Koji strucnjak naredi da 10 hiljada ljudi ceka na stadionu ,dok poljaci popiju kafu,polako pokupe prnje i stignu skoro do Varsave,....pa da nas pusti da izadjemo. sramota.
Printable View
Koji strucnjak naredi da 10 hiljada ljudi ceka na stadionu ,dok poljaci popiju kafu,polako pokupe prnje i stignu skoro do Varsave,....pa da nas pusti da izadjemo. sramota.
Taman dako budemo igrali protiv Engleza bez publike, to smo i zasluzili (i navijaci i organizatori utakmice) + ce crnogorski biznismeni ostat bez prilike da zarade na reprezentaciji. Pih
thanks MontenegroCT...ali se malo prije iznenadih...evo kod mene u NJ, USA nocas na kablovsku....in HD. :)
Ne znam jel ko malo bolje gledao..Jedini igrac,sto umije da stane na loptu je Simon Vukcevic..Ima snage za tacno 65-70 minuta..Ali ce stanuti na loptu odigrati po strani neki dupli pas,centrirati itd itd Odraditi koliko moze i to je to..Najbolji veceras.
Tacno,nemamo pojma,sreca pa ti i Brna imate.
Popisaj se ti u to ako nama nisu dovoljna 2 gola da dobijemo utakmicu kuci,a kako je sve izgledalo ni vise od toga nam ne bi bilo dovoljno niti ce bit protiv bilo koje ozbiljnije ekipe i ne znam sto svi kukaju sto Jovetic nije dao gol.Zar zaista vjerujete da bismo dobili utakmicu?Zavrsilo bi 3-3 ili 3-4,nikakve tu dileme nema,ova ekipa je tako "pripremljena" da nije sposobna da izdrzi bilo kakav ozbiljniji pritisak protivnika i to je to.Totalno neozbiljno i neorganizovano,stihija cista.Jednostavno se moramo pomirit sa cinjenicom da je ovo povratak u Filipovicevo doba,iskreno i mnogo gore od toga,jer je Filipovic ipak bio prinudjen da igra sa Batakom,Tanasijevicem i slicnim asovima u sastavu,a danasnja ekipa je mnogo jaca.U normalnim okolnostima ovaj rezultat ne bi bio strasan,jer da bi isli na SP mi svejedno moramo pobjedjivat u gostima,ali sa ovakvom igrom to se jednostavno nece desit.Kao sto se ponovila Bugarska iz 2008.,tako ocekujem da ce se ponovit i Bugarska iz 2009. i to vec u gostima protiv Ukrajine,jer je vec sad jasno da Brnovic nece lako odustajat od svojih zamisli.Nabice nas 4-1,mi cemo pricat kako smo dobro odigrali,ali nismo imali srece,a Brnovic ce se po uzoru na svog kolegu Vlaisavljevica cudit sto mu odbrana 5. ozbiljnu utakmicu za redom prima kretenske golove,a protiv San Marina bas sve dobro funkcionisalo.Meni je jedino krivo sto cemo prosut ogromni potencijal koji ova reprezentacija ima za igru "malih reprezentacija",odnosno tvrdu organizovanu igru koja nam je ranije davala rezultate,a koju mi bez ikakvog smislenog razloga napustamo i krecemo u suludu jurnjavu na gol vise koja nam nikad nije,niti ce dat rezultat iz jednog prostog razloga-nemanje igraca za takvu igru,niti dovoljno kvalitetnih,a posebno ne fizicki spremnih.Ako zelimo ista cinjet,mi utakmice u kojima damo 2 gola jednostavno moramo dobijat,a takvih nece bit puno.
Brnovica ne cijenim kao trenera,a poslije ovakve izjave ni kao covjeka:
"Ne znam na šta mislite. Sjetite se da smo i u tim kvalifikacijama u meču s Velsom dali gol iz jedine šanse za 90 minuta, a da smo „preživjeli” četiri zicera rivala. O tome niko ne priča", istakao je Brnović.
