Nisam citao forum sigurno nekih 4- 5 godina, do juce. I posle samo pola sata provedenih na temama vezanim za crkvu i politiku shvatim da se mi kao drustvo nismo pomjerili naprijed ni metar. Forum je najbolji pokazatelj za to. Pamet i dalje prosipaju ljudi koji je inace i nemaju, krvnicki se trudimo da budemo nesto sto nikad nismo ni bili, tripujemo se na nekog ko nas nikad nije volio a stidimo se onoga cime su nam se djedovi ponosili... Mi kao narod smo unikat. Neko nas zaebe za pare a mi sa ponosom pricamo o tome kako smo znali da ce da nas zaebe ali eto, ovaj jedan prodo stan u siti kvart i ulozio tu pa sto ne bi i ja uletio sa 300 eura pa nek me vala zaebe. Ne sabotiraju nas politicari, ni stranke, ni strane ambasade. Nas razdrijese nasi licni i kolektivni kompleksi. Ona prica da bi mogli biti kao Svicarska samo da su pravi na vlast je totalna zabluda. Ako bi se ti pravi ikad pojavili, pobjegli bi od nas posle mjesec dana. Nemamo mi to u sebi, bijeda smo uvijek bili i to cemo i ostati. To nam je u genima