A izludje i mene... Avetinja....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
A izludje i mene... Avetinja....
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Turska serija Ljubav i kazna. Ao.
Egoizam bez pokrica.
Ljudi koji ne obavljaju posao za koji su zaduženi i za koji dobijaju platu ... neodgovornost...
kad neko tvrdi da je film njesra samo zato sto mu je ocjena na imdb niska
Ćuk.
Milozvuk.
Ocu da posaljem mail i ne mogu da attach a file,zasto?! zasto!?
Kupio sam gace,bile su mi uske.A sad mi same padaju s mene.
Trenutno me nervira ovo skroz gore na forum "NOVI CDM" jer taman krenem nedje da kliknem ono se ucita i spusti mi stranicu pa kliknem na nesto sto nisam mislio....
Sto mi treba masu para a nema ih.
Glupi a tvrdoglavi ljudi.
Sto ocu da izlazim sa 2,3 djevojke a one se medjusobno poznaju i propane mi svaka kombinacija. Nije mi to prvu put da se desava ali kao da je jace od mene, ne mogu da odolim.
Što moram da izmišljam internet izvore za seminarski. Debilizam.
Lazovi, Milan, Barselona, kamatasi, djevojka koja me svaki put pita volis li me, sto ostajem do kasno a moram rano da se probudim.
pod nekim anti depresivima sam pa sve mi cvijeta.zivot je lijep.
http://f4.img.v4.skyrock.net/f4d/biz...s/57883847.jpg
necija neodgovornost
Ljudi.
Semafor!!!
oni koji misle treba da sam pupčanom vrpcom vezana za mobilni pa se ljute ako im odmah ne odgovorim...
ah tehnologija...
Ja samu sebe... eto tako...
poludje me ovo novo sra*e od cdm-a..kad god ocu da odem na settings otvori mi se ovaj raspad a na portal cdm (onaj stari) onaj bagljavi link za dnevne novine..pa da ista valjaju nebi se dzabe dijelile (jos malo pa ce bit dzabe)...
Parking....parking.....i stalno parking
Teorija hljeba i dzema... Upravo dokazana u mojoj kuhinji po ko zna koji put.
Nazeb
Propade mi lijevi klik na misa i sad samo taknes odma reaguje.Pih kako je to gadno kao da u nesto meko ruku stavljam,kao u ljigavac,pih.
Nerviraju me ljudi koji zanovetaju.
to sto sam sova, ponekad
pa kako sam se juce razbio, to ni na jedan akcioni film ne mozete vidjet
nervira me kad na 100 nacina pokusam da dokazem ljudima da nijesu u pravu ali dzaba..pa nekome je lakse zacerat metar u prkno no cenat u glavu..
Polen.
Mene ove godine ne nervira...potpuno ga razumijem :D
Reklame za pivo. Moze li gore?
Ne mogu da vjerujem da postoje ĆURKE koje ne operu donji veš koji kupe u prodavnici-butiku, nego ga odmah obuku..
je li to moguće, franza ih rastrgla, glibave..
Majka me poludje, oce da me maze jogurtom, a i ne zna, starmajka, da je njen sin savrsena masina, kojoj cak ni 12-casovno izlaganje suncu ne moze nista :)
Poslije nekih 2 godine prosetah u večernjim časovima bulevarom Svetoga Petra Cetinjskog i ljudi kako se iznenadih!Kakav Beverli Hils ljudi!Sve puca od glamura i dobrih kola koja su parkirana duz ulice(naravno na nedozvoljena mjesta ali to je krem naseg drustva i zasto bi ih neko dirao).
Pih kakva količina gadluka , lokali puni foliranata i smecara koji glume nekakvu elitu.Pih!
A brate, sve nešto sad. Baš sam bez živaca!