Em sto laze sto se konkretno ove utakmice tice,em sto nema obraza da kaze sa kakvim se timom igrala ova utakmica,a i sve ostale pod vodjstvom prethodnog selektora na cije je uspjehe vise nego ocigledno ljubomoran.Nije bilo ni Jovetica,ni Drincica,ni Savica,niti najnovijeg pojacanja iz Srbije.
E pa ako je i bilo srece(a bilo je) ona se mora zasluzit radom i dostojanstvom kojeg Brnovic ocito nema ni zeru.Dno dna!
Dobro je bilo,jeste da je moglo bolje al jbg to je fudbal... Dobro smo igrali dok smo imali snage,sudije necu komentarisati a i takodje izmjene naseg strucnjaka...
Ne mogu sve obuhvatiti odjednom.
Iskreno, cekanje poslije utakmice mi nije zasmetalo jer sam bio pripremljen na to. Ista stvar kao kad je bio Slask. Necu trositi rijeci na objasnjavanje nelogicnosti i nedostatka zdravorazumske komponente u takvom postupanju i organizovanju.
Brnovic sa 4 ofanzivca na klupi uvodi stopera, zadnjeg veznog i krilo. Svjestan sam da su izmjene bilo djelimicno prinudne ali moglo je to mnogo, mnogo bolje.
A sudija je posebna prica. Citavo vrijeme je sudio 70-30 u korist Poljaka, kao da su oni domacini majku mu. Mnogo losih odluka, faul nad Basom kod odbrane sa gol linije, zuti za Mirka, molim? Nevjerovatno mnogo nesviranih ociglednih faula za nas, par propustenih prilika da se pokazu kartoni... itd. Gol Simonov.
:lolblue:
mudro...
Ja ipak mislim da je Fico sa njegovim Audijem izbaksuzirao ovo.
Najjace kako poljubi onog iz security kad uvali gol a ovaj osta zaprepascen. Namrtvo cudan lik osim sto je tata na terenu.
Joveta podbacio u drugom i tu lezi zec naseg neuspjeha.
Meni je milo sto je momak osigurao sebi zivot parama od fudbala, a za ostalo samo neka je zdravo. Nula obicna.
(svako li je zajeba one arape).
Moja pretpostavka je zbog toga sto Dejo ima veze sa mafijom, on sastavlja ekipu, zato je i procera cica. Kasalica igra zato sto je igrac Zvezde. A Beco je vec prodat igrac... pa sad nek igra i u Liverpul, nece ga zaigrat prije ovih mrtvaka.
Sticajem okolnosti, zaglavio sam bio na sjevernu tribinu. Ono sto se tamo zbivalo je za detaljnu analizu. Kakvih sve idiota tamo ide cc...
Sto se organizacije tice i cuvenih 20tak poljaka dok se po tribinama pogotovo sjeveru stari ljudi gusili... dok ne probise kordon neki irvasi....
Stvarno, nikad vise....
Ps, lose smo poceli, sledecu moramo dobit po svaku cijenu. A potencijala za to svakako ima... Samo sto emam pojma s kim igramo. Nadam se Ukraina.
