"Track messages" - Vidim da je neka mnogo zajebana opcija, koju mi obicni smrtnici ne mozemo da koristimo. Kakva je to opcija i sta ce ona tu?
Printable View
"Track messages" - Vidim da je neka mnogo zajebana opcija, koju mi obicni smrtnici ne mozemo da koristimo. Kakva je to opcija i sta ce ona tu?
Message Tracking
When you send a new private message, you may have the option to request a read-receipt for that message. This will allow you to check whether or not a message has been read by its recipient by viewing the Private Message Tracking page.
This page is divided into two sections: unread messages and read messages.
The unread messages section shows all messages that you have sent with a read-receipt request, that have not yet been read by their recipient.
The read messages section shows all messages you have sent with a receipt request that have been read and acknowledged by their recipient. The time that the message was read is also shown.
You may choose to end the tracking on any message you choose by selecting the message and clicking the [end tracking] button.
When you receive a message with a read-receipt request, you may have the option to read the message while denying the read-receipt request. To do this, simply click the 'deny receipt' link rather than the title of the message, if it appears.
Moze li da se vrati stara verzija foruma?
Kako si pametan,preliva pamet iz tebe....
Preliva pamet zato sto se o tome vec pricalo nasiroko. Dakle stari skin nije prilagodljiv novom forumu i mi radimo na tome.
Nisam bio tu do danas :(
Znam ali ako moramo svakome da odgovaramo na to pitanje postaje malo dosadno......znaci ako se cita onda je sve lako.....
Skin je sasvim ok evo vec sam se navikao. Stavim Orange, opet mi malo prejako :) sve je to stvar navike.
KAd krenem da odgovorim na PM izbaci mi sledece:
The following errors occurred with your submission
You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
Moze li mi ko pojasnit? Hvala
Moze....treba da obrises poruke u inboxu da bi mogao da nastavis............
Dear PrijekiLijek,
You have received an infraction at Cafe del Montenegro.
Reason: Spamovanje
-------
spamovanje
-------
This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
Original Post:
https://forum.cdm.me/showthread.php?p=2162305
A izmedju ``i`` i ``o``nikad ne ide j..
All the best,
Cafe del Montenegro
Ko je ovo sto je ovo oko mene?
Oce li mi neko objasnit o cemu se radi..Doslo mi je 5 komada ovakvih..
Kad skupis dovoljno poena, prelazis nivo.
Imas objasnjenje na drugom topicu.
Skinovi http://www.bluepearl-skins.com/
Prebacih se na ovaj VeBeTri ,vrhunski je ,two thumbs up.
Je li ovo dodata iPhone app ? Ne izgleda lose, ali bi trebalo malo brze da ucitava...
zna li se koliko je bodova dovoljno za ban?
nadam se da je pravo mjesto za sledece pitanje
isti sam nalog koristio za logovanje na ovaj forum i za portal cafemontenegro ali do kada ste ga promjenili nikako mi en prihvata stari username i passrod, na forumu da ali na portalu ne, je li to neshto do mene ili?
Postoji neki problem sa logovanjem prijavio sam.....
Jel' samo meni previše upadljiv brojač Threadova i Postova?
http://img812.imageshack.us/img812/954/unledwf.jpg
pa cemu sluzi ovaj mobile skin? Na PCu dobijem samo error...