jailbreak-me.info
Printable View
jailbreak-me.info
ako neko zna neki bas dobar link sa tutorialima za Mac-a nek mi saljne na PM,uzeo sam neki macbookpro pa da se kvalitetno naucim :)
Đe i pošto si ga uzeo?
Inače, ovo je topic za iPhone.
jedna lijepa vijest :) od sad je moguce sacuvati BBTickete sto ce vam u buducnosti omoguciti da downgradujete firmware na staru verziju :)
Meni usage ide normalno. Prva 2-3 dana je drzao 1 dan, sad drzi 2. 5-6 sati razgovora, 1-1.5h surfa, 150-200 poruka...
Ali ENDEVET je drzao 3 dana. :(
moze li na 3gs kako da aktiviram 5.1 ???
Kad ocu da restorujem 3Gs na 5.1 . javlja mi error 14. Popuni se nekih 60-80% restora pa mi javi gresku. Zna li iko kako da rijesim ovaj problem?
Ili kao sto kaze sivi da mozda ne mogu da 5.1 , jer mi je iPhone zakljucan na 67 mrezu. ??
Ma preko iTunes.
pa on i radi preko iTunes (sto je i jedini nacin) nego prilikom instalacije dobija gresku
Mislio sam da je radio preko OTA-e.
Evo gotovo je. Reinstal iTunes - Restart PC, promijenio port na zadnji dio kucista. I iz drugog pokusaja je uspjelo. Hvala stivo.
Pomozite nzm dal je normalno dobih iphone 2g(3.1.3 firmware) i instalirah Backgrounder sa Cyrie i pitao me nesto da rebutujem springboard i ja kliknuh i sad mi samo stoji ono loading evo 10 min
drzi HOME+POWER dugme zajedno dok se telefon ne resetuje ;) i samo ga pokreni ponovo
radi,fala ti :) nov sam sto se tice iosa i iphona pa ne znam :) Izgleda da se bio nesto zakucao ili tako treba?
Ne treba,ali desi se ponekad...
iphonu ne mozhesh da vadish bateriju,tako da kad se desi da zakochi tako,jedini nachin je da drzhish home+power dok se ne ugasi,onda ga upalish i eto...To ti se zove hard reset...
e fala vam,a kako mogu obrisat sve kontakte s njega odjednoom?
Imash aplikaciju koja se zove Erase Contact,u cydia...Samo pazi,kad je instalirash,chim taknesh ikonicu obrisace ti sva imena...
Edit: Majx, jeste, neshto sam permutovao...
Ribo zar nije ta aplikacija ERESE CONTACT?
Sto je ovoo?Uu koje ****** od telefona :P Izbrisa sve sa njega i ubacio moju muziku slike itd...Da nema kakav dobar program za muziq?Jer je stvarno uzas,na slusalice se cuje osrednje,a ovako preko zvucnika ga dere moj t mobile move od 70e i po jacini i po kvalitetu zvuka :P Msm nije toliko ****** jbg star je to fon dosta :) Jedino sto mi se svidja je kvalitet izrade i veliki ekran i sto je 16gb a ostalo vala nista posebno,mada je u svoje vrijeme bio zverka :)
A recite mi dje bi moga da nadjem kakve aplikacije za ovaj 2g?Posto sad sve sa stora zahtjevaju minimum ios 4...
uzmi 3g ili 3gs makar , 2g je dosta star i vrijeme ga je pregazilo