Uveo je Dzudovica jer je Pekovic pokazivao pet puta da je izmjena neophodna. U fizickom stanju kakvom jesmo, izuzev Mirka, normalno je da ce zadnjih 15 minuta uvesti Dzudovica, da ne izgubimo i bod, jer bi to bila katastrofa. Ne utice Brnovic na fizicku spremu igraca. Ne znam zasto ga pljujete, zaista ne znam. Nocas smo napravili 10 sansi, primili golove iz dvije greske pojedinaca. Za razliku od igre kod Krajnjcara kad smo 90 minuta spasavali gol i iz jedne majstorske Mirkove akcije davali golove. Nocas smo igrali, dok smo bili fizicki spremni. Poslije toga pali. Ali Poljska nije repka za zajebanciju, i ako smo ih realno nadigrali. Imali smo par sjajnih akcija, i mogli smo mnogo vise da Joveta nije odigrao kako je odigrao. Nocas je bukvalno bio igrac manje, cak nije ni grizao kako to inace radi. Kasalica je bio skroz solidan, momak je za 20 minuta izborio iskljucenje jbt, sta oces vise. Jovetina sansa da je bila gol, nocas bi svi slavili Brnovica. Ali ona Mirkova asistencija je neshto najljepse fudbalski sto sam odavno vidio. Uglavnom, mnogo mi je milije gledati ovakvu repku koja je u prvom dominirala protiv Poljske. Mozda rezultat nije dosao, ali u proslim kvalifikacijama smo igrali kao provincijska ekipa iz Engleske kojoj se posrecilo. Sad igramo fudbal. Mozda rezultat nije dosao, ali nije kraj svijeta. Golman pod hitno mora da se mijenja. Nocas nije kriv za golove, ali je previse nesiguran. Zasto ne gurnuti Vlada Giljena koji bi mogao da bude golman narednih najmanje 5 godina? Vidim neko pise kako je Mirko opet imao ruke na kukovima. Pa sta treba jedan igrac da uradi da bi ga postovali? Covjek je imao asistenciju, gol i namjestio dvije 100% sanse koje nijesmo iskoristili. I neko ocekuje od njega da igra odbranu? Pa njegov posao je da se da gol, on je direktno kriv za dva veceras. Njega uvijek cuvaju najmanje dva, a on je uvijek odlucujuci covjek repke! Sigurno najbolji igrac na Balkanu, van konkurencije. Ako moze nekom ruka na kuku da smeta vise od njegovih poteza, primanja, pasova i golova, onda zaista ne treba da gleda fudbal. I nije to samo nocas, tako je svaki put. Zato Simon ima onoliko prostora, i nocas je konacno odigrao utakmicu. Nije mi se svidjelo sto nije izveo Jovetu a ne njega, ali ipak, zna se hijerarhija. Iskreno se nadam da ce Jo Jo prevazici taj mentalni problem nacionalnog dresa, i da ce i on odigrati na Mirkovom nivou, jer onda bi sve bilo lakse. Niko ne polemise njegov talenat i zelju, ali jednostavno je cinjenica da za repku ne daje ono sto daje za Fiorentinu, i ono sto realno moze. Isto tako citam da neki Sava pravdaju. Pa ako ste pratili sta radi kod izuzetno popustljivog sudije, sto se tice kartona, vidjeli biste da je zasluzio crveni mnogo prije toga. Takodje, cist faul kod drugog gola, potpuno nepravedan. Pet puta je nasadio Poljskog igraca. Savic je katastrofalan bio. Vjecito van pozicije, metar od Levandovskog, kasnio na loptu svaki put, da je bio neki drugi sudija i on bi dobio crveni. Zverotic je bio bas los nocas, izgubio je previse lopti, a pozadi nekako izgubljen. I sudija nas nije nista ostetio. Osim mozda kod onog faula Lewandovskog, ali on nije imao nikakav znacaj na rezultat, jer je Savic izvadio situaciju.
Nego ono sto je za mene jos vise porazno od gubljenja ova dva boda je mlada reprezentacija. Bio sam i njih da gledam na stadionu, i pravo da vam kazem odavno se nijesam tako razocarao. Takvu tugu od igre odavno nijesam vidio. Izuzev par individualnih akcija Boljevica nista. Ali bukvalno NISTA! Vidjeo se sav talenat Bakica i drustva. Mislim da dolazi generacija naduvanih talenata, od kojih necemo uspjeti da izvucemo nijednog jedinog fudbalera izuzev Djordjevica. Iskreno se nadam da grijesim, ali to je blago receno katastrofa na celu sa strucnjakom nad strucnjacima. Zamisli kad zadnjih 5 minuta cuvamo bod koji nam ne odgovara. Tuzno! Ali samo da se ne izgubi da ne bude trener kriv. Nijesmo spojili tri pasa za citav mec. Nijesmo ni pokazali zelju. I neko od tih momaka treba sjutra da igra za repku. Mislim da cemo gledati Pavicevica, Jovanovica, Zverotica i ostale face jos dugo dugo...
