Gledajte nocas na hrt 1 ili 2 u 20.55 sve o namjestanju utakmica,kako ko i gdje se sve to radi,vidjecete mene kako me hapse u jednom kadru :D ahhaahahhahaahahhahhah
Printable View
Gledajte nocas na hrt 1 ili 2 u 20.55 sve o namjestanju utakmica,kako ko i gdje se sve to radi,vidjecete mene kako me hapse u jednom kadru :D ahhaahahhahaahahhahhah
sinovcicu jesi to ti?
srbija-gana 2 , ne vidim razlog zasto bi dobili ovi srbi kad nemogu je*enu poljsku dobiti , pih kakvi su to igraci smotani neki , vamos GANA :))))
aoooo palacio ne lupaj sve ga ti...!!!!:-x
ZNA LI KO KAD BOKSUJE STRUGAR?:hardrock:
ajde alexandre ne mlati sa strugarom i djecom nekom amater neki tu dako izgubi debil , trebalo je salko da ga ujeda zivog :))) vamos gana VAMOS :))))))))))
Jel u cetiri sjutra prvi mec?
isklapa ivanovic barsu u sred barselone, to ne pominjete nesto?
je li ovo prvi poraz barsi na svoj teren?
btw kvota na dvojku na net bila 8!!!!
naravno nisa je igrao
ima poraz od reala u 2 mecu 1/4 eurolige.....to mi bacilo druga za 110ee stavio je za uslov i prccccccccc
Prvi fix koji me vuce je : Južna Afrika - Meksiko 2,kvota je odlicna.
juzna afrika-meksiko 2 ka' kuca
francusko - urugvaj x , x2 .. najlaganije
sa 20setak evrica na 100
ljudi statistika je veoma bitna tj. tradicija, domacin nikad nije izgubio na otvaranju, tesko ce i ovaj pit.
sto se tice sjutrasnjih meceva tu treba igrat po X ne znam ocu li ih vezat ili zasebno ali jedan od dva sigurno prolazi. Prvo kolo je uvjek najtvrdje jer obicno ko izgubi taj je definitivno otpao......
Tradicija postoji da se rusi. Salu na stranu,po meni Meksiko ima kvaliteta,kvota je dobra,jedino zbog toga igram. Vidjecemo,sve je moguce ;)
e ljudi, kako se izasmijah danas, pite me čoek veli, oće li igrat RIBERY za Njemacku :)
A onda mi prica za neki tim i veli igraju na stranu ali dobiće, ja u čudu reko, kako na stranu, pa veli ovo ti je ka liga sampiona,samo sto je svjetsko, igras kuci pa na stranu :lolblue:
Srećno sjutra kladioničari
Ja sam igra Afriku 1-1, 5.70 na jedan tiket. :p
Daj nam fixeve toga co'eka,takvi ce najprije da ubodu nesto :D
e... svaka cast... podigao sam dobru lovu.. Ocete sliku tiketa..?.:D
ja nesto mislim da ce Urugvaj prešegat francusku, čak i da ce doći dosta daleko na ovom svetskom, staviću urugvaj 1 i j.afriku X sa 5 eura