Nemoj se nista cudit Djordje, sinoc na sjever me je par momaka ispred kada sam im dao poster pitali " Ko je lik ?"
Printable View
Nemoj se nista cudit Djordje, sinoc na sjever me je par momaka ispred kada sam im dao poster pitali " Ko je lik ?"
Ne mogu citat sve redom mada sam procitao dosta.
Bonja taj momak je odbranio prethodne kvalifikacije odlicno do pred kraj a od tad vidimo se to je katastrofa koja ceka da se desi. Danas nije imao odbrane mada nije kriv za golove. Golman treba da je siguran a ne kad vidim centarsut da se tresem vas.
Stevan Ako znam sta da kazem ubijte me, ne samo zbog promasaja vec citavog utiska od sinoc, samo da se momak ne uobrazi jer ce nam onda onaj mirko iz prvih kvalifikacija bit mala maca za njega.
Savic eto branio sam ga i mislio da su ga englezi unavidjeli ali jesu q momak je prskalica.
Kasalica i Volkov dva momka koja nista ne trebaju reprezentaciji, pojma nemam kako su tu dje su.
Brnovic = Filipovic = vezare, niti mozga niti autoriteta ni taktike nista. Tu su sjedjeli i primali pare i slusali.
Bojim se da cemo na crne jade bez mirka dobit San Marino i da ce da nas ispljaska ukraina a onda ce se dovest novi trener i bice kasno.
Velika bi sramota dejana savicevica bila da ova ekipa ne ode na neko veliko prvenstvo a ovo je mirku maltene poslednja sansa, ekipe sa mnogo gorim igracima su isla na velika takmicenja ali eto ego neciji nas je sroyao na same pocetke.
P.S
Ako znam ko dovede onog malera od filipovica da komentarise potpuno isti mec kao sa bugarima samo da ne budu i takve kvlifikacije
Ocekujem Beciraja protiv SM jer mirka nema a ya kasalicu je tata
Poleksic
Savic Dzudo Basa Jovanovic
pekovic drincic Zverotic
Joveta Mirko
Beciraj
Ovo je ekipa koja treba da igra protiv jacih rep jer je nama sredina svajcarski sir
Nema posla dok nam Mirko vodi reprezentaciju a ne trener, jer nijedan dobar trener nije budala da dodje da vodi i da mu onda sefuje igrac...
Volkov je top pogodak za ovu reprezentaciju pa pricajte vi prazne price, a za Kasalicu bi se slozio , samo brzinu ima, ostalo je trt...
Sto je fora da Familija ne dize transparente kad svi ostali dizu???
Niksicani totalni seljaci za prozivanje posle utakmice...
Navijanje na sjeveru pri pocetku nije lose bilo, ali posle vidimo se. Pod hitno treba bubanj da se nabavi za sjever i dobar bubnjar, jer nidje ne vidjeh da iko navija bez bubnja...
na utakmice nosis sliku igraca, zastavu, sal... ovako se utakmica pretvara u politicki miting, nimalo mi se ovo ne svidja.
dakle, jovetic je zasluzan za onu sansu isto kolko i vucinic, odigrali su ono doktorski, tandemski... sut je bio igracki, logican, onamo se lopta ne zaustavlja. stevan ce onu sansu promasit jednom od 10 ili 20 puta, maler je sto se to bas sinoc desilo, ali nista strasno. problem je sto i da je dao onaj go, mislim da ne bismo dobili sinoc. jos jednom, nemam nista protiv brnovica, ali on nema znanja i autoriteta da izvuce ono najbolje iz ovih momaka. ako 7-8 igraca nije spremno da izdrzi cijelu utakmicu, trener je u problemu, ali mora da smisli strategiju kako da sacuva tim i da postavi igru koju ce igraci iznijeti 90 minuta. golman bez samopouzdanja se ne stavlja na go, jer cio tim, a narocito odbrana, igra pod jos vecim pritiskom i greske i nervoza su neminovni.
Mislim da se sinoc obistinilo ono sto smo pricali i nakon dvomeca sa Cesima, a to je da ce nas pripravnicki posao Brnovica skupo kostat. Mi jednostavno nemamo selektora, oni su gotovo kompletnu utakmicu, pa i to prvo poluvrijeme, izgledali potpuno nepovezano, rastimovano, a odbrana potpuno pogubljeno. Ne smijem ni da pomislim sto bi bilo da nije sinoc bilo Base koji je srecom ispravljao par puta greske Savica i Jovanovica. Savic jednostavno treba prvo da sveze jedno sest mjeseci igranja u Italiji pa onda nek ide u startnih 11, jer ono sinoc je zaista bilo gotovo pa tragicno. Dzudovic koji jedva moze potrcat, pa kako je sinoc zatvorio onog Poljaka kad su bili 1 na 1, svaka mu cast. To je kad se igra glavom, sto je Savicu jos uvijek potpuno strano. Nije mi jasno sto se ne potrazi neka alternativa na toj poziciji, ja sam siguran da bi Kecojevic i Bojovic bili, makar trenutno, mnogo bolje rjesenje od Savica.
