, guglaj djelovi za azijate pa ćeš naći. Radnja je bila u neki suteren.
Pitaj i Krešo i Kastelanu, imaju po nešto za njih.
poslato s Jadrana
Alfa nema problema :)
Bizbi dje cu uradit naljepnice neke ? U zagoric kod cira ili?
Imam dvoJicu covjeka. :D
-----------------------------
Jedan je za one standardne - obicne sto bi se reklo sto na naljepnicu ima 2-3boje
Drugi je za sve moguce zahvate. :) > koju god da radi uradi je u stiker < jeste da je skuplje ali tu sam ja za popust. :D
Iza amfore je posalji poruku u inbox da ti posaljem broj i zavrsim popust. :) ne smijem ovdje broj ostavljat. :D
Ljudi vidio sam prije Bizbijevu curu na Zabjelu. Vozi golfa trojku sivu spustenu sa xenonima i farovima od cetvorke. 100% je njegova cura hahahahahahaha
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Je li kratko osisan, nabildovan?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/827816
250k km presao kaze...
X3 :D
Makar da su foliju makli..
Sent from my iPad using Tapatalk