Ne idem ni na svadbe ni saučešća.
Sloboda izbora.
Sad se žališ. [emoji1787][emoji1787]
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
Printable View
Ne idem ni na svadbe ni saučešća.
Sloboda izbora.
Sad se žališ. [emoji1787][emoji1787]
Odlazak na sučešća mi je najupečatljivije objasnio jedan nikšićanin: ,,nije ga bilo na tri saučešća, zabrinusmo se da nije što bolestan. Ne dolaziš po saučešćima, nisi aktivan u društvenom životu, nije ti dobro"
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Meni je najgore kad neko kaže idem na saučešće iz obaveze.
To je na poslu redovno,ode se počesto na čepurke ljudima sa kojima ni tri rečenice u toku godine.
Saučešće je meni OK u odnosu na svadbu. Traje pet minuta plus jedno 15 minuta da se odstoji.
Izuzev ako ga primaš. Jednom sam primao saučešće u Nikšić. Moraju li svi u sve kapele da uđu i da me ljube po tri puta? Aoooo...
Svadba je nezgodnija. Izgubi se pola dana. Može li umjesto pozivnice za svadbu da mi se pošalje broj računa i prebacim te 100 ojra. I bindžujem neku seriju...
domacica malo prespavala pa ce joj rucak bit gotov u 18
@Gagarin ništa bez mašte.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8473c6bc5c.jpg
zamisli da sad moram na neku svadbu da slusam 'tebi, moja mazo'
Što mi napraviste.Imam pozivnicu za 11.06. Tačno ću zamoliti nekog Nigerijca da prijavi bombu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ulazim jednom u restoran reko jel ovo sad neka svadba,ma ne,dodaje konobar,četrdesnica.
Miris kisne proljecne nedjelje...malo lutamo..malo se volimo..malo se bojimo..malo ne vjerujemo...nesto je malo mnogo, nesto je malo nista..
Wulfy just joking. :)
Sjećam se jedne prijateljice iz Novog Sada koja je ugostila curu iz Finske,nema šta kao gosta nije sve učinjeno sa strane porodice,posebno njene mame koja je držala kao malo vode na dlanu.
Ova joj uzvrati gostoprimstvo,prvi susret je bio,vidiš ovo je frižider,oslobodila sam ti jednu policu pa vidi šta ćeš.
I još nešto organiziraj svoj dan ja imam neke obaveze. [emoji854]
Mnogo pitaš Kesiću.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28ac5233aa.jpg
Ne znam ko bi mogao to ovdje i da iznese, jedino mi Sadiković pada na pamet.
@BiTrAtE Sadiković? Please. [emoji16]
Inače,njemu Njuzovci prave repertoar on ga samo iznosi.Nije nešto osobno u tom stilu.
Mogu kod nas Buksovci savršeno no ih niko ne sluša.
Kad smo kod toga sjetih se jedne iz arhive kad su objašnjavali što se Mandić ne ustaje na himnu.
-To mu je Beba Džaković zalijepila žvaku na fotelju. [emoji1787][emoji1787]
Buksovci su isprdjeli potpuno.
Nijesu vise interesantni nikom. Radio emisije im rijetko ko vise slusa.
Slabo ih angazuju za reklame. Mozda zato sto su ostali malo bez ideja, a mozda i zato sto oce da zabodu nos u politiku, dje im nije mjesto.
Brao, zabravih na Brčka, kako bi ih on dobro gasio sve :)
Sent from my Nord 2 using Tapatalk
A izvini Đuzla,Kesić ne "zabada nos" u politiku?
Kesiću ne pišu Njuzovci nego rade zajedno. Rade srijedom i četvrtkom tekst, petkom se snima emisija.
Za takav stil emisije je nemoguće da sve sam radiš.
I kod nas ima dosta ljudi koji bi ovo mogli da iznesu, ali neki neće, neki ne smiju, neki ne žele, nekima je dobro.
Ovaj format emisije može da ima maksilamno dva stalna člana, glavnog koji radi 80% posla i dodatnog koji ubacuje zanimljive komentare.
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kesicu je politika temelj kompletne emisije.
Buksovci bi se tu i tamo umjeli umjereno dotac politike, ali su i mimo emisija poceli da kenjaju.
Igrom slucaja Zonja pratim na fb. Umio je lijepe nadgborne spomenike da objavi, ali od 30. avgusta i oko desavanja na Cetinju je nesto srao a nije da je morao, mogao je da ne napise nista.
Da trebalo je da ćuti ko zaliven.Suzavcima.
Inače vidjeh Novakovića sa Kesićem na CIMu.Mogla bi pasti neka saradnja. [emoji854]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...800501ec6e.jpg
"Kad smo razmišljali o tome gde bismo na moru sagradili štogod kućice za odmor, Milica i ja smo se lako odlučili za Bokokotorski zaliv. Najviše nas je privuklo sunce. Kad god bih se našao dole, setio bih se one bosanske poslovice: U suncu je sedam berićeta, a u kiši samo jedan!" - Ivo Andrić
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Nismo mi ostarali no se torta iznosi sve kasnije i kasnije
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Vecina tih nasih kvazi kriticara se vrlo brzo proda reklamama pa onda pocnu da paze sta pricaju i protiv koga... "Kumare" prve padaju na pamet kao popularniji ali je bilo i dosta nekih manjih pokusaja koji su trajali vrlo kratko.
Treba da bude neko ko ima principa, ko se nece sjutra prodat' da za 50e radi reklamu za kladionicu (koja unisti ovu zemlju) ili sl.
A u isto vrijeme mora imat' neku harizmu, ne moze bit' odvratni lik kojeg ne moze niko na oci vidjet'.. (vecina kvazi influensera).
I pitaj mamu i pitaj tatu kolike su rezijee..i pitaj djeda i pitaj babu kolike su penzijee..i nije vrijeme za princeze ko ti...a ti ja i ti ko vruci bojler kad ga stavis na trii...
https://www.youtube.com/watch?v=0a5kDZk0lR0
Balša je dobar narator ali nije za takve emisije.
Šta znam meni je zabavno kad slušam buksovce,posebno kad kažu kako ste pilići moji. [emoji1787][emoji1787]
Ne osjećam trunku zlobe u njihovom humoru što je meni dovoljno.
Balshi i Brchku niko me bi imao shto da prebaci,kao oko Booskovaca shto se vodila polemika,jesu li dobili besplatne avio karte ili ovol,ili ono...
Balsha nije za komediju naravno,zato bi u tandemu sa Brchkulentijem to izgledalo vishe nego dobro,naravno sve pod uslovom kad bi on htio uopshte u tako neshto da ulazi.
brčko samo vama iz tih par mahala može da bude smiješan