Meni je ova "zelena" ideja odlična, baš su me prijatno iznenadili moNci.
kasalica doktor!
Navijači :
www.youtube.com/watch?v=MmP4MohCTR4
Mene samo interesuje je li Adžić vođa navijača, pa dižete transparent na kom je Krsta Zrne Popovića??!!
Da samo malo pojasnim... Taj tip nije najveći junak kog je CG imala, pa da se iz meca u mec dize njegova slika... Cak nije ni bio neki junak. Cini mi se da su mu se vise sinovi borili od njega. Tip je uglavnom politicirao po CG, uspio je eto, kad su ga hvatali, da ubije nekog momka, pa se i pjesmo opoja o njemu...
Realno, moj djed je vise junstva pokazao i vise borbe za CG, od tog politikanta, pa ne idem na sjever i dizem sliku svog djeda.
Drugim rijecima, zestoko ste smorili sinoc, a i onaj sto stalno donosi sliku Popovica, ako mu nije neki unuk, i ako nije Adzic, kom je posa da bio da kreira nekog narodnog heroja, onda je i taj zestoko smorio.
Jos da dodam da mi nije jasno kako sinoc niste vidjeli da je sudija navlacio za Poljake, eto ja se trudim da budem objektivan koliko mogu.
- ponisten nam je gol, koji je izgleda bio regularan
- drugi gol Poljaci postigli nakon nepostojeceg faula
- onaj faul Savica na ivici 16 metara takodje mislim da nije postojao, jer se vidjelo da Savic bjezi od kontakta a Levandovski podmece nogu da bi pao.
- kad je poljski bek namjerno vratio loptu golmanu a ovaj je uhvatio u ruke, a tu je i Vucinic dobio zuti karton
- nisu svirana 2-3 cista faula nad Joveticem, iz dosta dobrih pozicija
S druge strane, ovaj posro od poljskog selektora smatra da nas prvi gol nije regularan, jer je njihov igrac lezao povrijedjen na sredini terena. Kakav idiot.
A nije suvishno Changes, nikako. Jer ovo nije neshto shto se jednom deshava, ovo se ponavlja evo cetvrti put. Eno vidio si statistiku-Filipoviceva era izgleda uspjesna kad se uporedi sa rezultatima koje sad postizemo. Primjecuje li neko da svaku zvanicnu utakmicu primamo po 2 gola? Prije toga smo u 6 utakmica (zvanicnih) primili 3.
Pazi, da smo mi prije Tetejca bili na stvarno niskom nivou i da je ovo napredak-svako bi mu kapu skinuo. Ali ovo je pogorsanje, i to vidno.
volkov je bas dobar bio ove 3 utakmice mislim da smo dobili dobrog igraca, a Drincic je odigrao kao sto sam i govorio ovdje nekima da ce i da je u top formi a oni mi nisu vjerovali :)
Jovanovic je kanta i direktan krivac kod prvog gola uz asistenciju kante Savica. mada sto se tice Jovanovica mogli smo jos neki gol primiti kako je gubio lopte.
svaku utakmicu idem na sjever i na svaku je sve gore i gore, a sto se tice prozivanja izmedju juga i sjevera neka ih je sramota i jedne i druge. mada ja to nisam cuo sa sjevera jedino ako nije bilo poslije utakmice.
a ako je bilo poslije utakmice onda mogu i razumjeti jer biti zatvoren u tor kao ovce 45 minuta , skupi se previse nervoze i frustracije
Moderni savezi s bore protiv onakvih stvari prije utakmica.Sastanci sa vodjama navijaca,par hiljada eura se ulozi za flajere,bukvalno neka kampanja da se napravi,da se onakve stvari ne bi desavale.Ovako ce savez da isporuci ko zna koliko na racun UEFE.
Na sjever su se bacali i vojni suzavci,i djelovima konstrukcije gadjali golmane...znaci vec su se radile stvari iz 19.vijeka..
Nisam vidio dobar dio utakmice pa neću pričat o golu Simona i isključenju Obreniaka. Čekam snimak neđe ako bude.
