Sad pogledah Crna Gora razvaljena od kengura, nevjerovatno 10 razlike. Tačno je da su Australijanci sa mali iskusnijom, starijom ekipom, ali ovo je previše....
EDIT: Sad vidim waterpolo women CHN 20 - 4 ITA .... Znaju i kineskinje da daju golove...
Printable View
Sad pogledah Crna Gora razvaljena od kengura, nevjerovatno 10 razlike. Tačno je da su Australijanci sa mali iskusnijom, starijom ekipom, ali ovo je previše....
EDIT: Sad vidim waterpolo women CHN 20 - 4 ITA .... Znaju i kineskinje da daju golove...
Previse jeste, ali...
Sjecam se lani, na onom turniru u Ko (za '89. godiste) da smo bili tek 4. a poslje mjesec dana postali prvaci Evrope za taj uzrast.
Treba im dosta vremena iz razloga sto ti momci generalno imaju jako malu minutazu po klubovima, a onda dodje takmicenje dje treba da budu nosioci igre. Npr. Doncic je tek treci ljevak bio u Budvi (vecinu utakmica nije ni bio u sastav), a odje treba da bude glavni suter sa nezgodne strane.
Cuckovic je prvi bek, a nije bio medju 13 u Primorac, itd...
I u prosjeku su kenguri stariji 2,5 godine cini mi se, sto nije ni malo...
Za razliku od mediteranaca, dje igraju momci koji citave sezone imaju dosta utakmica, makar velika vecina njih, a svi se nalaze u stastavima (prvih 13) Primorca, jadrana, Budve, Cattara. Dakle, imaju konstantu igranja.
Ne znam zasto Radosevic nije u ovoj ekipi... Mada sam vec govorio da je u velikom padu, a bio je najbolji igrac u tom uzrastu kad su bili 16-ogodisnjaci!
Ova ekipa ima cijelo ljeto da se bolje spremi, sigurno ce to bolje izgledat' kad bude trebalo.
i site vkrisan u gomilu
eeee što potpisaše ugovor o saradnji s PRIMORCEM....:)
Sad sam se cuo s drugom koji je rodjak M.Gopcevica, kaze da su se skroz pogubili na bazen, nikad nisu igrali na Olimpijski do sad valjda, cak je rekao da su tesko i disali, bice da rijetko igraju i na otvorenom. To su neki od razloga.
PS: Samo da ne zakuche onaj Krmeci grip.
Steta, jer je on jedan od onih koji podizu kvalitet nase ekipe. A kvalitet je to sto imamo trecinu tima koji igraju dobro i na centra i na beka, a i dobro sutiraju... (Klikovac, Radosevic, Paunovic, Tomasevic...).
Ispasce relativno losi plasmani na MI i Univerzijadi, ali je to Savez svjesno uradio i ja to podrzavam. Npr. svi iz Mediteranske su ispod 28 godina i mogli su biti na Univerzijadi, cime bismo sigurno bili kao i lani, flavni favoriti na turniru.
Imajuci u obzir da dolaze neka vaznija takmicenja za mladje kategorije bolje ovako.
Najvaznije od svega je da mi sa bazom od 2 tima prisustvujemo na 3 takmicenja (SL, MI, Univerzijada) sa 3 razlicita tima! To niko nije uradio...
Izuzev troje budvana, ostalih 40-tak igraca je iz Kotora i novog.
Dala se sansa apsolutno svima!
ispada da je svaki igrac iznad 18 neki reprezentativac :)
Prolazi li na Univerzijadi 3. iz grupe u dalju fazu takmicenja?
Ja mislim da 1. ide direktno u 1/4 finale, a da se drugoplasirani razigravaju sa treceplasiranima u 1/8 finala.
Mislim da je tako.
Onda CG-Hrvatska 1/8 finala
evo, nije ni meksiko za bacit, dali nama čak 8 golova na univerzijadi.
primorac ostaje na okupu. ostaje kiss, a valjda onda i ostali. barem tako pišu SN. opširnije na (čini mi se 14 post na stranici 17) http://www.dance.hr/forum/viewtopic....3&p=2277#p2277
E da oce sve bit tako kao sto pise odje...da nas sponzorise t-com i da ovaj ulozi dje bi nam kraj bio...daj boze da sve bude tako! ! !
Zna li ko tacnije ko ide a ko ostaje? Cattaro ti znas li sto ?Perper ?
Nisam ga gledao zadnje 2-3 godine, ali sigurno nije losiji od Paskvalina. Fizicki je jaci, a i iskusniji. ;) Znam ga kao dobrog momka, ako se sjecas sezone kad se Partizan skoro raspao (kad su Udovivic, Nikic, Mihajlo Korolija, Gocic...napustili klub), Milos Korolija je jedini, za sitne pare ostao.
Filip Trajkovic protiv Srbije slomio prst, a drugi centar Misic zavrsio u bolnici :confused: Sa druge strane, u kobnoj 3/4 meca sa srbima nas igrac biva iskljucen sa pravom zamjene. :rolleyes:
Zao mi je sto taj mec nisam gledao...
Sto se Univerzijade tice, izgubismo puno od Australije, ali se ispostavilo da je 8 njihovih igraca igralo njedavno na SL u Podgorici (nas A tim ih dobio 6:4).
Sve ove informacije su uzete iz danasnje Arene.
Dobismo na Univerzijadi Kanadu 14:7 (4:1,3:1,4:3,3:2), idemo dalje.
kako bi lose bilo za vaterpolo da se kotor raspadne...valjda se to nece desit...dako mandici prodaju nesto pa daju pare...
Ja samo da pitam dje je onaj hrvat sto je tvrdio da oni osvajaju MI 100%? :D
14-8, gazenje...