Ne znam, ali osim mene ostali nemaju sličnih iskustava.
Printable View
Ima i to svoje al ti ne bih umio objasnit.Neko je podlozniji elektricitetu da se tako nestrucno izrazim.Ima ljudi na forum ja mislim koji se u to dobro razumiju objasnice ti neko.
Nista brate ti si onda fenomen.Ili vi ste fenomeni.
nova obuca,uvijek mi s*ebe stopala
one su udobne i ne kupujem nikad nekvalitetnu obucu,ali svake me nagrde,svake!
puca mi g00va...
bataljujem sve aktivnosti! ˇ-ˇ
čeda čvorak. i to što me glava i dalje boli...
Ono, fizika, šta znam.Quote:
Static potential develops only when there is absense of conductivity (like metal door knobs, etc. which are attached to wooden doors).
Humidity (in the air) enhances the conductivity and thus allows those charges to reunion and to lower towards zero the high electrical potential.
That it is why we may suffer from high voltage shocks due to electrostatic potential on a dry weather.
Isčekivanje hebenog odgovora na proslijeđene CV-ije.
Kad nekome predlozim jebeni film i taj kaze da ce ga pogledat i ne pogleda ga. Cak ni poslije 2je opomene.
hahahahah...čekaj đavle, nije sve kako se čini.
Meni se to nikad ne desava. Sto moze bit?
Dosadna gamad
http://new.edukacija.hr/resources/fi...eni09/muha.jpg
Žuljevi..
šuljevi...
Kad zbog pomoći drugome, dovedem vlastiti život u opasnost.
Da prostite posra mi se frizerka danas na glavu. Ja joj rekoh da mi stavi svijetlo plavo boju na vugla, jos sam joj nekoliko puta ponovio SVIJETLO PLAVA ali dzaba, ispa boja go*neta. Moracu stavit kanu sad, pa prije bajrama ofarbat u crno.
Mnogo toga. Sad obično to što neko mora nekoga da maltretira pričom o nekom običaju koji se treba upražnjavati, ne zato što se smatra da je koristan (a nije), nego zato da bi drugi rekli kako se na to nešto nije zaboravilo. I na kraju svako preko vrata do iduće godine. I tako u krug. E, Crna Goro, zemljo seljaka.
sve mi je super i sad se nerviram sto ne mogu postaviti oglas :) :) :)