možda gemelli, u onaj red dje je restoran porto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
možda gemelli, u onaj red dje je restoran porto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sto se tice Centra, tu su zatvorili, i onu Pro File u Carine dolje dje sad Zicer klub, tj nju su premjestili koliko mi se cini.
Uglavnom, idem u Gemelli, mislim da su OK cijene mada odavno nisam bio.
Najgora je ona Vujovic kopirnica, tamo vazda neke muke i cijene jace, mislim da se sad tu otvorila jos jedna u produzetak, ne znam ime pa mozes isprobat i kod njih.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Isprobaću onda tu gemelli kad dođe vrijeme.
Nisam sigurna ali neka mi je logika da su najpovoljnije one u blizini studentskog doma recimo ima jedna baš čini mi se u istom ili u profesorskoj đe kopiraju za studente.
Ova:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2db2167b23.jpg
Ova je poskupila.
Na kojoj je lokaciji najveći market IDEA u Podgorici?
ja msm gintas
Dobar UHF voki-toki da se uzme u Crnoj Gori (za planinarenje)?
Viđeh tehnoplus ali ka da su preuzeli monopol za te stvari.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ako hoces dobar, onda biraj provjerene, Icom, Yeasu, Kenwood... E sad solidno su se pokazali i ovi kineski Baofeng UV-5R. Imas jos dosta njihovih modela, ali svi su bazirani na ovom. Ovaj ima i UHF i VHF. S tim sto moras paziti koju frekvenciju koristis. Nelegalno koristenje je zakonom kaznjivo. Jos nesto, te specfikacije koje vidis vezano za domet, vaze ako je teren bez prepreka, cim si nedje dje ima prepreka, u sumi na primjer, taj domet nije ni priblizan pogotovo jer se koristi u simpleksu. Takodje i snaga koju deklarisu njie bas tacna. Osim provjerenih brendova.
Ne treba mi VHF to je više za policiju a to za prepreke kapiram sve čitala sam neke forume planinarske da baš zna da zajebe to sa specifikacijama.I vidim da se forsira taj kineski što si naveo a ako se iko razumije to si ti. [emoji3]
Hvala.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Dje najpovoljnije uramiti neke slike ?
Ker specifican format 50x 33
Mislim moglo bi 50x30
Da me ne dere neko..
Nisu umjetnicke slike.Nego neke slike stare PG vise kao poster.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ne znam da li je najpovoljnije, ali mi smo redovno godinama uramljivali u suterenu zgrade iza zgrade Metalka
Bilo je nekad i preko puta prodavnice motora na Draču
TT
Je li se u Pg ovjera prepisa dokumenata i dalje obavlja u onim kancel na trgu? Pitam jer mi se čini da sam negdje pročitao da one kancelarije ne rade. I ako ko zna, koliko košta ovjera prepisa diplome kod notara?
Ima li dje ne daj Boze ?:Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f54418574e.jpg
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
ja evo preko godinu koristim baofeng bez grekse,,, ima tu vise modela
888s meni radi bez greske...makar za ono za sta meni treba... i sa dometom sam zadovoljan...
za ove jace, bolje modele lijepo poalganje, pa dobijes kodno ime i sl :) ako mislis da koristis repetori na bjelasicu i sl...
ja sam npr 2kom 888s platio oko 25e.... dobio dva uredjaja, dva punjaca, sluslice sa mirofonom i kabal za kodiranje tj promjene frekvencija koje su fabricki podesene po kanalima...
iskreno, obzirom da se ovdje igracke prodaju skuplje ovo onda vrijedi 100+ €...
Da li neko zna gdje se uzima uvjerenje da lice nema već neku registrovanu samostalnu djelatnost ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
U CDA, crna zgrada na moracy, 4 sprat
Hvala puno [emoji4]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Zna li ko visinu pdv-a na umjetnicke slike, fotografije, skulpture i slicno?
Zna li ko koliko se ceka ponovno ukljucenje struje, u stan mi ugasise a gosti su mi tamo, odma platih ali evo 7 sati nista.
treba da platis i neku taksu i poneses im da bi ukljucili
Baofeng na primjer UV-5R moze da radi i simplex i full duplex, UHF i VHF. Da bi koristio repetitore u radioamaterskom opsegu, moras zavrsiti kurs i poloziti klasu da bi dobio licencu. Kvalitet same radio stanice u sutini ne igra ulogu na koji nacin koristis. Ja koristim motorolu Gp 340, isprogramirana na sve repetitore i jedan kanal na simplex. Kod Bafenga, samo voditi racuna da stanice nijesu jedna do druge, eventualno da se ne diraju antenama dok je primopredaja, znam slucajeva dje je doslo do ostecena. Koliko para toliko i muzike.