ima li ko od vas na forumu da je pjeva "goro moja" na pocetku drugog poluvremena, pri vodjstvu, i zasto?
o utakmici cu sjutra, al ovo mi nikad nece bit jasno.
Ne mogu da vjerujem da pojedini strucnjaci odje imaju obraza da pljuju Jovetica za ovo nocas?!
.
Dan kasnije. Pa... nije ovo nista sto bi trebalo da nas posebno uzbudjuje, ili iznenadi, naprotiv, ovo je pravilo. Tipicno, pred start kvalifikacija, neskromni u ocekivanjima (i hvalospjevima, ako nas krene...), a neumjereni u kritici kad se desi ono sto znamo da ce se, prije ili kasnije, desiti, samo mi ne zelimo da vidimo i priznamo. Sto se mene tice, osim onog jedinstvenog "naboja" koji je moguc samo kad igra reprezentacija, nije mi ostalo zivaca, kao ni iluzija, da bih se precerano nervirao. Uz momke, naravno, do kraja, pa ako urade nesto - odlicno, ako ne... da smo zdravo. Jednostavno, treba biti realan i pomiriti se sa cinjenicom da imamo tim skromnih mogucnosti, sa akcentom na golmana i vezni red, uz selektora koji stvari dodatno komplikuje, bolje rec - degradira. U skladu s tim treba i postaviti ljestvicu ocekivanja. Na kraju, spustimo li tu ljestvicu za jedan ili dva "prsta", a imajuci u vidu da ovo nije grupa u kojoj ne mozemo napraviti iznenadjenja - Poljaci i nesto jaci Ukrajinci su reprezentacije s kojima, uz malo srece i malo vise Brnovicevog doprinosa, itekako mozemo izaci na kraj - kvalifikacije mozemo pratiti sa manje tenzija i opterecenja, a njihov kraj tj. ishod mozda docekati u drugacijem, mnogo boljem raspolozenju.
_________
Bas nemam inspiracije za pisaniju.Ima sam tu (ne)srecu da gledam poslije utakmice Luku Pavicevica u jednoj emisiji.E sto znaci dobar selektor,po hiljaditi put se uvjerih.
Jedna reprezentacija Gane ima tim psihologa koja ih uz selektora priprema prije utakmice.A mi smo zaposlili pocetnike samo zbog drugarskih i kumskih veza.
Sto se same igre tice,imali smo premocnih momenata.Ali i mnogo nediscipline u igri.Taktika prelosa u drugo poluvrijeme,nevjerovatan pad se desio u igri.
Svim igracima svaka cast na borbenosti,posebno kapitenu.Savic se na kraju iskupio,kod drugog gola je napravio blok Mirku,i uspio zajedno sa njim da uvali loptu u mrezu.Isto je prosuo malo premiershipa.Pogledajte dobro drugi go.Ne svidja mi se doprinos Simona Vukcevica.Aktivan jeste,ali neucinkovit evo vec treci ciklus.Udavi loptu.
Ja ipak mislit da mi moramo imat realne ambicije.Eto ta letonija sto smo je nakantali je igrala preproslo EP.Ovim rezultatom smo napravili korak nazad,ali nije tragedija.
Ono sto su radili navijaci nema ni u avganistanu.