Nažalost, reko sam prije par dana da će Savić da kiksa i to vrlo brzo. Penal u 5. minut je i to onakav je klasa Jovana Tanasijevića, recimo. Stvarno mi je žao gledat toga momka kako konstantno nazaduje ali mora se reć da je u ovom trenutku on rupa. Levandovski mu je stalno bio daleko, potpuno van igre momak. To što je spasio gol je lijepo ali to je normalno, kad golman izađe ili on ili Baša moraju nazad. To je nešto što se očekuje a ne bilo što "ekstra" tako da nema ni govora o iskupljivanju za penal.
Nadam se da ovo nije potpuni taktički debakl nego da su momci prosto izgoreli od želje, euforije i čega već. Evidentno je bilo da su igrali srcem, i trčali i što jesu i što nisu mogli ali utisak je da su se zalećeli kao đeca kad im daš loptu. Kažem, nadam se da je činjenica da je start kvalifikacija, velika želja i ostalo učinjelo da tako igraju jer me strah da pomislim da je ovo bila neka taktika. Trčalo se gore dolje, i kome jes i kome nije mjesto tu, napadao je, nazad je bila takva promaja da stvarno čudi što nismo primili još koji. Nego eto, sreća pa je Levandovski pokazao da mu treba 5 šansi za 1 gol.
Onda, crveni Sava Pavićevića. Da je bilo ko drugi to napravio, razumio bih. Ali čovjek od 32 godine koji je s Drinčićem najduže na terenu da onako idiotski reaguje, nemam riječi. Baš me iznenadio.
Opet, falilo je malo sreće posle 2-2. Garantujem da Joveta uđe još 20 puta u onakvu šansu, 20 puta će dat go. Kako je ono promašio, samo on zna.
Na kraju, nije ovaj bod loš zato što je bod i što nisu tri, nego zato što smo odigrali jako loše. Po treći put, nadam se da će, kako dođu sledeći mečevi, euforija bit manja i da će se više igrat mozgom, počev od Brne.
Ako se ikakav zakljucak moze izvuci od sinoc to je da je lazna nada nestala. Brnovic ne bio bio prvi u nasoj ligi sa Buducnoscu, a da ne idemo dalje.
ja ti garantujem da i 90 % onih koji znaju kako se zove pojma nemaju ko je i sto je bio!
Savo Pavićević je li moguće ono ljudi? pa napravio je faul da iskali bijes dobio žuti i umjesto da se smiri, on podje da udari Levandovskog, nevjerovatno :( mislim isprovocirao ga je Poljak, ali opet dje on sebi da dozvoli ono!
Stevan je sinoć odigrao najgori meč u sezoni, ali će on donijeti makar dvije pobjede u ovom ciklusu sigurno :)
i da bačim hejt na onog po sranog golmana pih kakav smrad, mada tako nam i treba kad stolice ubacamo u teren pih :mad:
Golman Poljske je odlican provokator, a i dobro je nalozio manitu publiku
Kako je ljigav onaj golman Titon. Kakav geg kod prve petarde, kao zaba je zauzeo stav. Ok, pukla mu je petarda pored glave, ali dodju golmani iz nase lige, pucaju i oko njih pa oni iskuliraju a onaj se prenemaze kao glumica u pozoristu. Ne opravdavam petarde ( sto bi rekao Mirko: Hvala navijacima iako su ubacivali petarde i poneku stolicu. - Kakav sef. ) daleko od toga ali ona princezica ide 6 puta da se zali tamo delegatu. Odjebi bolesnice, idi doma pa se prenemazi. 'Ajde da je smekerski mirno otisao i rekao jos jednom i odoh nego se usrao kao da je u Irak dosao.
Nije "Zrne" nego Zrnova,kao prvo.
Drugo, Crna Gora nije imala u svojoj skorijoj istoriji većeg junaka koji se proslavio u mnogim bitkama, rodoljuba i čoeka od Krsta Zrnova Popovića,koji je cijenio i poštovao svakoga, a što je najbitnije-bio je vođa komita i zelenaša koji su bili za Crnu Goru i za kojima ne stoji ni jedno jedino zlodjelo, za razliku od ideološki drugih strana, koji su punili jame ohoho.
Ako neznaš ništa o njemu, nemoj ni da pišeš ništa. Da ti ne prepričavam i da ne ulazim u OFF, uzmi malo literature ako te zanima,ako ne ostavi se te priče,i drži se teme,a tema je fudbalska reprezentacija.
