Uopste nije bila fora Nadalu danas da onako UPADNE na teren :lolblue:
Printable View
Uopste nije bila fora Nadalu danas da onako UPADNE na teren :lolblue:
http://www.youtube.com/watch?v=taQYR1KIUcg
jimmy jump and FC Barcelona ;)
Prepoznah Jimmya :D On ulijece na barcine utakmice cesto, tako je protiv Bayerna u Munchenu na pocetku prosle sezone, usao da takne Messia. Mada, iskreno, koliko god simpaticno bilo, ja bih njega malo u cuzu. Pa ce uskakati samo mami u krevet ;) danas pobrka Federera, do kad udje, ovaj ne napravi brejk cijeli set...
A da sam bio na mjesto Federera, tako bih ga lupio onim reketom po glavi.. Sve bi zvijezde prebrojao :D
istina..retard
Roger :respect::respect::respect::respect::respect::resp ect:
ha, da je ulecela obnazena cura, kao u wimbledonu kad su igrali krajicek i washington, ne bi tako zborio.
hahhah kako se presijah onome ludako sto je uletio kad je izbjega one sto su ga vatali
kao sto sam i rekao:
''Ovo je možda moja najveća pobjeda u karijeri, a sasvim sigurno pobjeda koja mi je s ramena skinula najveći pritisak - izjavio je Roger Federer nakon trijumfa na Roland Garrosu.
Sada mogu u miru igrati sve do kraja karijere. Više me nitko nikad neće pitati za naslov na Roland Garrosu. Znam da sada svi povlače pitanje jesam li najveći svih vremena. To ne znamo, ali mnoge činjenice govore mi u prilog. Napokon sam osvojio sva četiri Grand Slam turnira. Drago mi je da sam dostigao Petea Samprasa", kaže Švicarac.
Inace, kad ona budala ulece, nisam znao o kome se radi, a prvo mi je pala na pamet Monika Seles. Definitivno ga treba kazniti, a Fedex je ipak malo pao sa igrom narednih nekoliko gejmova, ali srecom bez posledica.
Vise nema dileme ko je najveci.
Preplašeni Soderling, koji je kasno počeo da se budi, i sa druge strane nikad svjesniji Federer koji je znao kakva šansa mu se pruža.
Riječi iznad oličene su u rezultatu. Zasluženo.
komentator na eurosport preodvratan
samo bi zapitao novinare Dan-a, kako ih nije sramota za danasnji naslov "Placko osvojio Roland Garos"... mislim, Federer to nikad nece procitati, ali okle pravo nekim balavcima koji loptu nikad pipnuli nisu da nesto kazu najvecem ikad igracu tenisa? Sramota...
a znam brate, ali dokle mogu da idu nisam mogao da vjerujem...
Mora da je sinisam urednik sportskih strana...
Kakvi kreteni
Je li stvarno to PISE :p
EDIT: Vidim da volite malo da se zajebavate http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika...tum=2009-06-08
A ja taman reko da je sinisam naso posao...
evo sad skenirah, da ne bude da lazem... jer je ovo sa naslovne strane sporta, a ne iz teksta...
http://img40.imageshack.us/img40/4948/slika001s.th.jpg
Stvarno cu da zamrzim onoga Djokoivca zbog njegovih sunarodnika.. sramota.. to su neprofesionalci, koji neznaju sto znaci tie-break, kamoli sto kompleksnije...
Hahaha jel moguce da su toliko ludi?Sto bi bilo veselo da nekako ovo dodje do fedexa,pa da ih tuzi i bankrotiraju :D
davno je receno da nas narod oprasta sve osim uspjeha. Kakvi go*nari, ovo je smijurija od novine
sada je svima jasno da je Federer najjaci i na ovoj podlozi, osvojio je i turnir prije RG, a ovi sto pricaju da ide u penziju samo neka su zdrao!!!
sada je i definitivno najbolji igrac svih vremena!!!
najbolji na sljaci ololol daleko je on od toga
Pa jedino objasnjenje ja da je SINISAM novinar DAN-a :p ,eventualno urednik :D,a to da je Federer najbolji i na SLJACI je najblaze receno SMIJESNO :cool:,dobar DA,ali najbolji :blah:
Hahahahahaah kakvi kraljevi,nego sto je nego placko,i da su jos dodali licemjer i ljudsko dno,VAMOS RAFA
Sinisam kreirao jos jedan profile :cool:
Ili pooceo da osniva novu religiju i dobio prvog vjernika :shock:
Nisam ja nikakav fanatik,samo ne mogu da vjerujem koliko ljudi cijene i navijaju za onu slinu od covjeka,Rafa je pravi primjer tenisera i sportiste,Djokovic onako,dobar je momak,malo prepotentan,bar je iskren,a Federer je ljudsko dno,dno,samo place,kad ne ide i sve na silu,pih
Ne mogu da vjerujem kako ljudi mogu biti ljubomorni na ovaku velicinu...kompleksi.
teniseri su previse skloni kurtoaziji i laznoj uctivosti. Evo citam izjave ovih dana, Sampras izjavio da je srecan sto je Fedex izjednacio njegov rekord. Koji bi normalan covjek bio srecan zbog toga? Naravno da nije, ali takvi su valjda obicaju, jbg. Evo i Rafa kaze da mu je drago zbog Fedexa, jes kako ne, skakao je od srece. Previse ulizivanja i jeftine retorike, a Rafa je u tome sampion.