Srbija ti je prosecna. Zasto psujete i kritikujete tako ? jeste zaboravla da nas je sudia unistio, kako je samo grzno sviro dolazilo mi je da slomim tele. Onaj penal sto napravi Savic, Pa napravise englezi jos zesci penal nad Jojom pa sudija ne svira, kakosmo baksuzni to je ne moguci. Prvi gol kad je Vukcevic dao sudija je svirao ofsaid a nije bio, pa tobi bio 3_1 gospodo za nas pa da vidim sta bi poslen poljaci u radili. Zasto sudjene ne kritikijete nego igrace.
Da se razumijemo, moglo je ono sinoć lako završit i 3-1 za nas (neko bi rekao da je možda i trebalo), ali igra kao igra je bila klasična reprodukcija igre iz ere Filipovića - od statičnosti i manjka igrača u svakoj akciji, do razvlačenja formacije od aut linije do aut linije bez ikoga u sredinu, probijanja naše odbrane kroz sredinu itd. Sredina i organizovan prenos lopte naprijed ponovo ne postoji. Potpuno identični problemi do zadnjeg, sem što je ovog puta individualni doprinos bio na nešto većem nivou pa su šanse i rezultat (koji objektivno i nije toliko loš) ostavile donekle pozitivan utisak.
Sva motivacija, pozitivna atmosfera i individualni kvalitet ovog svijeta neće riješiti probleme koje Brnović očigledno ima, kao što nije ni prošli put kad nas je vodio stručnjak sličnog kapaciteta.
ima stvari za koje je kriv brna, ali za formu i promašaje jovete, kikseve savića i božovića, nije..
opet nije loše, bod je tu, mogli smo dobit, ali moga je levandovski het trik postić..
sredina nam je, čini mi se najveći problem, spora, razvučena i onda odbrana plaća..
petarde i stolice bruka i sramota, kao i čekanje da izađemo dok poljaci pređu njihovu granicu..
p.s. možda je greška, ali ne bi bilo loše ovo što brna izjavi::) sa cdm-a..
- Malo sam razočaran rezultatom, ali čestitao bih momcima na borbenosti, dali smo sve od sebe. Odigrali smo odlično prvo polurvijeme, ali smo neshvatljivo pali u drugom dijelu susreta. Crveni karton Pavićevića je nas je sve poremetio. Imali smo šansu preko Jovetića, ali možemo biti zadovoljni, jer su Poljaci imali šanse za trijumf. Mislim da nije bio faul prije gola Poljaka, ali neću o tome da pričam. Veliki broj igrača je bio umoran, neki su i povrijeđeni igrali, kao što je slučaj sa Mirkom. Idemo da uzmemo devet bodova u naredna dva meča. :):)
Svaka čast navijačima, ali nijesu smjeli da lome i bacaju stolice na teren, kao i petarde. Ipak, neću to da komentarišem, jer znam da nijesu to radili iz zle namjere – rekao je Brnović.
..izjave igraca i trenara nakon utakmice...dnevnii list Pobjeda
Mirko Vucinic - Hvala publici
Stevan Jovetic - Izvinjavam se svimaQuote:
Kapiten Mirko Vučinić bio je jedan od najboljih aktera na sinoćnjem meču. - Krenuli smo loše, ali moramo biti zadovoljni, jer smo imali snage da se vratimo. Malo ko bi uspio da se vrati. Želimda se zahvalimpublici, nosila nas je tokom cijelogmeča - kazao je Vučinić. Kapiten je prokomentarisao i situaciju u kojoj je i samučestvovao, kada je majstorski uposlio Jovetića, ali ovaj je promašio. - Šteta, ali Stevanu se nema šta zamjeriti, ne mora da se izvinjava nikome. Mnogo puta je učinio ljude srećnim, dao dosta pobjedonosnih golova - stao je kapiten u zaštitu saigrača. Prije meča bilo je špekulacija da Vučinić neće igrati, ali ipak je „stisnuo zube“ i, uprkos zabrani Juventusa, odigrao na svoju odgovornost. - Imao sammalu povredu i strahovali smo. Nekoliko vlakana je otišlo, imambol, ne znamhoću li igrati protiv San Marina. Imao samodričan odgovor od Juventusa i igrao samna svoju ruku.