Složiću se sa tobom da možda nije bilo potrebe da se njegove slike šire po tribina,ali što je tu je,izgleda bez politike i istorije ne možemo ni običnu utakmicu da odgledamo. Za to smo krivi svi mi, i mi koji cijenimo i poštujemo njegovo djelo i vi koji negirate. Da vi to ne negirate manje bi mi isticali.
Inat pustí.
---------
Što se tiče naše reprezentacije, mislim da su odigrali odlično prvo poluvrijeme i slabije drugo kao posljedica dešavanja na terenu i na tribinama, mogli smo utuć Poljake da se nije meč otvorio kako se otvorio, ali što je tu je, nije ni bod toliko loš, tek je ovo početak.
Kiksaće neđe i oni i Ukrajinci a bogami i Englezi.
Treba se potrudit i dati San Marinu što više golova da bi nam bila što bolja gol razlika.
Montenegro vs Poland - Goals (World Cup - Qualification ...7 september 2012 ...RTCG)
http://youtu.be/JZTkHweBvjk
Gnjilo gnjili, pukla mu je petarda čoče 3 metra od njega. Pa 90% crnogorske đece bi gluvo bilo da je to toliko jako.
Milo mi je samo što mu je sudija posle drugog prekida kad se počeo kurčit nešto kako neće da brani ovo ono, reko i pokazao nešto u stilu, vrati se druže na taj go i ne jedi *****.
Ajde ljudi iskulirajte malo.
Ovdje neki pljuju po defaultu, pogotovo Drinčića i Volkova.
Od Volkova je počela akcija za prvi gol. Igrao je sasvim dobro, to što se često dešava i njemu i Mirku i Joveti
da kad su sa loptom saigrača nema na vidiku je problem uigranosti ekipe i to ide na dušu Brnoviću.
Isto kao što nije znao da pripremi ekipu za drugo poluvrijeme da odigraju na rezultat do kraja.
Nema on to iskustvo da završi rano dobijenu utakmicu. Mogao je slobodno ubacit Pekovića umjesto Simona i
odbranit se uz kontre preko Mirka i Jovete. Ovo je nažalost naknadna pamet, ali treba izvlačit pouke na vrijeme.
Drinčić je objasnio sinoć. Ako ništa vrijedi ga imati u ekipi zbog izvođenja prekida, skoro svi su bili opasni.
Svi hvale Vukčevića koji guši loptu standardno. Obratite pažnju kako kombinuju Mirko i Joveta, koliko brzo i koliko brzo primaju loptu i reaguju,
to Simon nikad nije i neće znat. Jes on igrao borbeno, i imao par dobrih poteza, ali džaba kad svaku akciju dovede do toga da se 8 poljaka vrati u 16.
Kasalica je mlad igrač i biće koristan. Čudna je odluka da on ide na krilo. Pogotovo znajući da Mirko kida na toj poziciji već godinama, možda je pametnije bilo poslat njega lijevo, povuć Jovetu u sredinu a Kasalicu ili bećiraja u špic. Ali sad je svejedno.
Odbranu možete kritikovat ali čemu, imamo li bolje igrače možda koji bi igrali umjesto ovih?
Džudović nije bolji od Savića, tromiji je i nespretniji. Tek bi njemu čudo napravio Lewandovski.
Savić je očigledno upao u krizu i ne igra sa sigurnošću od ranije. trener bi trebao da je tu da mu pomogne
i psihološki. On je veliki potencijal i siguran sam da će ponovo bit onaj stari. Daj bože da u Fiorentini dobije šansu da igra,
prob lem je što su doveli i Tomovića na njegovo mjesto koji je iskusniji.
Ovo je sasvim dobra ekipa ali s njom treba radit.
Cico je bio veliki psiholog, znao je da ih pripremi.
SInoć su momci pregoreli jako brzo. A drugo poluvrijeme je bilo skroz stihijski.
Ali opet, ne treba očajavat. Prvo poluvrijeme su pregazili Poljake i sa tom igrom koja je izuzetno kreativna
mogu da pregaze bilo koga.
Bitno je da im se ne poremeti dobra atmosfera koju imaju u ekipi zbog ovoga.
Ovo je OK rezultat. Izjednačeni smo sa glavnim konkurentom i dalje. Ništa nije izgubljeno.
Sto ce na sjeveru masovno djevojcice od 13 godina, pa nije vam to balasevic decice.
otvorena utakmica sa dosta sansi na obije strane. lako se stizalo do protivnickog gola. u drugom poluvremenu smo napadali bez neke ideje - nego na duge lopte i na klasu vucinica.
jovetic sinoc najgori igrac na terenu. odbrana slabo odigrala.