A ja ti opet kažem NEMA.
Printable View
Nesto ne radis kako treba.
NAPREDNA PODESAVANJA pa ukucas pin(po defaultu je 0000) stisnes OK pa izaberes BESPLATNI(FTA)KANALI, ides na DODAVANJE KANALA, prvu opciju ne diras, satelit ti je vec EUTELSAT W2(16.0E) spustis se dolje i na TRANSPONDER lijeva strijelica i stavis USER, pa se opet spustis dolje i kucas preko daljinskog frekvenciju 11262 pa se opet spustis dolje i nista ne diras jer ti vec stoji H na polarizaciju, pa opet ides dolje i kucas 30000 na SYmbol Rate, pa opet dolje i Fec sa 3/4 lijevom strijelicom vratis na 2/3 i stisnes OK na PRONALAZENJE KANALA.
Ako ne prodje odma probaj jos jednom opet, brzo, vrati se na ono dugme iznad plavog(imas red crveno, zeleno, zuto i plavo) to iznad ti je back, sve ce ti ostat' upisano i samo idi na pronalazenje, ali evo tri puta provjeravam i svaki put lagano, evo mi rece covjek od 75 godina da je nasao i stavio ga na 601 :D, kanali su redom
Radio Stari Grad
Radio Kalman
Radio M
Radio BIR
Face TV
Radio BN
Radio Glas Drine
Radio Herceg Bosne
OBN
RTRS RRS
BN Music
BN Sat
RTRS
Hayat Folk TV
Hayat Plus
Hayat TV BiH
Jakuza, poslah ti jedno pitanje na PM :)
spustis se dolje i na TRANSPONDER lijeva strijelica i stavis USER, ovo mi nisi rekao ranije... Sad je OK, hvala...
To su neke osnove, to moramo znat' da bi dodavali sto ocemo :D smijesan je broj frekvencija koje su oni stavili, nema tu nista. Nema vala nasto :)
http://sc.kingofsat.net/pos-13E.php hot bird 13 a
I da li je počela opcija snimanje, i da li se posebno kupuje hard disk?
Da li se može snimati drugi kanal dok se neki drugi gleda?
Kako da napravim HBO Go da mogu na internet da gledam,posto mi trazi broj ugovora od 9 znakova a moj je od 6
pise na sajt total tv kako ali ne moze kao sto sam objasnio
Prica se da se Pink uortacio sa Telekomom, samim tim nema sanse za SBB da zadrzi Pinkove kanale, ili ce zacepiti cijenu koju SBB nece platiti, mada ih je glupo ucjenjivati, on isu najjaci igrac i oni ucjenjuju, diktiraju uslove. Samim tim se govori ovih dana o odlasku svih Pinkova iz Totala. Transponder na kojem se nalazi Pink kanali je Mitrovicev i mogu jednostavno da odu kad pozele, mada imaju neki ugovor, prica se o junu i decembru(suludo znam :D)
Mitrovic je poludio jer bez SBBa on propada, vidjeli smo kako je Arena pala cim je napravila taj suludi korak, opcije su mu samostalni izlazak na satelit, Polaris ili Digi. Polaris je ozbiljniji igrac i vjerovatno ce ako dodje do raskidanja svih veza izbor za novo Pinkovo utocisti pasti na njih. Mada se prije pricalo i o Telekomovoj satelitskoj platformi, no ostalo je samo na pricama, a saradnja sa Polarisom je vise nego dobra.
Vala, što se tiče Pinkovih kanala, jedino valja, makar meni, ovaj Pink 2. Jer imaju dobre filmove. Ove ostale, mogu komotno ugasiti...
Što se tiče mene lično i moje uže familije srećan put Mitroviću sa sve pinkovima i da nikad više ni u kojem obliku ne svrate u moj dom! Još kad bi mi moglo biti da povede sa sobom vjenčanog kuma, a da sve sto je pokrao ostavi narodu u Crnoj Gori srce bi mi na mjestu bilo!
I ja se slazem da ukinu svaki PInk na Totalu i neka uvedu bilo shta drugo ! I josh bih placao extra 5 eura mjesechno samo da maknu to smece od televizije,pih.
Jedno pitanjce za korisnike: je l' se moze kupiti ovaj novi totalov risiver DVB-S2/DVB-T, onako slobodno.. bez ugovora i tako to? Ne zanimaju me njihovi kanali.. već da iskombinujem nešto sam.
Sta je sa ligom sampiona ? Ne mogu nac tekmu nidje ni na zemaljsku ni na total.
Onaj stari Totalov SD risiver je mogao se kupiti u jednoj prodavnici u PV i bio je skup (oko 70 e) a ako se dobro sjećam i kod njihovih dilera se mogao kupiti. Ovaj novi me znam. A šta si to smislio da radiš sa njim, ako nije tajna?
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Je li iko pitao zvanicno Total zasto nema PRVE u njihovoj ponudi, vala ako imaju TV Vijesti mogli su stavit i Prvu?
Prva TV nema signal na satelitu. Mislim na CG verziju... Eto razloga...
Pa nemaju ga ni TV Vijesti da ja znam, osim u Total paketu. A cisto sumnjam ni da oni ŠNJ kanali takodje imaju svoje frekvencije na satelitu osim u sklopu Totala (SOS kanal, Palma, Duga itd...)
Pa dobro, onda mi daj posebnu frekvenciju Vijesti, a da nije u sklopu Total-a
U dogovoru sa Totalom, Vijesti su izbacile signal na satelit. Čak mislim da je i zajednički finansirano. Takav dogovor iz nekog razloga sa Prvom još nije postignut... Vrati se unazad, pričalo se o tome.
Ima li sto novo za zamjenu resivera ? Da se nijesu smilovali da daju korektne cijene za zamjenu SD za HD resivere ?