Pavicevic - Glupost zbog kartonaQuote:
Stevan Jovetić je poslije meča bio vidno emotivno potrešen, naročito zbog činjenice da je imao ,,meč-loptu“ kada se našao u situaciji „jedan na jedan“ sa Titonom. Međutim, šutirao je pored gola. - Bila je ovo teška utakmica. Želimda se izvinim svima zbog promašaja, koji je mogao da promijeni sve. Preuzimampunu odgovornost, imao sam šansu koja bi riješila pobjednika, ali nijesamuspio - kazao je Jovetić.
Savic - Bod nije losQuote:
- Vodili smo 1:0, pa poslije preokrenuli stvari u svoju korist, što je izgledalo perfektno. Mislimda smo odigrali dva različita poluvremena, a u drugom smomorali bolje, jače i čvršće, s obziromda smo imali rezultat. To je fudbal, dešava se. Mada, napravio sam veliku glupost sa onim crvenim kartonom. Rezultat je mogao i morao biti mnogo bolji, smatramda smo kvalitetniji od Poljaka - kazao je Savo Pavićević.
Brnović: Razočaran sam, ali nije smak svijetaQuote:
Stefan Savić tražio je pozitivnu stranu u remiju sa ,,bijelimorlovima“. - Gubili smo, pa smo uspjeli da se vratimo. Primili smo taj gol na početku nastavka, koji nas je sputao. Više smo očekivali, ali tek je start kvalifikacija. Mislimda bod nije tako loš rezultat. Idemo u San Marino da uzmemo sva tri boda - rekao je Savić.
Quote:
Kormilarucrnogorske reprezentacijeBrankuBrnovićunijebilo lakonakonutakmice. Vidjelo se todok je odšetaodo svlačionice, ali i pola satakasnije, kada sepojavioprednovinarena južnoj tribini podGoricom. - Iskren da budem, razočaran samrezultatom, ali sammakar zadovoljan igromu prvompoluvremenu. Pokazali smo da imamomoćdaseujednompoluvremenu vratimo, da okrenemo minus. Ipak, u nastavku smo pali. Neobjašnjivo smo primili gol iz prekida, što nije prviput, jeruglavnomtakoprimamo sve golove otkad sam ja selektor. Onda su došli problemi sa povredama, mnogo igrača se žalilo, bilo spremno za izmjenu, a neki od njih, konkretno Drinčić, rekao mi je da neželi da izađe samozbogmene. Dosta toga se poremetilo. Stigao je i crveni karton i to su nekiodrazlogaštonijesmopobijedili.Očekivaosamtribo da, to su očekivali i igrači i navijači. Nijesmo ih upisali, ali nije smak svijeta. Idemo dalje - kazao jeBrnović. Je li se izgubila disciplina u igrukojusmo imalinapočetku prošlihkvalifikacija? - Nemojte dame sad vučete za jezik. Na startuprošlog ciklusa pretvarali smo jednu šansu, a protivnik je stvarao po četiri „zicera“kojejeBožovićbranio. Momci su se borili, dali su sve odsebei čestitamimnazalaganju. Da jeJovetićrealizovao„zicer“ kod2:2, sve bi bilodrugačije... - Iz narednih 10 puta daće 10 golova iz iste, ili slične pozicije - konstatovao jeBrnović. Podsjetio je na kvalitete Poljske... - Znao sam da igramo protiv jakeselekcije, jersamihgledao na EP. Vidjeli ste kakav je igrač Levandovski. Pozadi imamo BašuiSavića,dvaekstrafudbalera, ali i pored toga imali smo problema da ga zaustavimo. Levandovski nije jedini. Poljaci suimaliparšansi,panakraju bod i nije toliko loš. Kakav je sada plan? - Idemo na šest bodova u naredna dva meča, tu nema dileme.Poljska jeboljaselekcijaod Ukrajine, protiv koje ćemo ići na pobjedu u oktobru - zaključio jeBrnović.
