ne volim tenis nesto
Printable View
ne volim tenis nesto
Signorina, ajde izmisli nesto od tenisa, treba mi 1 ili 2 fina :)
Vidim Ljodra se dosta vrti, a i kvota je primamljiva.
ja odigrah nesto naizgleda nemoguce,
mada u sistemu 4/5
Minhem - Fortuna 1/x
Tur - Evian gg3+
Almere - Mastriht 1GG
Andria - Taranto 2
Celta - Numancia 1
...
hajduk - leh 2, @2.8
Dako ga brejknes vise Ljodraaaaaaa pacove!
Mr_Gospodin_Signore koji je mec u pitanju Traver posto ne mogu da nadjem?
Daniel Gimeno Traver v Pablo Andujar... Turnir u Brazilu valjda...
Ok ,pratim na neki tiket ;)
E usljive kladionice... Prezalim Exeter 0-2, onda guraju tako do 90min, i tad pane gol...
Traver pocinje za 10min ,igrao sam dubl :D
Igra li se sjutra sto?
bravo Black za minhen
Izgubi Traver. Jes' Andujar u solidnoj formi, ali jos nijednom ne ufatih Travera kad sam igrao protiv njega u prvim kolima... Bolji je igrac od Andujara, ali dobro... Izgubio i Hanescu, jer je dozvolio sebi da izgubi prvi set. A u tom prvom setu je bio bolji igrac i imao vise sansi... Glupi tenis tamo nedje Bogu iza ledja...
Obratite paznju kolika je kvota na cirkuzanta Gulbisa. Tacno ce ga pospremit De Baker...
Benjamin Becker v Richard Berankis 1 Berankis je igrom slucaja prosao par kola na AO, a neko sa losim servisom ce biti na velikim mukama protiv Benjamina, koji je uvjek tu da nekog dobije.
Ostalo furati favorite, Sem GGL v Berdyh. Tu se ne zna.
Nije imao sanse Traver,ali nema veze,bice bolje...
Oudin mi je glavni fix danas, kvota 2,50 sa Kvitovom...
De Beker ce ga pospremit i ja se slazem,ali najvjerovatnije je tu i over 22.5 siguran jer ce drzat servis oboje dobro...
Raonic bi mogao da dobije Malissa, da dogura na ovom turniru dosta..
Btw posle jednog bad beta jutros Ivanovic over 16.5 sa 20e ,vratih na live 28,60 ,doduse sa prejakim ulogom 2 puta ,uh dobro se oznojih :D
masinac, sacuvaj tu kintu za dobar online teniski mec. mozda Machado v Bagnis. Banjis kad se iznervira i ja bih ga napunio brejkova... mozda bude dosta djuseva kad on bude servirao...
E nocas igram protiv crnogorca. :)
Ljubicic 2.00 u jednoj lokalnoj kladzi, nevjerovatno.
mad dog, neces nam reci u kojoj? :)
edit: Buri - Stivenidz 1, @2.20
Ma ova je u Kotor, Royal, mislim da je nema u pg pa zato ne stavih.
Ovi prijateljski mecevi bi mogli da zavrse "neocekivano", jaki klubovi imaju dosta reprezentativaca koji napustaju pripreme.
Orlando-9.5 - Klipersi
Zna li neko jesu li klipersi kompletni, ja bi ovo roknuo h1, orlando mi je prejak za njih
ne igra gordon=oslabljeni su za najboljeg scorera :)
Obratite paznju s kim nocas u dublu nastupa Andujar! ...
***** ti Ferera.. stavim 6 meceva, i to kimiko date krum, moritu, hantuhovu, oprandi, ljubicica i jebenog ferera.. sa 20 e zamalo 250.. a
i mene izbaci mrtvak jebeni
trebalo bi dosta ovih prijateljskih doc 0-2, a kvote basnoslovne...
Kakav mi dubl baci ova Oudin, igrah 2-0,imala 5-3 i svoj servis :'(
ima finih kvota na ove prijateljske.
Njemačka bi trebalo da zvekne Italiju sjutra, a na Škote je primamljivih 2.30 protiv Sjeverne Irske.
Pa čak i Hrvatska je protiv Češke preko 2.
napucase se 0-2, a ja na poslu rmbacio... Potito Starace v Pablo Cuevas 1 Leonardo
Mayer v Igor Andreev 2
Albert Montanes & Ruben Ramirez Hidalgo v Franco Ferreiro & Andre Sa 1
Mozda France u21 0-2
dosad je sve doslo sto sam od tenisa igrao. Padoh na neku drugu glupost. Cini mi se da je ovaj Mayr vec dobijao Andreeva, ali je to bilo na puku srecu.
Kakva noc, kakva noc! Kakvi englezi, kakvi francuzi! 3+, gg, gg3+, pa strasno. Na jedan tiket se pada na Swindon gg za 200, na drugi se pada na Gilingem PX, pored 6 utakmica na isti tiket za 135, i na treci se palo da Leverkuzen daje dva gola za 130. Strasna noc, uzelo se solidno, ali moglo se tako mnooogo dobro proci.
Добитни, ставиш 10, дође 50 :cool:
шведска - т2 1+
рошдејл - 1
велс - т1 2+
перу - т1 1+
триер - т1 1+
Квота 5,24 ОЛИМП
мунстер - т1 2+ (са овом утакмицом квота је 9,70 - ова је одложена)
samo da napomenem da se meč između Škotske i Sjeverne Irske igra u Dablinu, u okviru Karling Kupa, zato i jeste 2.30 kvota na Škote.
Ovaj meč igraju bez Darena Flečera, umjesto kojeg se u startnu postavu ubacio Čarli Adam.
Sjeverna Irska bez Lafertija, Branta, golmana Tejlora i još par njih.
a i Hrvati su dosta oslabljeni, i iz nekog razloga za sjutrašnji meč odabrali Pulu.
Milose Raonicu, da sam na tvoje mjesto ne bih dolazio u Crnu Goru.
Za 500 eura.
Pa tek nam sad to kazes :D haha
cekam Andreeva za tiket ,bice tesko..
A dobro si ga igrao :)
Malo mi je preko 'enisa ovo igranje kladionice... Do 18:30 nisam mogao iskocit da bilo sto uplatim, a doslo masu meceva... Cus, 0-2 na Zvezdu i Steauu ogromne neke kvote bile, plus sto je sav tenis dosao, osim Ferera, koji je igrao protiv odlicnog Nieminena. Uvece treba nadoknadit preplakane parove, a u ponudi nema pola meceva. Nema Berloq, Machado... nema dublova (mislio sam Travez-a/Adujara i Montanesa/Ramirez), A onda se na jedan pada da Safarovu (kako izgubi ono, da mi je znat), a na drugi na idiota Andreeva, koji opet gubi od Mayera, jer je idiot. A bas mi je taj tiket za zaljenje, jer mi tu dosao i Kubot i Lacko.
samo lejton gg,....... za 120 e