Prelijepa slika :)
http://i.imgur.com/I8ULK.jpg
Ko je na transparentu?
Ovi iz " Familije " nsi htjeli da drze postere sa Krstom?
Pazi neshto, shto se tice prvog tima sastavio ga je tacno kako treba. Zato je tim, lishe onog nesrecnog penala, igrao odlicno prvo poluvrijeme i vodio 2:1. Ali shta je on rekao igracima na poluvremenu, to ne zna niko. Zatim, pogub sa izmjenama koje nikako nisu mogle biti "iznudjene". Nego se jasno vidi nedostatak autoriteta selektora koji nema one dvije loptice u gacama da izmijeni Jovetica, kog ne zhelim da prozivam kao igraca, ali koji je sinoc uz Savica bio najgori nash igrac. Nego je izveo Simona Vukcevica iz sredine koji je, btw, uz Drincica (svi znate moje misljenje o liku ali odigrao je odlicno) bio najbolji, a uveo Kasalicu, i time ponovio staru greshku ubacivanja shpica na krilo. Onda je izveo Jovanovica a uveo Pekovica i ostali smo na sredini sa 2 igraca shto je uslovilo da se 20 minuta nismo mogli sastaviti sa loptom, ali bukvalno. I to sve od ekipe koja je prvo poluvrijeme odigrala na nivou 1/8 ili 1/4 finala CL.
Dalje, evidentno je da covjek nema ama bash nikakvog autoriteta u ekipi, niko ga tamo ne zarezuje pet posto. A i kako ce, kad covjek ne izvodi Jovetica posle onako lose predstave. Samo neka se svi zapitaju: kad ce Joveta da isposhtuje selektora za bilo shta ako zna da se ni onakva predstava ne "kaznjava" makar izmjenom.
Slazhem se, s tim shto bi na to josh pridodao i vishegodisnju zabranu ulaska na stadion. Pet dana se prica i strashi narod sa poljskim huliganima, i na kraju Poljaci mirni kao bubice a nashi naprave ******. I budalashtina sa Krstom Popovicem, ne shvatam ono uopste. Na stranu bilo cije misljenje o njemu, ali zar nemamo ljudi koji imaju malkice vishe veze sa fudbalom a koji zasluzuju da se nadju tamo, kad vec mora neko?Quote:
Originally Posted by Amnesiac
Kad se sve sabere, zakljucak je jasan-glupo mi se ponavljati i stvarno se trudim da ne pljujem bilo koga i necu pisati 38 postova:), ali sa ovim selektorom shanse za drugo mjesto su nam u domenu teorije. Bash u domenu teorije. Volio bih da me demantuju.
Upravo tako. Ono shto bih josh, pored ovoga zamjerio je sledece: pomenuti totalni nedostatak autoriteta, kao i potpuni nedostatak timske igre, zbog cega i pored svega ovoga shto si spomenuo (motivacija, atmosfera...) objektivnom posmatracu (mi to nismo jbg, ali odgledajte ljudi snimak i potrudite se da budete) ekipa izgleda kao random skupljena grupa gradjana od kojih poneki eto znaju poneshto o fudbalu. A svi pricaju o nedostatku nekakve srece, kao da se igra rulet a ne fudbal. Interesantno kako taj "nedostatak srece" nas pogadja kad nas vode loshi i neiskusni selektori, a kada nas vodi iskusni strucnjak e onda mi "imamo srecu". Ne znam kako nekom vishe ne dodje iz sjedalnog dijela u glavu da sabere 2 i 2.
EDIT: nije mi jasno kako neko kritikuje Volkova. Vucinic, Drincic, Vukcevic i Volkov su iznijeli sve ono shto smo uradili u sinocnjoj utakmici.